fbpx
 • Psykolog Mia Kierkegaard, Cand.Psych.

  Ledige tider

  https://psykologerne.dk/
  maj 2019
  Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
  293012345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272829303112

Sådan arbejder jeg

Jeg tilbyder terapi til voksne og unge i form af aften- og weekend-konsultationer.

Vi undersøger sammen problemstillingen, tager udgangspunkt i dine ressourcer og vanskeligheder, og undersøger erkendelser, løsninger og indsigter i den givne problemstilling. Vi bruger det første møde til at tale om, hvad du gerne vil have hjælp til og hvordan vi kan gøre det. Jeg vil sørge for at skabe en rar og tryg atmosfære, så du kan føle dig sikker.

Fagligt har jeg erfaring med kognitiv adfærdsterapi, hvor vi kan arbejde med dine underliggende tankemønstre og hvordan vi vil forsøge at ændre disse. Dog er mit fokus også på at arbejde med hele din person, i de rammer og strukturer du indgår i, i hverdagen.

 

Kognitiv adfærdsterapi

Med kognitiv adfærdsterapi arbejder vi både med dine tanker og din adfærd. Forskning peger på, at netop denne metode er bedst til behandlingen af forskellige angstlidelser, OCD og depression.

Vi vil sammen starte med at danne os et overblik over dine personlige ressourcer og vanskeligheder. Vi vil kunne identificere de uhensigtsmæssige automatiske tanker du har, der netop kan være med til at vedligeholde angsten og depressionen. Herefter vil terapien fokusere på at gøre disse tanker bevidste, at undersøge dem og ændre dem.

Kognitiv adfærdsterapi indeholder også hjemmearbejde som en del af behandlingen, som man skal være klar på at udføre.

Jeg arbejder med

 • Angst og fobier
 • OCD (tvangstanker og tvangshandlinger)
 • Stress
 • Depression
 • Kost og motivation
 • Krise- og traumeterapi

Priser

Individuel samtale hverdage (kontakt for pris)

Individuel samtale lørdage (kontakt for pris)

Forløb af 5 samtaler sammensat efter dit behov (kontakt for pris)

Besøg ifbm. kost og motivationssamtaler og forventingsafstemning (120 min) (kontakt for pris)

 

Jeg tilbyder rabat til unge u. 25, studerende og arbejdsløse på individuel samtale hverdage.

Der betales kontant eller via mobilepay efter hver konsultation.

Om mig

Jeg er 29 år, bosiddende i København og er uddannet på Københavns Universitet.

Jeg har arbejdet med motivation og vægttab hos børn i frivillig-foreningen FitforKids, hvor fokus var på hele familien og hvordan vaner kan ændres. Jeg har været tilknyttet Team for Angst & OCD i psykiatrien v. Rigshospitalet, hvor jeg har haft individuelle terapi-forløb med patienter med OCD, panik angst, social fobi samt blandet angst tilstande. Jeg har siden april 2018 været ansat ved Rigspolitiet, hvor jeg tester politi-aspiranter i samarbejdsopgaver, deltager i rekrutterings-samtaler og kan foretage psykologiske debriefinger efter voldsomme hændelser.

Jeg har erfaring med kognitiv terapi, men henter også inspiration i systemisk og narrativ terapi. Det vigtigste for mig er dog at tilpasse metoden til dit behov.

Jeg har arbejdet både med individuel terapi og gruppeterapi. Jeg modtager løbende supervision og bruger tid på at fordybe mig i det faglige materiale for mine valgte behandlingsmetoder.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Psykolog Mia Kierkegaard her

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Psykolog Mia Kierkegaard i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling.

https://psykologerne.dk/
maj 2019
Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Kontakt Psykolog Mia Kierkegaard

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share This