Compassionfokuseret terapi (CFT)

Compassionfokuseret terapi (CFT)

Compassionfokuseret terapi er en terapeutisk metode, der har gjort stort indtryk på mig, og som jeg ofte arbejder ud fra. Det er en metode, der har hjulpet mig gennem svære perioder i mit eget liv, og som jeg oplever som hjælpsom for mine klienter. Jeg vil her fortælle dig lidt om metoden, og det den bygger på, i håb om også at kunne inspirere dig til mere trivsel i dit liv.

CFT terapi i København

CFT terapi i København

CFT går ud på at træne sindet til at have mere medfølelse og accept overfor sig selv, når den ofte irrationelle og velmenende frygt opstår, så man kan slippe den næsomt og med medfølelse for, hvorfor den er på spil.

Elisabeth Sejbak

Elisabeth Sejbak

Engagement, ligeværd og integritet er de højest stående værdier i mit terapeutiske arbejde, og vi vil altid tage udgangspunkt i dine udfordringer og styrker på dine præmisser. Jeg brænder for det ærlige og forbindende møde mellem mennesker og bringer denne indstilling med mig i det terapeutiske rum for at skabe åbenhed, så der er tryg grobund for din personlige udvikling.

Lise Elmer Houmann

Lise Elmer Houmann

Har du mistet fodfæstet? Er du tynget af din fortid? Kæmper du med uro, vrede, tristhed, angst eller sorg? Ønsker du et bedre ståsted for dig og dine nærmeste, er jeg specialiseret i at behandle udviklings- og choktraumer, når livet rammer.