Du kan forstørre videoen til fuld skærm, ved at klikke på dette ikon nederst i højre hjørne når videoen afspilles.
Du kan forstørre videoen til fuld skærm, ved at klikke på dette ikon nederst i højre hjørne når videoen afspilles.
Dit link til Billetto skal føre direkte til booking,
Linket skal slutte med: /select
Praktisk information vises i bunden af event siden ved siden af fakta-boksen, benyt dette felt til eksempelvis tips til at medbringe drikkevarer.
Underoverskrift og introtekst er valgtfrit, men vi vil gerne have at du forsøger at bygge din post op på denne måde, da det gør den mere indbydende og forståelig for læseren.
Formålet med temaer er, at dynamisk indhold på psykologerne.dk, bliver vist der hvor det er relevant.
– Når en besøgende vælger hvilke tema(er) de søger hjælp til, vil du blive vist i søgeresultaterne, for de temaer du har valgt.
– Disse valg bestemmer også hvilke temasider din psykologprofil vil blive vist på.
Blogindlæg, podcasts og events vil blive vist på de undersider, som relaterer til de temaer du har valgt.
Underoverskrift og introtekst er valgtfrit, men vi vil gerne have at du forsøger at bygge din post op på denne måde, da det gør den mere indbydende og forståelig for læseren.
“To dage om ugen lejer jeg lokale hos Psykologerne. Lokalet har jeg selv valgt, dengang Psykologerne rykkede i større lokaler på Islands Brygge. Det er et lyst og venligt lokale, der er indrettet smagfuldt, varmt og hyggeligt. Jeg føler mig hjemme i lokalet og i klinikken, og mine klienter giver udtryk for, at det er rart og trygt at komme der. De fleste er også glade for venteområdet, som man træder direkte ind i udefra. Venteområdet med kvalitets te og kaffe og vand er rart for mig som behandler, da jeg så ved, at klienter, der kommer i god tid har et behageligt sted at opholde sig før samtalen.
Stemningen hos Psykologerne er behageligt, rar og professionel. Der er respekt for vores egne og hinandens klienter. Noget af det jeg sætter særlig meget pris på er, at vi opfatter hinanden som kolleger og ikke som konkurrenter. Vi deler hinandens blogindlæg, fordi vi ved, at jo mere vi støtter op omkring hinanden, desto bedre vil det gå for os i flok og også individuelt. Stemningen opfatter jeg i det hele taget som meget kollegial og hjælpsom. Vi er hver især vores egen lille forretning, men vi ved, at vi har gavn af hinanden som nogen at spise frokost med, nogen at holde julefrokost med, nogen at arrangere og holde fredagsbar sammen med, nogen at trække på hvis man har glemt sin nøgle eller kodeordet til psykologfælleskabets wifi. Vi vil gerne hinanden og kan i den forbindelse også dele lidt om weekenden der er gået eller tanker om et nært forestående foredrag. Alt i alt bidrager de enkelte elementer til en behagelig og tryg stemning for mig som psykolog og for mine klienter; og det er tydeligt for mig, at det personlige og professionelle i høj grad går hånd i hånd hos Psykologerne.dk
Vilkårerne hos Psykologerne er rimelige og fair i forhold til pris for leje af lokale og for at have en profil på hjemmesiden. Der er desuden en altid tilstedeværende hjælpsomhed fra Anita Øland i forhold til praktiske ting i klinikken og i forhold til f.eks. hjælp til opsætning af blogindlæg eller slides til et foredrag. Anita deler desuden gerne ud af klienter, hvis hun får flere henvendelser, end hun selv har mulighed for at tage ind; og fordi vi er en bred sammensætning af psykologer i forhold til retninger vi arbejder med og i forhold til fokusområder, er der hos Psykologerne mulighed for, at klienter dels selv har flere at vælge imellem eller at Anita kan sende klienter i den rigtige retning i forhold til den problematik, som den enkelte klient henvender sig med.
