25: Effektiv jobsøgning – Sådan rekrutterer du det fede job! med Malene Hollmann & Cleoh Søndergaard

I en tid med mange afskedigelser, har jeg valgt at sætte spot på jobsøgning og rekruttering ud fra et psykologisk perspektiv. Dette afsnit sætter spot på arbejdsløshedsstress og positionering som den jobsøgende.

Sådan rekrutterer du den fede arbejdsplads!

Hvordan du kan søge job – og lede din jobsøgning – på den fede måde!

I en tid med mange afskedigelser, har jeg valgt at sætte spot på jobsøgning og rekruttering ud fra et psykologisk perspektiv.

Dette afsnit sætter spot på arbejdsløshedsstress og positionering som den jobsøgende. Og empowerment!

 

Til det har jeg inviteret Malene Hollmann ind igen. Hun har mange års erfaring med rekruttering af medarbejdere – og i dette afsnit giver hun råd i forhold til, hvordan man som jobsøgende kan rekruttere sin arbejdsplads og sin næste leder!

 

Hvordan undersøger jeg organisationen og lederen på forhånd?

 

Her bliver du klogere på, hvordan du undersøger arbejdspladsen og lederen. Hvordan man forbereder sig godt, inden jobsamtalen, hvordan du på en god måde kan forventningsafstemme allerede ved jobsamtalen og hvordan du kan spotte, om du sidder overfor en dygtig og empatisk leder, eller en leder, der ville passe dårligt til din personlighed og dine ønsker.

 

Teori: SCARF-modellen

SCARF-modellen af David Rock: Disse domæner har mennesker behov for, for at føle sig godt tilpas. Jo flere vi er truede på, des dårligere har vi det. Jo flere, der er tilstede, jo højere jobtilfredshed og effektivitet:

– Status
– Certainty
– Autonomy
– Relatedness
– Fairness

 

Bonus til dig! Model om jobsøgning – på den fede måde!

Modellen som Malene har udarbejdet kan ses på Instagram-siden: ‘Indsigt_med_cleoh’, hvor den er lagt op.

Husk at følge, hvis du vil følge med.

 

Jeg vil vide mere/starte i forløb

Både Malene og Cleoh arbejder sammen med psykologerne.dk – hvor du også kan læse mere om os og booke sessioner og se kurser, som vi afholder.

 

Gave til dig: De 3 meditationer på lydfil

Du har stadig mulighed for at indsende lydfil til Cleoh, hvis du vil have fingrene i de 3 meditationer. De er lavet og indtalt af Cleoh og kan give dig ro og retning i hverdagen.

  • Alt du skal gøre er at optage dig selv, hvor du stiller et spørgsmål om psykologi, som psykologerne kan tale om. Det sendes til cleoh@psykologerne.dk 
  • Tip: Hvis du har iphone kan du bruge den app, der hedder ‘Lydoptager’ og dele direkte derfra til mail.

 

Tak for jeres støtte!

Husk at give 5 stjerner, hvis du kan lide podcasten (i Apple Podcast-appen) og endnu bedre, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten, bare et par linjer, vil det vægte højt i appen. Så vil den blive set af flere, hjælpe flere – og støtte projektet. TAK 🙂

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

No items found
Malene Hollmann
Psykolog
Cleoh Dharma Søndergaard
Psykolog, sexolog og parterapeut

Relaterede events

Der er ingen relaterede events

Flere afsnit i serien