Når en du holder af bliver ramt. For pårørende til stress-ramte.

Event med Psykolog Eva Borgen Paulsen
Afholdes d.1. juni kl.19-21 på Rømersgade 3, København, Danmark
Pris 250-400 Køb din billet her

Til dette foredrag hører du om de bedste strategier til hvordan man støtter en pårørende med stress samt hvordan man passer godt på sig selv…

Det kan være svært at sidde på sidelinjen, når en tæt på bliver ramt af stress. Du oplever måske, at du føler dig magtesløs fordi du gerne vil hjælpe men ikke ved hvordan. Denne aften får du viden om hvordan du hjælper dine kæreste/ægtefælle/veninde/kollega bedst muligt, hvis de er blevet ramt af stress.

Eva Borgen Paulsen har 15 års erfaring med stressbehandling og forebyggelse. Torsdag d. 6. april kl. 19 kan du få mulighed for at høre om hendes bedste strategier til, hvordan man både støtter sin pårørende og samtidig også får passet godt på sig selv.

På dette kursus får du viden om stress og bliver præsenteret for redskaber til at hjælpe din pårørende. Du vil høre om de typiske symptomer, som følger med, når man er stresset og hvordan det kan påvirke jeres dagligdag. Du vil blive præsenteret for de mest almindelige fælder vi falder i, når vi gerne vil hjælpe. Ligesom der vil selvfølgelig også være fokus på, hvordan du også passer godt på dig selv, så du bevarer energi og overskud.

Om underviser:

Eva Borgen Paulsen har i sin 15 år som psykolog arbejdet med stressbehandling på individ- gruppe og organisationsniveau. Eva har 2000 samtaleforløb bag sig og omfattende erfaring med både at hjælpe virksomheder til at forebygge stress og hjælpe enkeltpersoner der er blevet sygemeldt til at komme godt ovenpå igen.

Om event

Psykolog Eva Borgen Paulsen 1. juni 2021 19-21 Rømersgade 3, København, Danmark 250-400

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem.
Find os på Facebook

Praktisk

Vi serverer ikke drikkevarer og lignende, men du er velkommen til at medbringe din egen lækkeri fra vores forhave, torvehallerne.

Vigtig information

Vi tager covid-19 situationen alvorligt og har derfor kun et begrænset antal billetter. Du køber din billet her på billetto. Hvis foredraget forhindres af dig eller os, grundet sygdom eller restriktioner, får du dine penge refunderet.