#12. Svinger kvinder i takt?

PMS – Powerkvinder Med Svingninger Af Psykolog Anita Øland d. 30. april 2022 

Den, der bedst forstår en kvindes cyklus, må være en anden kvinde – eller det kunne man henledes til at tro.

Smila er i et forhold med en anden kvinde. En gang om måneden bakser Smila med PMD og det rammer parrelationen hårdt. Lyt med her…

Smila er i et forhold med en anden kvinde – og hun bakser med PMD. Det rammer deres relation så hårdt, at Smila har valgt at isolere sig helt fra sin kæreste, når PMD’en raser. Men hvordan bliver Smila påvirket, og hvad gør hun for at komme igennem det hver eneste måned?

Smila har en kronisk sygdom og er vant til at være i nær kontakt med sundhedssystemet. Alligevel frygter hun at blive mødt med manglende forståelse fra sin læge, når det handler om PMD. Derfor har hun gået med det selv, men det skal være slut nu.

Lyt med til endnu en gribende beretning om livet med PMS/PMD.

Medvirkende: psykolog Anita Øland & Smila

Spørgsmål og kommentarer modtages med kyshånd og kan sendes til anita@psykologerne.dk

Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms

Facebook: I Facebookgruppen  PMS – Powerkvinder Med Svingninger deler vi erfaringer omkring PMS – del dine erfaringer, få inspiration, få svar på dine spørgsmål omkring PMS. Bemærk at Facebookgruppen er lukket, så du skal anmode om medlemsskab for at se indholdet, når du kommer kommer ind i gruppen.

Instagram: Følg PMS – Powerkvinder Med Svingninge på Instagram.

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.