Psykolog Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Udtalelser fra klienter

Hej og velkommen til!

Vores samtaler tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, hvad der fylder for dig og hvad du har behov for hjælp til. Sammen fokuserer vi på at afdække, hvad der er på spil for dig, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor du gerne vil være.

I terapien gives der plads og rum til, at du kan få tacklet dine problemer og de udfordringer du står over for. Det kan være, at du er stresset eller har angst? At dit selvværd halter, at dit overskud og din energi mangler eller at det er svært at få slukket for dine bekymringer og dit tankemylder. Det kan være, at du gerne vil have mere glæde, ro og nærvær i din dagligdag og i dine relationer. Måske har du oplevet et stort tab, er lige blevet skilt eller fyret fra dit job?

Uanset dit udgangspunkt og hvad du kommer med, så møder jeg dig med fuldt nærvær, åbenhed og rummelighed. Livet kan til tider spænde ben og være enormt hård. I samtalerne undersøger vi, hvad der fylder for dig og hvad du har behov for hjælp til samt hvordan du mest hensigtsmæssigt kan komme derhen, hvor du ønsker at være. Jeg hjælper dig med at få et overblik over din situation og undersøge handlemuligheder, og jeg hjælper dig til at håndtere det, der er svært, samt at kigge på konkrete færdigheder til at hjælpe dig videre.

Jeg tilpasser mine arbejdsmetoder til, hvad der er meningsgivende for dig. Mange klienter udtrykker, at de eksempelvis er meget glade for, at jeg i sessionerne ofte bruger whiteboard som arbejdsredskab, og at jeg lærer dig små hverdagsøvelser eller giver dig overskuelige hjemmeopgaver, der flytter dig i den retning, du ønsker.

 

Erfaring:

Jeg har mangeårig erfaring med samtaleterapi og varetager individuelle samtaler på både dansk og engelsk samt online samtaler. Jeg udbyder også gruppeforløb samt retræter i udlandet.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med følgende problemstillinger:

 • Stress
 • Udbrændthed
 • Lavt selvværd
 • Angst og frygt
 • Kroniske smerter
 • Personlig udvikling
 • Grænsesætning
 • Selvomsorg
 • Naturterapi
 • Akutte kriser
 • Depression
 • Omsorgstræthed
 • Manglende ro og balance
 • Manglende overskud
 • Eksistentielle problemstillinger
 • Livskriser
 • Sorg

 

Kort om mig:

Jeg er 41 år og bosat på Vesterbro i København. Jeg elsker byens diversitet og kulturliv, men jeg elsker også naturen og tager jævnligt på vandreture i både ind- og udland. I naturen finder jeg ro, tænker nye tanker og får nye ideer og input – blandt andet til mit arbejde som psykolog.

Jeg holder meget af at rejse og har gennem længere perioder været bosat i udlandet. Jeg brygger min egen kombucha, elsker at bruge tid sammen med venner og familie, spiller mange brætspil, har lige købt en ukulele, læser mange bøger og elsker planter, selvom jeg ikke har grønne fingre og ofte har svært ved at holde dem i live.

Jeg meget optaget af, hvordan vi som mennesker kan leve et nærværende, frit og kærligt liv med mening og glæde, og jeg glæder mig til at hjælpe dig med det, der er svært for dig.

 

Faglig baggrund:

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitetet og autoriseret af Dansk Psykolognævn, hvilket betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til sessionerne hos mig samt at jeg tager imod dækning fra private sundhedsforsikringer. Jeg tager ikke mod henvisning fra egen læge (den offentlige tilskudsordning).

Jeg har derudover tilegnet mig en master-grad i psykologisk coaching fra The University of Sydney (Australien) og en uddannelse som naturterapeut. I foråret 2021 påbegynder jeg specialistuddannelsen i CFT (Compassion Fokuseret Terapi).

Som psykolog har jeg blandt andet arbejdet med kroniske smertepatienter, sygemeldte borgere, arbejdsløse/ledige, usundt arbejdsmiljø, på en alarmcentral samt i privat praksis med klienter, der eksempelvis kæmpede med stress, angst, depression og lavt selvværd.

 

Retræter i udlandet:

Kunne du tænke dig en uge i de dejligste omgivelser med fokus på balance, ro, nærvær og natur? En uge, hvor du er omgivet af den skønneste natur, bor lige ved havet og hvor du kommer ned i gear og får mulighed for at lade dine batterier op igen.

Retræten tager afsæt i psykologien, naturterapi og compassion fokuseret terapi, der netop giver os mulighed for at arbejde med dette. Vi veksler mellem konkrete øvelser for kroppen og åndedrættet, refleksionsøvelser og oplæg, hvor jeg præsenterer relevante psykologiske teorier og metoder i et let forståeligt sprog.

Retræterne i 2021 er aflyst grundet usikkerheder pga. corona.

Næste retræte på Kreta: start juni 2022 og start oktober 2022.

Mere information følger snarest.

Kontakt mig endelig på kristine@psykologerne.dk eller ring på 53647580, hvis du ønsker at tilmelde dig og/eller vide mere.

Vesterbro (Axeltorv 6)
Lukket for tilgang af nye klienter

Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Vores samtaler tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu samt hvor du gerne vil hen. Sammen fokuserer vi på at afdække, hvad der er på spil for dig, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor du gerne vil være. Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdag DagtiderAftentiderAkuttider DanskEngelsk

Telefon: 53647580
Mail: kristine@psykologerne.dk

Events med Kristine Andersen

Seneste blogindlæg fra Kristine Andersen

Er du stresset? Eller er du bare sådan ”almindelig” presset?

26. marts 2021

Psykolog Kristine Andersen

Er du stresset? Eller er du bare sådan ”almindelig” presset?
Når du går en tur – så går det nok!

27. februar 2021

Psykolog Kristine Andersen

Når du går en tur – så går det nok!

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Kristine Andersen


Se flere podcasts

Nyheder fra Kristine Andersen

Kontakt Kristine Andersen

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Kristine Andersen her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Kristine Andersen i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.

Lukket for tilgang af nye klienter