fbpx
 • Psykolog Julie Lind Christiansen, Cand. psych.

  Ledige tider

  https://psykologerne.dk/
  maj 2019
  Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
  293012345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272829303112

Julie har en positiv og grundig tilgang til de opgaver, hun påtager sig, hun har et godt overblik og er professionel i kontakten med klienterne… Vi har på Center for Familieudvikling lært Julie at kende som en kollega og et menneske, der både bidrager med sin faglighed, humor og venlige, indlevende væsen på arbejdspladsen.

Cand. psych. aut. Line Brøgger Mikkelsen

Seneste blogindlæg


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/psykologerne.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Sådan arbejder jeg

En terapisamtale ser jeg som et samarbejde mellem dig og mig, hvor du er ekspert på dit liv, og jeg bruger min faglighed, engagement og nærvær. Sammen tilrettelægger vi det bedste terapiforløb for dig og finder en god vej videre for dig efterfølgende. Samtalerne foregår i Psykologhuset Bryggen, men der er også mulighed for gå-terapi, hvor vi går en tur rundt i det københavnske, mens vi taler sammen.

Fagligt er jeg meget inspireret af emotionsfokuseret terapi, hvor fokus er på følelsers forandringskraft. Vores følelser er ligesom et kompas, der kan gøre os klogere på os selv – og når vi arbejder med dem, kan vi bedre forstå, bruge og udholde dem. Jeg er også inspireret af den kognitive terapi, og hvordan vi kan udforske, arbejde med, sætte spørgsmålstegn ved og ændre de tankemønstre, vi har. Derudover kan jeg godt lide at inddrage værktøjer fra andre terapeutiske retninger, fx fra narrativ- eller gestaltterapi eller fra musikverdenen.

Jeg tilpasser terapiformerne til dig og dine behov.

Det første møde

Den første gang vi mødes i Psykologhuset Bryggen taler vi om, hvilke udfordringer du står i, og hvad du gerne vil have hjælp til.

Jeg spørger ind til dine oplevelser, tanker og følelser med mere, og vi finder sammen ud af hvor længe og hvordan, vi skal arbejde videre.

Sprog

Jeg tilbyder både terapi på engelsk og dansk og har i øvrigt en god forståelse, hvis du taler svensk eller norsk

Når livet føles turbulent

De fleste af os går på tidspunkter igennem turbulente livssituationer, hvor vi føler os overvældet af omstændigheder, tanker eller følelser og ikke selv kan finde fodsfæste igen. Måske befinder du dig i en krise, du ikke ved, hvordan du skal håndtere, måske oplever du udelukkende negativtanker og følelser, eller måske føler du og din partner jer fastlåst i det samme destruktive konfliktmønster. Svære tider hører livet til, men det kan lette tilværelsen at søge hjælp hos en psykolog og opleve, at man ikke står alene med vanskelighederne.

No man is an island

Kurser

PREP
Udover terapi afholder jeg også PREP-kurser. PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program og er et voksenpædagogisk kursus, der hjælper med at styrke kommunikation, forebygge konflikter og give inspiration til, hvordan man kan pleje parforholdet. Skriv til mig hvis det har interesse, og så planlægger vi et kursus, når der er nok deltagere.

Musikforedrag
Jeg er i gang med at udvikle et koncept, hvor vi belyser psykologiske temaer ud fra både kunst og teori. Et musikforedrag skal sætte fokus på vores psyke og give en æstetisk oplevelse. Skriv endelig hvis det har interesse, eller at du som fagperson ønsker at blive involveret i konceptet.

Alt godt fra
Julie

Jeg behandler

Jeg tilbyder hjælp til følgende udfordringer i Psykologhuset Bryggen i København:

Angst

Psykologhjælp i form af parterapi

Par-tjek

Stress

PREP-kurser

Depression

Om mig

Jeg kommer fra Nordsjælland og er nu bosat i København.  Jeg blev uddannet som psykolog fra Københavns Universitet i 2018.
Medlem af Dansk Psykolog Forening

Erfaring

Walk the Bear
Skolerådgiver for unge på Rygårds Internationale skole i Hellerup (projektansættelse)

København Vineyard
Underviser i PREP-kurser (Prevention and Relationship Enhancement Program)
Rådgiver for individuelle med psykiske- og eksistentielle udfordringer (frivillig)

Center for Familieudvikling
Parterapeut med anvendelse af Emotionsfokuseret Parterapi (praktik)

Center for Psykiatri & Eksistens
Terapeut for grupper af unge med angst, stress og/eller depression, hvor kognitiv terapi anvendtes (studiejob)

Kurser og certificeringer

PREP-leder (certificering)
PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program og er et voksenpædagogisk kursus, der hjælper med at styrke kommunikation, forebygge konflikter og give inspiration til, hvordan man kan pleje parforholdet.

Par-tjek (certificering)
Par-tjek er en forebyggende indsats for parforholdet, der fungerer som en form for temperaturtagning på, hvordan det går med vores parrelation, og hvad vi skal arbejde på.

Estill Voice Training, level 1 & 2 (kursus)
Kursus i brug af sang- og taleteknikker med fokus på stemmens anatomi, fysiologi, akustik samt at alle mennesker har en unik stemme.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Psykolog Julie Lind Christiansen her

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Psykolog Julie Lind Christiansen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

 

https://psykologerne.dk/
maj 2019
Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Kontakt Psykolog Julie Lind Christiansen

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share This