#8 Hvor langt skal man gå for at få et godt liv?

PMS – Powerkvinder Med Svingninger Af Psykolog Anita Øland d. 16. august 2021 

Podcast om overvejelserne forud for at gå i kunstig overgangsalder og få fjernet æggestokkene og livmoderen. Lyt med her...

Jeg har stillet mig selv spørgsmålet: “Hvor langt vil jeg gå for at få et godt liv?” Efter store overvejelser er jeg kommet frem til, at jeg vil gå hele vejen. Jeg har prøvet alt for at kunne leve i fordragelighed med min PMS/PMD – NU VIL JEG IKKE MERE!

Lyt med, når jeg guidet af psykolog Mette Sloth, går igennem mine overvejelser forud for at blive sat i kunstig overgangsalder og ultimativt få fjernet mit underliv. Det er et drastisk indgreb og absolut ikke noget man trækker i en automat. Der skal tungtvejende grunde til at fjerne “raske organer”. Men er et organ raskt, når det skaber så meget ravage to gange om måneden? Kan man sidestille fjernelse af underlivet med at få det hvide snit? Og hvem bliver jeg, når jeg ikke længere har min livmoder? Ja vi kommer vidt omkring, når vi løfter låget til min mentale suppe. Det er langt fra kønt – men det er hudløst ærligt.
Spørgsmål og kommentarer modtages med kyshånd og kan sendes til anita@psykologerne.dk
Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms
Facebook: I Facebookgruppen PMS – Powerkvinder Med Svingninger deler vi erfaringer omkring PMS – del dine erfaringer, få inspiration, få svar på dine spørgsmål omkring PMS. Bemærk at Facebookgruppen er lukket, så du skal anmode om medlemsskab for at se indholdet, når du kommer kommer ind i gruppen.
Instagram: Følg PMS – Powerkvinder Med Svingninge på Instagram.

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.