Psykolog Camilla Weltz
Cand.psych.aut.

Lukket for tilgang af nye klienter
april 2021
man tirs ons tors fre lør søn
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

*Midlertidigt lukket for tilgang af nye klienter*

Hej og velkommen

Gennem de sidste 12 år har jeg haft samtaler med unge og voksne, og noget af det jeg har erfaret er, at vi alle i perioder oplever at livet kan være kompliceret, svært og smertefuldt.

At have det godt er målet for de fleste mennesker, men ingen har det godt hele tiden. Alle kender til følelsesmæssigt ubehag i en eller anden form.

For nogle kan ubehaget blive så overvældende, at man kæmper med det i de fleste vågne timer af ens liv. Somme tider kan kampen med ubehaget komme til at fylde mere end livet selv. Så sker der typisk det, at vi mister retning, mister os selv, bliver fastlåste og ikke mindst udmattede. Og man kan opleve at man mister kontrollen med sit eget liv, sine tanker og følelser.

Somme tider kan kampen med ubehaget komme til at fylde mere end livet selv. Så sker der typisk det, at vi mister retning, mister os selv, bliver fastlåste og ikke mindst udmattede. Og man kan opleve at man mister kontrollen med sit eget liv, sine tanker og følelser.

Men endnu mere vigtigt har jeg erfaret, at vi alle besidder en kapacitet og ressourcer til at rumme og håndtere det der er svært og samtidig leve et meningsfuldt liv. At håndtere sit liv når det er allerværst er hverken nemt eller behageligt, men det er absolut muligt. Og det kan læres ved træning af konkrete færdigheder. Så uanset hvad baggrunden er for at opsøge en psykolog, kan samtaler hjælpe med at genfinde ressourcerne og bringe dem i spil på virksom vis.

I samtalerne arbejder vi sammen omkring din konkrete livssituation, hvor du er eksperten i dit liv og jeg bidrager med min mangeårige erfaring som psykolog og samtalepartner. Jeg gør ofte brug af visuelle redskaber til at skabe overblik og gøre det arbejde vi laver sammen i terapirummet mere tilgængeligt og direkte anvendeligt i livet udenfor

Jeg tilbyder:

  • Samtaler til voksne
  • Samtaler til unge
  • Samtaler til forældre/pårørende
  • Online samtaler
  • Supervision
  • Psykologiske undersøgelser og testning
  • Undervisning i Acceptance and Commitment Therapy og MATRIX (en visuel model for psykologisk fleksibilitet)
  • Sparring og psykologhjælp til virksomheder, ledere og medarbejdere omkring arbejdsmiljø og mental trivsel.

Jeg samarbejder bl.a. med:

Appia Klinikken – udredning, testning og behandling af unge

Bo- og opholdssteder – undervisning, supervision og samtaler med unge

Centrum Børne- og Ungdomspsykiatri – udredning, testning og behandling af unge

FN Health Clinic – samtaler ift. mental trivsel hos voksne

Kommuner ift. afklaring og behandling af unge

SAKSO – behandling af unge med psykiske og sociale vanskeligheder

Events med Camilla Weltz

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Camilla Weltz

Seneste blogindlæg fra Camilla Weltz

Der er ingen relaterede indlæg

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Camilla Weltz

Der er i øjeblikket ingen relaterede podcasts

Se flere podcasts

Nyheder fra Camilla Weltz

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Camilla Weltz

Målgrupper og metode

Jeg har mangeårig erfaring med behandlingen af stress, angst og depression, hos både unge og voksne. Derudover har jeg erfaring indenfor behandlingen af belastningsreaktioner, herunder PTSD, senfølger af vold og overgreb. Jeg har endvidere beskæftiget mig bredt med afhængighed af primært hash, stoffer og alkohol hos både unge og voksne og har lavet et forskningsprojekt omhandlende ADHD og misbrug af hash blandt unge.

Jeg laver psykologiske undersøgelser af unge i forbindelse med udredning, bl.a. ADHD og autismespektrum forstyrrelser. Derudover taler jeg også med unge om eksistentielle problemer som særligt knytter sig til denne livsfase og underviser og superviserer professionelle der arbejder med unge.

Jeg har en 2-årig efteruddannelse indenfor Acceptance and Commitment Therapy (ACT) som er en nyere retning indenfor kognitiv adfærdsterapi. Undersøgelser har vist, at ACT er en virksom og effektiv behandling til en lang række af psykologiske problemstillinger. Jeg inddrager også andre metoder som er relevante i forhold til den aktuelle problemstilling.

Endelig har jeg en del erfaring med arbejds- og organisationspsykologiske problemstillinger og er certificeret i den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet, autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening, hvilket betyder, at jeg arbejder under Dansk Psykolog Forenings etikregler og psykologlovens regler om tavshedspligt.

Genopdag dine ressourcer i et samtaleforløb

En del mennesker vælger at få hjælp af en psykolog når der sker omvæltninger i ens liv. Det kan være sygdom, skilsmisse, tab osv. Det kan også være at livet ændrer sig ind i en ny fase og andre eksistentielle rammer end dem man er vant til. Livsændringer kan være svære at håndtere fordi man ikke har erfaringer fra lignende situationer man kan gøre brug af, og fordi der typisk opstår nye identitetsmæssige, følelsesmæssige og relationelle temaer man skal forholde sig til. Endelig kan livsforandringer være uoverskuelige og overvældende og kræve ressourcer man umiddelbart ikke synes at have.

Rigtig mange mennesker opsøger også en psykolog uden at der er nogen konkret begivenhed eller ændret livsvilkår der ligger til grund herfor. Måske er man havnet i nogle uhensigtsmæssige mønstre på sin arbejdsplads eller i sine relationer og vil gerne have hjælp til at bryde disse mønstre. For nogle er usikkerheden og selvkritikken blevet større og man er blevet overopmærksom på alt hvad man siger og gør. Andre udvikler tydelige symptomer på stress, angst og depression.

Men nogle opsøger også en psykolog af langt mere diffuse årsager. Måske trives man ikke rigtigt uden helt at vide hvorfor eller måske går man rundt med en indre uro, øget irritabilitet og har svært ved at overskue sit liv og de opgaver der følger med. Nogle beskriver at de har ændret sig og er begyndt at trække sig fra sociale situationer, og for andre kan det være kropslige symptomer eller søvnproblemer som sætter gang i et psykologforløb. Sommetider kan det være en pårørende som har foreslået et forløb hos en psykolog.

Uanset hvad baggrunden er for at starte i terapi, er mange klienter i tvivl om deres problemer ”er reelle nok” til at opsøge en psykolog og alt for mange går derfor for længe med både psykiske og fysiske symptomer uden at få hjælp. Det er ikke rimeligt og det kan have store konsekvenser særligt for unge mennesker der risikerer at tage deres mistrivsel med ind i voksenlivet. Der er desværre stadig mange der forbinder dét at gå til psykolog med følelser af skam og utilstrækkelighed. Vi lever i et samfund der stadig hylder antagelsen om, at man helst skal klare alting selv. Dette bevirker, at mange føler sig enormt alene i at have det svært, og tolker det som svaghed af skulle have professionel hjælp.

I virkeligheden er det helt omvendt. Det kræver mod at tage det første skridt og gå i gang med et terapiforløb. Så når du først har taget det første skridt er du allerede i gang med at genopdage og sætte nogle af dine ressourcer i spil som er så afgørende for at få det bedre

Kontakt Camilla Weltz

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Camilla Weltz

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Camilla Weltz i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

april 2021
man tirs ons tors fre lør søn
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012