Det er nu snart 1½ år siden, at jeg besluttede for mig, at jeg ved siden af mit faste arbejde gerne ville starte som selvstændig psykolog. Jeg havde kontakt til flere psykologfællesskaber og valgte Anita og Psykologerne pga. Anitas imødekommenhed og tillidsfulde indstilling til et samarbejde. Jeg har nu været hos Psykologerne siden januar
2019 og nyder mine dage der, hvor stemningen netop er præget af imødekommenhed og en meget høj grad af tillid og tiltro til de psykologer, der er tilknyttet psykologfælleskabet. I praksis betyder det, at jeg er glad for at komme i huset de to dage om ugen, og at jeg oplever et arbejdsmiljø helt i top. Jeg er på ingen måde blevet negativt overrasket, siden jeg startede, tværtimod glæder jeg mig flere gange i løbet af en uge eller en måned over at være en del af den arbejdsplads, som Anita har skabt for selvstændige psykologer.”
– Psykolog Mette Sloth
Skalaen har 5 trin med beskrivende navne. Hvis du er i tvivl om hvilket trin der passer bedst i din situation, kan du se nærmere beskrivelse af de 5 trin herunder.
Alvorligt behov
Beskrivelse på vej
Stort behov
Beskrivelse på vej
Jævnt behov
Beskrivelse på vej
Lille behov
Beskrivelse på vej
Intet behov
Beskrivelse på vej
Klik nedenfor og find en psykolog der opfylder dine behov.
Klik nedenfor og find en psykolog der opfylder dine behov.
Til online fotoredigering anbefaler vi “Pixlr X“ (Åbner i et nyt faneblad)
Retningslinjer for format og filstørrelse:
Bredde: 800 px
Højde: 385 px
Filstørrelse: 20-100 KB.
Underoverskrift og introtekst er valgtfrit, men vi vil gerne have at du forsøger at bygge din post op på denne måde, da det gør den mere indbydende og forståelig for læseren.
Det handler ikke om kvantitet men kvalitet. Så før du går i gang med at producere blogindlæg i stride strømme, er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad det er, du vil med indlægget. Spørg dig selv om følgende:
Jeg plejer i videst muligt omfang at opbygge blogindlæg efter AIDA modellen. Den er tussegammel, men jeg synes stadigvæk den holder.
Det er vigtigt, at du skaber opmærksomhed omkring dit blogindlæg.
Fortæl en historie/anekdote/observation som målgruppen kan spejle sig i. Gør den personlig og levende. Din målgruppe vil være interesseret i indhold, der spejler deres problemstilling.
Tag gerne udgangspunkt i egne erfaringer. Det vil give læseren mulighed for at spejle sig i din historie og dig. De vil sidde tilbage med den opfattelse, at du forstår dem og deres situation, fordi du selv har været der. Det vil gavne dig og din troværdighed, når de skal vælge psykolog. Husk hele tiden at overveje, hvordan du fremstiller dig selv i din historie. Pas på ikke at fremstille dig som en generel sårbar og ustabil person, hvor der kan være tvivl om, hvorvidt du er i stand til at rådgive andre. Lejlighedsvis sårbarhed kan være godt, idet det viser, at du er et menneske, og vi oplever jo alle sammen at være sårbare i specifikke tidspunkter i vores liv. Så skriv ikke om en situation, du er i men om en situation du har været i. Det vil styrke dig, at du har befundet dig i en sårbar position og er kommet styrket ud på den anden side.
Eks. Beskrivelse af din personlige oplevelse omkring din skilsmisse.
De fleste vil søge efter løsninger, eller forsøge at opnå en eller anden grad af forståelse, hvis de har et problem. Giv læseren en løsning, håb og/eller viden der kan lette deres situation – gerne i form at f.eks. 5 gode råd, der på det personlige plan hjalp dig videre. Suppler eventuelt dine personlige erfaringer med dine erfaringer med det, der har hjulpet andre i en lign. situation.
Understøt dine råd med teori på området.
Lad aldrig din læser stå tilbage i en blindgyde. Led læseren videre til relateret materiale. Det kan enten være i forhold til, at de kan få mere information om emnet, om dine arbejdsmetoder eller direkte booke en samtale, onlineforløb, test eller andet.
Feks. Læs mere om hvordan jeg arbejder med stress link…
Klik her for at booke en samtale link…
Gå til selvtest for og tag temperaturen på dit parforhold link…