Bedre selvværd del 1 : Fra selvkritik til self-compassion – Med Nina Werner

Nina har netop skrevet bogen: "Fra selvkritik til self compassion", der handler om hvordan man gennem konkrete øvelser og selvterapi fra mindfull self-compassion, kan lære at behandle sig selv som en ven, og vende lavt selvværd, præstationsstress og depression, til øget overskud og selvmedfølelse.

Nina Werner er psykolog, specialist i psykoterapi og superviser.

I dette afsnit bliver du klogere på Self-compassion:

  • Hvad det er og hvad det bestemt ikke er.
  • Hvordan du kan bruge det i din dagligdag, så du beviseligt øger sandsynligheden for at opleve at blive gladere, være mindre selvkritisk og have det bedre med dig selv.

 

For forskningen er klart på selvvenlighedens side. Self compassion identificeres af førende forsker K. Neff som sindets stærkeste, enkeltstående ressource.

Modsat hvad man kunne frygte ved at slippe den evigt kritiske stemme, og blive sin egen bedste ven, så bliver du reelt friere og modigere, og nedsætter risikoen for depression, angst og stress.

 

Dagens øvelse:

  •  Kærlig berøring (del 2)

 

Find flere guidede meditationer her

 

Du kan læse mere om Nina Werner og booke tid hos hende her

 

Husk at følge os på Instagram og Facebook, hvor Nina har lagt billeder op af modeller og billeder fra dagens afsnit!

 

Du kan læse mere om mig, Cleoh, og booke tider her:

 

God fornøjelse!

Kh Cleoh – kontakt@cleoh.dk

P.S. Ny podcast er på vej!

Den kommer til at hedde ‘Hvorfor gik du ikke bare’ og vil udbrede viden om psykisk vold: Om hvorfor det ikke er så nemt ‘bare’ at gå. Jeg får eksperter og privatpersoner i studiet til modige og dybe fortællinger! Den får premiere midt marts.

 

Har du en fortælling du vil dele, fra din erfaring med usunde forhold eller psykisk vold, er du meget velkommen til at sende mig en mail. Det er nemlig ekstremt givende at høre andres historie, når man selv sidder alene med det.

 

P.P.S. Vi elsker anmeldelser og stjerner på apple podcast og podtail! Det får os til at blive ved og hver eneste anmeldelse varmer. Så mange tak for din anmeldelse – og på forhånd tak fordi du vil skrive en 🙂

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

No items found
Cleoh Dharma Søndergaard
Psykolog, sexolog og parterapeut
Nina Werner
Psykolog

Relaterede events

Der er ingen relaterede events

Flere afsnit i serien