14, del 1: At nære sin INTUITION; hvordan mærker man egentlig efter? – Med Emilie Tang Kirk, psykolog

Psykolog Emilie Tang Kirk gæster terapilokalet idag. Hun er særligt optaget af intuition og bruger det aktivt i psykoterapien med sine klienter.

Intuition Hvordan kan vi egentlig beskrive intuition? Og hvordan kan vi blive bedre til at mærke den? Hvordan kan vi lære os selv at skelne mellem intuition på den ene side og følelser og emotioner på den anden?   Emilie fortæller både om, hvordan…

Intuition

Hvordan kan vi egentlig beskrive intuition?

Og hvordan kan vi blive bedre til at mærke den?

Hvordan kan vi lære os selv at skelne mellem intuition på den ene side og følelser og emotioner på den anden?

 

Emilie fortæller både om, hvordan hun hjælper sine klienter med at lære intuitionen bedre at kende, men fortæller samtidig også, hvordan hun selv mærker sin egen intuition i det terapeutiske rum.

 

For hvordan kan vi psykologer egentlig ‘mærke’, at der er noget vigtigt på spil? Meget af det handler om viden og erfaring, men ligeså vigtigt er det trænede instrument, vi i daglig tale kalder intuition.

 

Jeg vil vide mere!

 

Hvis du har lyst til at læse mere, kan du finde Emilies artikel om, hvordan man lærer sin intuition bedre at kende her.

Du kan læse mere om Emilie her

Som altid skal du være velkommen til at skrive til Cleoh med forslag om emner, spørgsmål til psykologerne og solstrålehistorier. Dette kan du gøre på cleoh@psykologerne.dk

 

Spirituelle psykologer

 

I del 2 taler vi videre om intuition i forhold til spiritualitet, hvor Emilie fortæller om hendes egne spirituelle oplevelser.

Her vender vi også det at have en professionel identitet som psykolog og samtidig være spirituel.

 

Så vil du vide mere om det spirituelle, hjernescanninger, og diagnosetankegangen skal du endelig lytte videre.

Velkommen!

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

Cleoh Dharma Søndergaard
Cand.psych.aut., parterapeut, sexolog
Emilie Tang Kirk
Cand.psych. & sprogofficer
Emilie Tang Kirk
Psykolog

Relaterede events

Der er i øjeblikket ingen events relateret til Eksistentielle problemstillinger Mentalt Helbred Selvværd Særlig sårbar

Flere afsnit i serien