fbpx

Psykolog Cecilie Nymand Frederiksen

Cand.psych.aut.

Hvad siger andre om mig?

Relationer er afgørende for, hvordan vi har det – bakser du med dine relationer?

For de fleste mennesker er vores relationer det, der betyder allermest for, hvordan vi har det. De fleste relationer giver både glæder og udfordringer, og det er helt normalt. Nogle gange kan det dog være hjælpsomt at tale med en udenforstående om det. Fx om, hvad du selv bidrager med, hvordan du kan ændre det, der fungerer mindre godt, og hvordan du kan komme tættere på den slags relationer, du gerne vil have.

Par-tjek og parterapi

Måske kæmper I aktuelt med et højt konfliktniveau i jeres parforhold, og kunne godt tænke jer hjælp til at finde tilbage til en anden form for samvær. Det kan også være, I har brug for at blive mindet om, hvorfor netop I to har fundet hinanden. Hos mig kan I få hjælp til at booste jeres parforhold eller til at løsne op for jeres konflikter. Jeg hjælper også gerne med en snak om, hvordan I får sexlivet eller gnisten tilbage. I parterapien vil vi fokusere på, at I genfinder en god kontakt til hinanden. Herfra bliver det nemmere at løse de konflikter og udfordringer, der naturligt vil opstå, når vi er tæt sammen med et andet menneske. Jeg oplever det som meningsfuldt at hjælpe jer med at skabe forandring i den særlige relation, som et parforhold er. Det er samtidig min oplevelse, at det er muligt at skabe forandring hurtigt, når vi arbejder direkte med denne relation i parterapi. Lever I i et åbent forhold, er I også meget velkomne hos mig.

Udkørende par-tjek og parterapi

Har I som børnefamilie svært ved at få tid til parterapi samtidig med alle de andre ting, der skal klares i en travl hverdag? I så fald er I ikke alene. Mange børnefamilier kan have brug for lidt hjælp til at håndtere de udfordringer, der presser parforholdet i netop disse år. Jeg tilbyder derfor udkørende parterapi om dagen eller om aftenen mod et transportgebyr. Der er også mulighed for online parterapi, hvis det er det, der bedst kan gå op for jer. I er meget velkomne til at kontakte mig, så finder vi sammen et tidspunkt, der kan passe ind i jeres hverdag.

Kærestesorg og singleliv

Drømmer du om at finde en kæreste, men oplever igen og igen, at det er svært, og at du på en eller anden måde spænder ben for dig selv? Det kan være, at du er genert eller oplever, at du er for kræsen. Det kan også være at det, at finde en kæreste er blevet så vigtigt for dig, at det er svært at nyde alt det andet livet kan byde på. Sammen kan vi kigge på, hvad du gør, og om du kan gøre noget, der vil fungere bedre. Det kan også være, du er i gang med at komme dig over et kærestebrud og føler, at du sidder fast og har lyst til at tale med en udenforstående om det. Det hele er velkomment.

Relationen til dig selv

Som mennesker har vi ofte en række modsatrettede behov og ønsker. Vi kan på den ene side drømme om at tage på eventyr og samtidig ikke have lyst til at opgive vores tryghed. Vi kan have lyst til at åbne os op for andre, men samtidig ikke turde. Vi kan være utroligt selvkritiske og samtidig ønske at være gode mod os selv. Kæmper du med at integrere alle de modsatrettede sider af dig selv, så er det også noget vi kan arbejde med. Sammen kan vi udforske de forskellige sider af dig. Ud fra en større forståelse af de mange dele af din person, vil du blive bedre i stand til at handle i retning af det liv, du gerne vil have.

Studielivets udfordringer

Tidligere har jeg arbejdet meget med de udfordringer, der knytter sig til studielivet, fx eksamensangst, stress, gruppearbejde, ensomhed, overspringshandlinger, koncentrationsbesvær, tankemylder og det at skrive speciale. Det kan fx være, at du har svært ved at få arbejdet på dit speciale, eller at du læser så meget, at det kan være svært at få tid og overskud til andre ting. Du er meget velkommen, hvis du bakser med noget af dette.

Hvem er jeg

Jeg hedder Cecilie, er 32 år og jeg bor på Nørrebro med min kæreste. Jeg er aktuelt i gang med at specialisere mig inden for arbejdet med relationer. Jeg er god til at se og forstå komplekse samspilsmønstre, og derudfra at hjælpe dig eller jer til at se nye sider af jer selv eller hinanden på en omsorgsfuld måde. Jeg har skrevet speciale om relationer med titlen ”Dissonans mellem mennesker”, og jeg er ved at uddanne mig til parterapeut med udgangspunkt i Emotionsfokuseret terapi. Jeg er certificeret i konceptet Par-tjek, som er en metode til at booste jeres parforhold. Jeg trækker på både ACT, Emotionsfokuseret terapi og Internal Family Systems Therapy i mine sessioner – men du behøver ikke at vide, hvad det betyder. Når du/I kommer til en samtale hos mig, finder vi sammen ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer bedst muligt.

Er vi et match?

Relationen mellem mig som psykolog og dig eller jer, som søger en samtalepartner, er afgørende for, om vores samtaler er hjælpsomme. Det er ikke alle mennesker, man som hjælpsøgende par eller enkeltperson har lyst til at få hjælp af, og det er helt naturligt. Du/I er derfor mere end velkomne til at kontakte mig helt uforpligtende, inden I booker en samtale, for at høre, om jeg kan hjælpe jer med det, I står i.

Tiderne i min kalender er bare forslag. Du/I er velkommen til at kontakte mig, så kan vi sammen finde et tidspunkt der passer jer.

Hvem kan få bedre hjælp andre steder?

Hvis du kæmper med dine relationer på baggrund af udfordringer med autisme eller personlighedsforstyrrelse, vil der være andre psykologer, som vil kunne hjælpe dig bedre. Det samme gælder, hvis du er under 18 år. Du er dog altid velkommen til at kontakte mig, så kan vi sammen forsøge at hjælpe dig videre. Psykologerne.dk har ikke overenskomst med sygesikringen, og du kan derfor ikke bruge din henvisning hos mig.

Psykolog Cecilie Nymand Frederiksen

Cand.psych.aut.
Tlf.: 61336131
E-mail: ceciliefrederiksen@psykologerne.dk
Psykologhus:
Vesterbro (Axeltorv 6)
BOOK TID MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Dagtider DanskEngelsk

Events med Cecilie Nymand Frederiksen

Seneste blogindlæg fra Cecilie Nymand Frederiksen

Seneste podcasts med Cecilie Nymand Frederiksen

Nyheder fra Cecilie Nymand Frederiksen

Kontakt Cecilie Nymand Frederiksen

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Cecilie Nymand Frederiksen

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Cecilie Nymand Frederiksen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!