Hvor blev kærligheden og samhørigheden af?

Foredrag med Psykolog Line Brøgger Mikkelsen
Afholdes d.28. april kl.19-21 på Rømersgade 3, København, Danmark
Pris 250-400

Til dette foredrag hører du om nogle af de svære mønstre og konflikter der kan opstår i et parforhold, samt hvordan man som passer udvikler sig…

Mange par oplever over tid, at fællesskabet og samhørigheden ophører. Årsagerne kan være mangeartede, men effekten er den samme: tab af kontakt, tab af nærhed, tab af fællesskab, tab af kærlighed.

Dette foredrag handler om de mest almindelige svære mønstre, vi ryger ind i med vores partner, når konflikterne overtager. Og hvordan vi, ved at blive mere bevidste om det der udløser og vedligeholder konfliktmønsteret i mellem os, kan lære at træde ud af mønsteret, og komme tilbage på sporet af den relation vi begge ønsker og trives bedre  i.

Kom alene eller med din partner, og få en større forståelse for og indsigt i, hvilke svære mønstre der kan ende op med at kvæle parrelationen, hvis ikke vi sammen begynder at tage livtag med dem.

Om mig: Jeg har de sidste 7 år specialiseret mig i arbejdet med par og parforhold. Jeg er uddannet i emotionsfokuseret parterapi ved Sue Johnson/ Jette Simon, PREP (prevention and relationship enhancement program), Partjek, og jeg har taget kurser hos blandt andre Esther Perel om begær og seksualitet samt Patricia Papernow om parret i den sammenbragte familie.

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem. Find os på Facebook

Det praktiske

Vi serverer ikke drikkevarer og lignende, men du er velkommen til at medbringe din egen lækkeri fra vores forhave, torvehallerne.