fbpx

Gruppeforløb for gravide – Forældrefødsel

Kursus med Psykolog Amalie Vatne Brean.
Afholdes d. 5. oktober kl. Tidspunkt 17.00 - 19.00
Axeltorv 6, København, Danmark.
Pris 3.000,00 kr. (9 kursusdage) Book din plads her

Et bæredygtigt fællesskab til dig med termin i december

Illustrator Line Jensen

Når man skal være forælder for første gang, føder man ikke blot børnene, man fødes også som forælder. Overgangen til forældreskabet kan opleves ensomt og som en udfordrende tid, derfor ønsker vi at skabe et trygt fællesskab, hvor alle følelser og spørgsmål er tilladte.

Forløbet kan ses som et supplement til fødselsforberedelse, hvor vi sammen kan få indsigt i, hvordan man på forskellig vis kan håndtere graviditeten og den nye rolle som forælder. Vi er til stede i gruppen med vores faglighed, men det betyder meget for os, at I er med til at sætte dagsorden. Derfor skræddersyr vi forløbet sammen med jer, hvilket forhåbentlig kan lede til et bæredygtigt fællesskab og netværk efterfølgende. 

MED HVEM? 

Gruppeforløbet afholdes af psykologerne Julie Storm Erichsen & Amalie Vatne Brean. Som psykologer fordybet i familiedannelse, erfarer vi gang på gang, at alt for mange går alene med helt almindelige udfordringer, og slår sig på en kultur, som ikke kan rumme den ambivalente overgang til forældreskabet. Derfor har vi god erfaring med at skabe et rum, hvor det er jeres oplevelse som står i fokus. Vi mødes både før og efter fødsel, for at skabe en sammenhængende overgang og for at tage hensyn til alle de psykologiske processer som går i gang længe før fødsel. 

 

Jeg var ikke på noget tidspunkt bange for selve fødslen. Derimod var jeg vildt bange for ikke at føle mig tilstrækkelig når jeg pludselig stod med min datter i armene! At gå til forælderforberedelse gav mig en tryghed ved at gå ind i min nye rolle som mor, fordi jeg havde et trygt rum hvor man kunne få lettet sit hjerte fra stort og småt. Det var ren selvforkælelse hver anden uge som jeg kun kan anbefale andre! (Tidligere deltager)

 

Det har været en enorm befrielse at deltage i [forældrefødsel] ikke mindst fordi det var et forum hvor man kunne tale frit og ufiltreret uden at blive gjort til skamme, men også fordi Julie og Amalie er nogle utrolige hjertevarme piger som får en til at føle sig tryg og sikker i deres nærvær. Man aner jo ikke hvad i alverden der er forventeligt man er gravid første gang, for slet ikke at tale om når baby først ankommer. Jeg følte mig alene om at have de tanker og den frygt jeg havde i min graviditet, så det var en befrielse at møde andre gravide der delte fuldkommen samme mindset. Derudover var det altid energigivende at være i gruppen, til trods for det indimellem kunne være lidt “tunge” emner vi havde behov for at tale om, så var det altid berigende og jeg gik altid derfra med ro i maven. (Tidligere deltager)

 

GRUPPEFACILITATORER:

Psykolog Julie Storm Erichsen

Psykolog Amalie Vatne Brean

 

PRAKTISK: 

For at kunne deltage i gruppen skal du være førstegangsfødende og have termin i december.

Gruppen vil bestå af 3-5 deltagere.  

Datoerne før I har født er tirsdage 5/10, 19/10, 2/11, 16/11 og 30/11. kl. 17-19. (de sidste 4 kursusdage er ved at blive planlagt)

Datoerne efter fødslen aftaler vi i fællesskab når gruppen er etableret.  

PRIS

Prisen for hele forløbet er 3000 kroner. Dette kan betales i 3 rater á 1000 kroner.

TILMELDING

Der er ‘først til mølle’ princip, og du sender blot en mail til amalie@psykologerne.dk, med en kort beskrivelse af, hvorfor du har tilmeldt dig, og hvad du forventer at få ud af forløbet. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os med spørgsmål, hvis du er nysgerrig på, om forløbet er noget for dig. 

Har du termin på et andet tidspunkt, og er du interesseret i et forløb, er du velkommen til at skrive en mail. Hvis vi får flere henvendelser, kan vi sætte et nyt forløb op. 

Kursus

Graviditet, fødsel, forældreskab

Psykolog Amalie Vatne Brean
5. oktober 2021
Tidspunkt 17.00 - 19.00
Axeltorv 6, København, Danmark
3.000,00 kr. (9 kursusdage)

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem.
Find os på Facebook

Praktisk

Kursus

Graviditet, fødsel, forældreskab

Psykolog Amalie Vatne Brean
5. oktober 2021
Tidspunkt 17.00 - 19.00
Axeltorv 6, København, Danmark
3.000,00 kr. (9 kursusdage)

Amalie Vatne Brean

Cand.psych.

Kontaktoplysninger:
Tlf. 60156465
Mail: amalie@psykologerne.dk