Selvudvikling i dating. Sådan får du dine behov opfyldt og udvikler dig personligt.

Event med Psykolog Malene Hollmann
Afholdes d.10. marts kl.19-21 på Rømersgade 3, København, Danmark
Pris 250-400 Køb din billet her

I Danmark er knap 1,2 mio. mennesker singler. Hvis du er en af dem, dater du sikkert i et eller andet omfang på udkig efter alt fra sjov og ballade til en varig livspartner. Denne aften får du helt konkrete tips og tricks til alt det, der kan være rigt…

I Danmark er knap 1,2 mio. mennesker singler. Hvis du er en af dem, dater du sikkert i et eller andet omfang på udkig efter alt fra sjov og ballade til en varig livspartner. Denne aften får du helt konkrete tips og tricks til alt det, der kan være rigtig svært i dating:

  • Hvordan skaber man indledende kontakt på en god måde i online dating?
  • Hvordan får man afdækket på en god og solid måde, om den man dater er et godt match, hvis man gerne vil have en kæreste?
  • Hvordan siger man til og fra på en god måde og får sine behov opfyldt?
  • Hvordan siger man farvel på en sober måde, hvis man gerne vil stoppe en relation? (uanset om det er beskeder frem og tilbage, eller når man har datet et stykke tid)
  • Hvordan går man fra at have datet til at blive kærester?

Denne aften er for dig, der har svært ved noget af ovenstående eller bare gerne vil være bedre til at kommunikere i intime relationer. Du får viden om, hvorfor det kan være så svært at kommunikere i dating og går fra foredraget med klare sætninger, du kan bruge samt konkrete tips og strategier til at blive en bedre dater, så du udvikler dig personligt og får det, du gerne vil have.

Om mig: Jeg er uddannet psykolog og sexolog og arbejder til hverdag som privatpraktiserende psykolog her: https://psykologerne.dk/psykolog/malene-hollmann/, hvor jeg hjælper singler og par i terapi til bedre selvværd, relationer og tilfredsstillende sexliv.

Om event

Psykolog Malene Hollmann 10. marts 2021 19-21 Rømersgade 3, København, Danmark 250-400

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem.
Find os på Facebook

Praktisk

Vi serverer ikke drikkevarer og lignende, men du er velkommen til at medbringe din egen lækkeri fra vores forhave, torvehallerne.

Vigtig information

Vi tager covid-19 situationen alvorligt og har derfor kun et begrænset antal billetter. Du køber din billet her på billetto. Hvis foredraget forhindres af dig eller os, grundet sygdom eller restriktioner, får du dine penge refunderet.

Om event

Psykolog Malene Hollmann 10. marts 2021 19-21 Rømersgade 3, København, Danmark 250-400

Malene Hollmann

Cand. psych. parterapeut & sexolog

Kontaktoplysninger:
Tlf. 31707131
Mail: malene@psykologerne.dk

Flere events

Der er pt. ikke flere events

Relaterede blogindlæg

Der er ingen relaterede indlæg

Relaterede podcasts

Der er i øjeblikket ingen relaterede podcasts