Foredrag om kærlighedskrise i parforholdet

Foredrag med Psykolog Jan Kaa Kristensen
Afholdes d.28. januar kl.19-21 på Rømersgade 3, København, Danmark
Pris 250kr. - 400kr.

Er det nu vores veje skilles, eller kan vi finde glæden ved hinanden igen? Psykolog og parterapeut Jan Kaa hjælper par med at finde svaret…

I dette foredrag fortæller Jan Kaa Kristensen om de erfaringer, han har i arbejdet med par – både dem der bliver sammen og dem, der går fra hinanden. Parforholdet er på mange måder en fantastisk mulighed for at lære sig selv og den anden at kende. I alle parforhold, er der gode perioder og dårligere perioder. Men hvad gør man, når der bliver længere og længere tid mellem de gode perioder, og hvor man ikke oplever samhørighed med sin partner? Det kan være et tegn på, at der skal kastes lys på de negative dynamikker, der dræner parforholdet for energi og vitalitet. Hvordan kommer man igennem denne krise, hvad enten det betyder at vejene skilles, eller at man vælger at blive sammen som par?
Jan er psykolog og specialist i klinisk psykolog, og er blandt andet forfatter til bogen ”BLIV SKILT uden at gå i stykker”.

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem. Find os på Facebook

Det praktiske

Vi serverer ikke drikkevarer og lignende, men du er velkommen til at medbringe din egen lækkeri fra vores forhave, torvehallerne.