#14. Overlæge Anette Tønnes Pedersen guider os igennem behandlingsmuligheder

PMS – Powerkvinder Med Svingninger Af Psykolog Anita Øland d. 27. oktober 2022 

Lyt med til at høre Overlæge Anette Tønnes Pedersen beretning om PMS/PMD behandlingsmuligheder.

Vi har alle et håb om hurtig lindring. Men findes der et quick fix, og hvad er egentlig op og ned i forhold til behandling af PMS og PMD? Det ved overlæge Anette Tønnes Pedersen. Anette forsker i kvindelige kønshormoner og behandler PMS/PMD ramte kvind …

Vi har alle et håb om hurtig lindring. Men findes der et quick fix, og hvad er egentlig op og ned i forhold til behandling af PMS og PMD?

Det ved overlæge Anette Tønnes Pedersen. Anette forsker i kvindelige kønshormoner og behandler PMS/PMD ramte kvinder i Gynækologisk ambulatorium på Rigshospitalet.

 

Lyt med i dette afsnit af “Powerkvinder Med Svingninger – PMS/PMD” , hvor Anette fortæller om behandlingsforløbet og vejen til at få et bedre forhold til sin PMS/PMD.

 

Medvirkende: psykolog Anita Øland & Overlæge Anette Tønnes Pedersen
 
Spørgsmål og kommentarer modtages med kyshånd og kan sendes til anita@psykologerne.dk
Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms
Facebook: I Facebookgruppen PMS – Powerkvinder Med Svingninger deler vi erfaringer omkring PMS – del dine erfaringer, få inspiration, få svar på dine spørgsmål omkring PMS. Bemærk at Facebookgruppen er lukket, så du skal anmode om medlemsskab for at se indholdet, når du kommer kommer ind i gruppen.
Instagram: Følg PMS – Powerkvinder Med Svingninge på Instagram.

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.