Afhængighed og abstinenser er ikke noget, man forbinder med lykkepiller, men…

PMS – Powerkvinder Med Svingninger Af Psykolog Anita Øland d. 31. januar 2023 

Afhængighed og abstinenser er ikke noget, man normalt forbinder med lykkepiller, men lykkepillen har en bagside

Knap 450.000 danskere er på antidepressiv medicin. Vi har stor tillid til de hvide kitler og de myndighedspersoner, der værner om vores sundhed, men skal vi blindt tro på alt, hvad vi får at vide om medicinen? Ikke i følge Anders Sørensen. Faktisk mener Anders, at vi i nogle tilfælde skal gøre lige det modsatte af, hvad vi får besked på. Og Anders er ikke en hr. hvem som helst. Anders er psykolog og Ph.d. i psykiatri med speciale i udtrapning af psykofarmaka. 
Der er langt op til en super spændene samtale om psykofarmaka og udtrapning. Jeg tør godt at garantere, at du får en overraskelse eller to undervejs i samtalen.
 
Lyt med i dette afsnit af “Powerkvinder Med Svingninger – PMS/PMD” , hvor Anders gør os klogere på antidepressiv medicin og udtrapning.
 
Medvirkende: psykolog Anita Øland & psykolog, Ph.d. & forsker i udtrapning af psykofarmaka Anders Sørensen

Er stor tak til Rune Holberg for lydredigering. Mail: holberg@me.com

 
Spørgsmål og kommentarer modtages med kyshånd og kan sendes til anita@psykologerne.dk
Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms
Facebook: I Facebookgruppen PMS – Powerkvinder Med Svingninger deler vi erfaringer omkring PMS – del dine erfaringer, få inspiration, få svar på dine spørgsmål omkring PMS. Bemærk at Facebookgruppen er lukket, så du skal anmode om medlemsskab for at se indholdet, når du kommer kommer ind i gruppen.
Instagram: Følg PMS – Powerkvinder Med Svingninge på Instagram.

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.