FORÆLDREFØDSEL – ET GRUPPEFORLØB FOR GRAVIDE

Dialoggruppe med Psykolog Amalie Vatne Brean.
Afholdes d. 24. oktober kl. kl. 19.00 – 21.00
Axeltorv 6, 1609 København, Danmark.
Pris Pris for hele forløbet (8 gange): 2.500 kroner.

Illustration Line Jensen

Er du også træt af at føle dig alene i overgangen til forældreskabet? Og begynder du at forstå det gamle ordsprog “det kræver en landsby at opfostre et barn”? Så er “Forældrefødsel” noget for dig.

 

HVAD?

Måske har du undret dig over hvorfor vi bruger så meget energi på at forberede os på fødslen, men ikke snakker om tiden bagefter? Det vil “Forældrefødsel” gøre op med.

Jeg var vildt bange for ikke at føle mig tilstrækkelig når jeg pludselig stod med min datter i armene. At gå til forældreforberedelse gav mig en tryghed ved at gå ind i min nye rolle som mor. Det var ren selvforkælelse hver anden uge

“Forældrefødsel” er et gruppeforløb for gravide som står midt i overgangen til forældreskabet. Forløbet har til formål at skabe et trygt fællesskab, som reducerer følelsen af ensomhed og tvivl, og fremmer følelsen af at være en god nok forældre. Du får derfor både et fællesskab med nogle andre gravide at spejle dig i , samt psykologfaglige indspark til at håndtere din nye rolle.

 

MED HVEM?

Gruppeforløbet afholdes af psykologerne Julie Storm Erichsen & Amalie Vatne Brean, som har fordybet sig i den psykologiske overgang i forældreskabet. Hvis du er i tvivl om dette er noget for dig, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Jeg følte mig alene om at have de tanker og den frygt jeg havde i min graviditet, så det var en befrielse at møde andre gravide der delte fuldkommen samme mindset

PRAKTISK:

For at kunne deltage i gruppen skal du være førstegangsfødende og have termin vinteren 2022/2023, december/januar
Vi mødes både før og efter fødsel, for at skabe en sammenhængende overgang og for at tage hensyn til alle de psykologiske processer som går i gang længe før fødsel.

Gruppen vil bestå af 4-6 deltagere.

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem. Find os på Facebook

Det praktiske

PRAKTISK: Gruppen mødes i alt 8 gange i hyggelige lokaler i det centrale København.

Datoer:

Vi mødes fire gange før fødsel: 2022
24/10
14/11
28/11
05/12

Og fire gange efter fødsel: 2023
6/2
20/2
6/3
20/3