Seksuelle udfordringer

Foredrag med Psykolog Michelle Miller
Afholdes d.25. februar kl.19-21 på Rømersgade 3, København, Danmark
Pris 250-400

Foredragsaften i sexologiens tegn – om alt fra lystproblematikker til præstationsangst og seksuel stagnation…

Denne aften handler om seksuelle udfordringer – i vores moderne tid. Moderne slår tonen an – vores seksualitet og sexliv er blevet et helt nyt, personligt område, som må og skal fylde. Det bringer med sig en række fantastiske muligheder, en uvurderlig frisættelse og for nogle, et meget stort pres, som kan være svært, hvis ikke umuligt, at leve op til. Mit gæt er derfor, at de fleste af os allerede har oplevet eller kommer til at opleve seksuelle udfordringer i vores liv…

Dette foredrag handler om de seksuelle udfordringer jeg møder i min klinik – fra lystproblematikker, til præstationsangst og seksuel stagnation. Jeg vil tage dig igennem disse udfordringer og forklare de dybereliggende mekanismer – jeg vil også pege på nogle af løsningsmulighederne.

Er det noget for dig? Hvis du synes at seksualiteten og sexlivet er vigtige og interessante emner, eller er åben overfor at blive overbevist herom, så ja.

Om mig: Jeg har 10 års erfaring som privatpraktiserende psykolog og sexolog og ser en en blanding af kvinder, mænd og par i min klinik. De har alle een ting til fælles – en sexologisk problemstilling med dertilhørende psykologiske lag. Ud over mit kliniske arbejde, underviser jeg i sexologi for “fagpersoner”, holder kurser og foredrag for “private” og er i fuld gang med at udvikle et audio univers af sexologiske guides.

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem. Find os på Facebook

Det praktiske

Vi serverer ikke drikkevarer og lignende, men du er velkommen til at medbringe din egen lækkeri fra vores forhave, torvehallerne.