Psykolog Diana June Pedersen

Cand.psych.aut.

Diana June Pedersen

Cand.psych.aut.

Telefon: 93867067
Mail: diana@psykologerne.dk

Jeg har mange års erfaring med psykologisk behandling og rådgivning gennem privat praksis, sygdomsbekæmpende organisationer og sundhedsforsikringer. Jeg har derfor bred erfaring med kontakt til mennesker, som henvender sig med forskellige bevæggrunde og af forskellige årsager.

Med mig får du et engageret, målrettet samtaleforløb, hvor det er tydeligt, hvad vi gør og hvorfor vi gør det. Terapi foregår via samtale og efter samtaler, da samtaler ofte ikke er nok i sig selv – hvis vi ønsker at noget skal være anderledes, skal vi gøre noget mere og ofte noget andet. Effektiv terapi er den forandringsproces, som kan tage sin begyndelse gennem terapeutiske samtaler i et trygt rum, hvor øget indsigt samt brug af nye strategier og redskaber øves, for at efterfølgende blive omsat og integreret i dit videre liv efter samtalernes ophør.

 

Behandlingsområder:

Jeg tilbyder målrettet individuel terapi til voksne, hvor metode tilpasses og afstemtes efter dine behov, symptomer og den aktuelle situation og problemstilling. Jeg arbejder med kognitive, metakognitive og narrative metoder, ACT og Mindfulness.

Mit arbejde spænder fra den symptomfokuserede indsats for at opnå den hurtigst mulige bedring og lindring, til det mere personlighedsudviklende arbejde for at skabe indsigt og forandring.

Jeg tilbyder blandt andet hjælp til:

·        Angst

·        Depression

·        Stress

·        Krise

·        Sorg

·        Personer eller pårørende ramt af alvorlig fysisk sygdom

·        Kroniske smerter

·        Selvværd

·        Søvnproblemer

·        Eksistentialistiske problemstillinger

 

Kort om mig:

Jeg er autoriseret psykolog og uddannet fra Manchester University og Københavns Universitet i 2008. Jeg har mange års erfaring inden for det almenpsykologiske område (stress, angst, depression, sorg og kriser) og inden for det sundhedspsykologiske felt. Via mine tidligere ansættelser gennem Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og Gigtforeningen, har jeg et bredt kendskab til behandlingen af de psykologiske problemstillinger, som knytter sig til alvorlig sygdom for både patienter, pårørende og efterladte.

Jeg har været selvstændig psykolog siden 2016, og er sideløbende med min praksis ansat inden for Sundhedsforsikringsbranchen og afholder foredrag for Patientforeninger.

Jeg har også en baggrund som sygeplejerske inden for det akutte medicinske område.

 

Islands Brygge (Kigkurren 8G)

Diana June Pedersen

Cand.psych.aut.

Alt hvad vi gør kan have betydning og værdi – også når vi rækker ud efter hjælp, fordi vi ønsker at noget skal blive anderledes. I samarbejdet med mig, møder du en professionel terapeut, som er optaget af og sætter effekten af hvad vi gør højest; også når det kommer til udbyttet af vores samtaler. Læs mere

MandagTirsdag Dagtider DanskEngelsk

Telefon: 93867067
Mail: diana@psykologerne.dk

Events med Diana June Pedersen

Seneste blogindlæg fra Diana June Pedersen

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Diana June Pedersen


Se flere podcasts

Nyheder fra Diana June Pedersen

Kontakt Diana June Pedersen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Diana June Pedersen her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til psykologhjælp hos psykolog Diana June Pedersen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!