Psykolog Jeanette Nissen

Cand.psych. & Systemisk Familiepsykoterapeut

Jeanette Nissen

Cand.psych. & Systemisk Familiepsykoterapeut

Telefon: +45 53199177
Mail: jeanette@psykologerne.dk

Systemisk Familiepsykoterapeut og psykolog

Jeg tilbyder terapi på både dansk og engelsk til

 • børn, unge og deres familier
 • individuel terapi
 • parterapi
 • familieterapi

Problemstillinger du/I bringer kan være mangeartede og intet er for stort eller for småt. Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for mig. Jeg har mange års erfaring med behandling indenfor stress og angst, ADHD, Autism/Asperger, spiseforstyrrelser, selvskadende adfærd, misbrugsproblemer, tab og sorg. Jeg har arbejdet med mennesker både med og uden diagnoser.

 

Lidt om mig

Jeg hedder Jeanette, og er uddannet psykolog fra Københavns universitet og har desuden også en 4 årig masters i systemisk familie psykoterapi fra Tavistock instituttet i London. At vise respekt, lytte, være empatisk og kreativ i den måde vi arbejder på og i mødet med vores klienter, medarbejdere og mennesker generelt, betyder meget for mig som person. Folk beskriver mig som varm og sympatisk med en løsning-fokuseret tilgang til de problemstillinger folk måtte komme med.

 

Min metode

Jeg er trænet i mange forskellige tilgange, men det vigtigste er, at det gir fornuft for dig og at du føler dig i trygge rammer og ikke mindst hørt.

TRÆNING

 • Systemisk – helhedsforståelse af problemstillinger
 • Attachment Narrative Therapy læs om
 • CBT Kognitiv adfærdsterapi

ANDEN TRÆNING

 • Cool Kids Program (Angstbehandling til børn og unge)
 • Think Good – Feel Good (Kognitiv adfærdsterapi for børn og unge)
 • De utrolige år – DUÅ tager udgangspunkt i opbygning af positive samspil og relationer med børn. Herigennem kan man forebygge og reducere udadreagerende adfærd og fremme sociale og følelsesmæssige kompetencer. DUÅ har både et forebyggende og et behandlende sigte.
 • Tree of Life – en narrativ tilgang til børn og unge, der har oplevet traumer
 • Drug Abuse Resistance Education (D.A.R.E.) – forebyggende misbrugsprogram for børn og unge i folkeskolealder

 

PRISER

Individuel terapi 1.300,- (50 minutter) Parterapi 1.800,- (80 min) Familieterapi 2.100,- (80 min) Supervision pr. gruppe 2.100,- (1.5 time)

 

Supervision, undervisning og grupper

Jeg tilbyder supervision til faggrupper, der arbejder med børn og unge sygeplejersker, socialrådgivere psykologer, psykiatere, plejepersonale og studerende, hvor vi tager udgangspunkt i jeres praksis, det kan være case baseret eller baseret omkring den enkeltes personlige og professionelle udvikling. Jeg har stor undervisningserfaring af tværfagligt personale. Jeg underviser også meget gerne i løsningfokuserede strategier, som har relavans i arbejdet med børn unge og deres familier, men også i fbm personale samtaler etc. At flytte sproget fra problemorienteret til løsningsorienteret kan være en udfordring, som jeg gerne hjælper med at løse. Jeg har lavet grupper både for børn, unge, voksne og forældre.

 

Psykologiske undersøgelser og rapporter

Jeg laver gerne psykologiske-systemiske formuleringer og arbejdshypoteser i tværfaglig sammenhæng osv.

Islands Brygge (Kigkurren 8G)

Jeanette Nissen

Cand.psych. & Systemisk Familiepsykoterapeut

Det betyder meget for mig at vise respekt, lytte, være empatisk og kreativ i den måde jeg arbejder på og i mødet med mine klienter. Jeg tilbyder terapi på både dansk og engelsk. Læs mere

TorsdagFredag

Telefon: +45 53199177
Mail: jeanette@psykologerne.dk

Events med Jeanette Nissen

Seneste blogindlæg fra Jeanette Nissen

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Jeanette Nissen


Se flere podcasts

Nyheder fra Jeanette Nissen

Kontakt Jeanette Nissen

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Jeanette Nissen her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til psykologhjælp hos psykolog Jeanette Nissen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!