Miniafsnit: Kan du også have svært ved at falde i søvn (igen)?

Her er mine bedste tips til dig.

I dette afsnit vil du blive klogere på søvn, hjernen og få konkrete guidelines til, hvordan du kan hjælpe din søvnhygiejne på vej.

Søvn!

Her får du en guide til bedre søvn.

 

Husk at have din refleksionsbog klar; Cleoh gennemgår en række forskellige punkter, som du gerne må notere ned og tjekke undervejs.

Øvelse:

  • Grounding-åndedræt

 

Bonus: Hør mere om hvordan stress og depression hhv. hænger sammen med søvnforstyrrelser.

Ekstra bonus: Igen bliver du klogere på din hjerne, nervesystemet og døgnrytme.

Husk at du kan følge med på Instagram, hvor jeg løbende lægger billeder op af de modeller, jeg taler om. Du er altid velkommen til at skrive til mig med lytter-spørgsmål og ønsker til emner på cleoh@psykologerne.dk

Rigtig god fornøjelse!

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

Cleoh Dharma Søndergaard
Cand.psych.aut., parterapeut, sexolog

Flere afsnit i serien