#13 PMS – en overset superkraft

PMS – Powerkvinder Med Svingninger Af Psykolog Anita Øland d. 30. august 2022 

Det kan være vanskeligt at bevare selvkontrollen og tøjle følelserne, når man har PMS. Men skal PMS egentligt kunne tøjles? Er det ikke meget sundt, at der er noget i tilværelsen, vi ikke umiddelbart kan kontrollere? Måske er det sundt, at vi kvinder 1 …

Det kan være vanskeligt at bevare selvkontrollen og tøjle følelserne, når man har PMS.
Men skal PMS egentligt kunne tøjles? Er det ikke meget sundt, at der er noget i tilværelsen, vi ikke umiddelbart kan kontrollere?
Måske er det sundt, at vi kvinder 1-2 gange om måneden slipper tøjlerne og “pisker i spanden”, som Katja udtrykker det.
Den kvindelige cyklus kan medføre, at vi 1-2 gange om måneden risikerer at miste balancen, men hvis man favner det, kan der ligge en balance i ubalancen.
Lyt med i dette afsnit af “Powerkvinder Med Svingninger – PMS/PMD” , hvor Katja fortæller, hvordan hun svømmer med hormonstrømmen og finder sine indre superkræfter frem.
 
Medvirkende: psykolog Anita Øland & Katja Feilberg
 
Spørgsmål og kommentarer modtages med kyshånd og kan sendes til anita@psykologerne.dk
Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms
Facebook: I Facebookgruppen PMS – Powerkvinder Med Svingninger deler vi erfaringer omkring PMS – del dine erfaringer, få inspiration, få svar på dine spørgsmål omkring PMS. Bemærk at Facebookgruppen er lukket, så du skal anmode om medlemsskab for at se indholdet, når du kommer kommer ind i gruppen.
Instagram: Følg PMS – Powerkvinder Med Svingninge på Instagram.

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.