Introduktion til INDSIGT med Cleoh

I introafsnittet får du en forsmag på, hvad der venter dig i podcasten.

Her kommer jeg ind på min mission og inspiration, podcastens emner og temaer, og fortæller også om, hvordan du kan bruge refleksionsøvelsen, efter hvert afsnit.

Du kan følge med i podcastens nyheder og billeder på instagram (Indsigt_med_cleoh) og facebook (Indsigt med Cleoh) og læse mere om Cleoh og gæsterne på Psykologerne.dk, hvor alle afsnit også vil blive lagt op.

Rigtig god fornøjelse!

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

Cleoh Dharma Søndergaard
Cand.psych.aut., parterapeut, sexolog

Relaterede events

Der er ingen relaterede events

Flere afsnit i serien

Relaterede blogindlæg

Der er ingen relaterede indlæg