MSC-kursus med fokus på Compassion, forebyggelse af stress og empatiudmattelse målrettet professionelle behandlere.

Kursus med Psykolog Nina Werner.
Afholdes d. 17. september kl. Søndag d.17.09.2023 kl.16.00 til torsdag d. 21.09.2023 kl. 13.00
Slettermosevej 15, Nykøbing Sjælland, Denmark.
Pris 6900 kr. for undervisning og 5400 kr. ophold og forplejning  -  alt 12.300 kr.

5 dages MSC-kursus med fokus på Compassion, forebyggelse af stress og empatiudmattelse samt træning i konkrete modeller og teknikker, der kan videreformidles til klienter.

Som det første MSC kursus, er det godkendt af dansk Psykolog forening til specialistuddannelsen under det tværgående modul, emneområde 3.99. I alt 24 timer.

Formål og indhold: Mindful Self-Compassion er et empirisk funderet og internationalt anerkendt program. Self-Compassion trænes og opøves som emotionel ressource, der giver styrke og robusthed både i forholdet til sig selv og til andre. Forskning dokumenterer, at selvmedfølelse i særlig grad er brugbart for professionelle omsorgsgivere. Det medfører en oplevelse af markant større arbejdstilfredshed og kan være med til at reducere stress og forebygge udbrændthed.

Der vil blive undervist i konkrete teknikker og redskaber, som kan bruges til at skabe øget fokus og overskud i dit arbejdsliv og give bedre coping-strategier.

Undervisningsform: Undervisningen foregår ved en kombination af teoretiske oplæg, dialog i gruppen, øvelser og guidede meditationer. Der er ikke tale om individuel rådgivning eller supervision, og deltagerne skal være indstillede på i et vist omfang at udveksle oplevelser og erfaringer fra undervisningen med de andre deltagere.

Undervisningen (2×3 timer om dagen) vil ligge om formiddagen og sidst på eftermiddagen. Inden morgenmaden vil der nogle dage være mulighed for at starte dagen med morgenyoga. Efter frokost vil der være tid til egen disposition, hvile, gåture, vildmarksbad og sauna. Nogle dage vil der også være mulighed for en aftenmeditation inden sengetid. For at fremme muligheden for ro og fordybelse vil der i løbet af opholdet være indlagt perioder med stilhed.

Hvor: Kirsebærgården, der ligger i naturskønne, fredede omgivelser på den smukke Nakke-halvø ved Rørvig.

Pris: 6900 kr. for undervisning og 5400 kr. ophold og forplejning  –  alt 12.300 kr.

I denne pris indgår 24 timers MSC-undervisning, kursusmateriale, yoga, adgang til sauna og vildmarksbad fire nætter i delt dobbeltværelse, fuld forplejning – tre daglige vegetariske måltider, te, kaffe og frugt i løbet af dagen.

Undervisere: Aut. Psykolog og specialist Nina Werner og aut. psykolog Jeanette Beierholm, der har stor klinisk erfaring med inddragelse af mindfulness og compassion i terapeutisk arbejde med klienter med stress, angst og depression. Begge er uddannede og certificerede ved Center for Mindfulness San Diego, UCSD, USA. Jeanette og Nina har mange års erfaring med undervisning i Compassion og Mindfulness i grupper, og har som nogle af de første i Danmark undervist i Mindful Self-Compassion siden 2015.

Tilmelding: Send en mail til nina@psykologerne.dk Du vil herefter modtage en mail med besked om, hvorvidt der er plads på kurset. Når vi har modtaget depositum på 3000 kr., er du sikret en plads.

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem. Find os på Facebook

Det praktiske

Praktisk:

Vi hjælper gerne med at koordinere samkørsel fra København eller med at sørge for afhentning på Nykøbing Sj. Banegård eller i Rørvig havn.