fbpx

Birgit Høybye, autoriseret psykolog.

Jeg har mere end 20 års erfaring med at arbejde med børn, unge og forældre der oplever udfordringer i en kompleks hverdag. Jeg har stor erfaring med samtaler med forældre om børns og unges trivsel

Jeg har arbejdet med krise– og udviklingssamtaler med voksne, der er ramt af sorg, stress og de svære oplevelser, der kan opstå i livet.

Fokus på det forandringsskabende nu:
Det er væsentligt for mig at arbejde med ønsket om forandring. Vi tager udgangspunkt i din/Jeres situation, som den ser ud – her og nu. I et samtaleforløb arbejder vi sammen hen imod at skabe idéer, tanker og handlemuligheder i forhold til den aktuelle problemstilling.

Målet er at skabe forandringer, og mit primære fokusområde er at arbejde med teknikker, der søger at skabe og fastholde forandringer og handlemuligheder både i nuet og fremadrettet.

‘Du behøver ikke vente længe for at få en tid og komme i gang med et forløb hos mig.
Da jeg ikke tager imod henvisninger over sygesikringen, har jeg derfor heller ikke den lange ventetid, der typisk følger med det. Du kan derfor få en tid forholdsvis hurtigt.

Det er vigtigt for mig at arbejde med teknikker, der kan afhjælpe stress, grublerier og mistrivsel forholdsvis hurtigt. Velvidende at forandring nogle gange tager tid, og at det kan være vanskeligt at ændre en adfærd eller nogle dynnamikker, der er blevet etableret gennem længere tid
Jeg tilstræber at arbejde med korte forløb, men varigheden af et samtaleforløb hos mig må komme an på en vurdering af den konkrete situation.”

Erfaring

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet i 2003.
Jeg er tidligere uddannet socialpædagog og har arbejdet med anbragte børn.
Jeg har igennem hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med børn og familier og med hele spektret af familiers hverdagsliv fra det meget udfordrende til det almene liv alle står i.

Jeg er 54 år og bor i Sorø med min familie. Udover min tilknytning til Psykologhuset Bryggen og arbejdet i Ringsted Kommune har jeg endvidere en deltidspraksis i Sorø.

Min metodiske tilgang er løsningsfokuseret, og mit teoretiske udgangspunkt har sine rødder i de systemiske, narrative og relationelle forståelser inden for psykologien.

Jeg tilbyder

• Samtaler med familier
• Samtaler med forældre om barnets og familiens trivsel
• Samtaler med børn og unge med udgangspunkt i at arbejde videre med netværket omkring barnet/den unge
• Terapeutiske samtaler med voksne

Priser

Individuelle samtaler: 1100kr (50 min).
Samtaler med forældre: 1650kr (90 min).
Samtaler med forældre og barn (2-3 personer): 1650kr (90 min).

Se ledige tider og book her en konsultation hos Psykolog Birgit Høybye her

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Psykolog Birgit Høybye i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

 

https://psykologerne.dk/
marts 2019
Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
25262728123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kontakt Psykolog Birgit Høybye

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share This