Psykolog Lea Parvez
Cand.psych.aut & specialist i klinisk psykologi

januar 2021
man tirs ons tors fre lør søn
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Når vi forbinder os til vores inderste – essens eller sjæl – finder vi den mest direkte vej til løsninger, glæde og retning i livet

Velkommen

Jeg tilbyder individuel terapi, rådgivning, supervision og selvudvikling til voksne.

Samtalerne tager udgangspunkt i de emner og ønsker til forandring, som du kommer med, uanset om det er konkrete problemstillinger, generel ubalance, eller et ønske om større selvindsigt og -udfoldelse. Sammen ser vi på udfordringer, muligheder, og undersøger hvilke veje i dit liv, det giver mest mening for dig at gå.

Jeg har erfaring med behandling af mange forskellige problematikker, særligt:

  • Depression og tristhed
  • Ængstelighed og uro
  • Akut krise i forbindelse med voldsomme hændelser (f.eks. trusler, ulykker, overfald, alvorlig sygdom)
  • Traumer
  • Livskriser
  • Overvældende tab og sorg
  • Selvkritik og lavt selvværd
  • Stress og udbrændthed
  • Arbejdsrelaterede problemstillinger

Vi bliver alle ramt af livet ind imellem, nogle gange hårdere end andre.
Er du i en situation, hvor du er presset og har svært ved at holde energien og modet oppe, så læg-ger jeg vægt på, at du indenfor kort tid ser konkrete forandringer i dit liv – på det indre eller ydre plan. Vi fokuserer på din situation her-og-nu og du får brugbare værktøjer til at skabe ro og stabilitet.

Samtidig arbejder jeg for, at du kommer styrket ud af samtalerne, som den du er. At du får oplevel-sen af at stå stærkere i dig selv, med større indsigt og kærlighed til dig selv.
Alle problemer og symptomer kan betragtes som en invitation til at se på livet i sin helhed. Er der bagvedliggende mønstre, der hæmmer din kraft og glæde? Hvilke strategier fungerer ikke længe-re? Hvor vil du gerne hen? På den måde er samtalerne altid en mulighed for selvudvikling, uanset dit udgangspunkt. En rejse ind i dig selv, hjem til dig selv

Sessions are offered in English

Psykolog Lea Parvez

Cand.psych.aut & specialist i klinisk psykologi
Tlf.: 61271427
E-mail: lea@psykologerne.dk
Psykologhus:
Islands Brygge (Kigkurren 8G)
BOOK TID
TirsdagTorsdag
Dagtider

Er jeg den rette psykolog for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale telefonisk/online, for at for-nemme hvem jeg er og om det jeg tilbyder matcher dit behov

Events med Lea Parvez

Ingen kommende events

Seneste blogindlæg fra Lea Parvez

Der er ingen relaterede indlæg

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Lea Parvez

Der er i øjeblikket ingen relaterede podcasts

Se flere podcasts

Nyheder fra Lea Parvez

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Lea Parvez

Mødet mellem psykologi og spiritualitet – her arbejder jeg

I mit terapeutiske arbejde, har jeg gennem årene erfaret, hvor meningsfuldt det er at kombinere klassiske psykologiske værktøjer med en spirituel dimension.
Psykologiske metoder er effektive til at forstå problemers sammenhænge og give nye strategier til lindring og mestring. Sammen med en spirituel forståelse, får samtalerne endnu større mening og helhed.

Spiritualitet er et bredt begreb, der kan dække over mange ting.

I min tilgang betyder det, at det grundlæggende for samtalerne er antagelsen om, at krop, psyke og sjæl er ét. Og at vejen til velvære handler om at skabe større harmoni mellem den vi er i vores essens og det liv vi lever.
Jeg tror på, at vi alle har en iboende evne til at guide os selv til intelligente og kærlige løsninger. En evne der ofte er gemt væk eller forstyrres af stress og ydre krav. Ved at lytte indad og komme i kontakt med hjerte og sjæl, falder alting nemmere på plads. Vi får adgang til ubetinget kærlighed, og fornemmelsen af at være forbundet til hinanden og universet på en dybere måde. Det er herfra de gode svar flyder

Samtalerne vil give dig …

Større kontakt til dine følelser, værdier og intuition så du lettere kan navigere i udfordringer og træffe de beslutninger, der styrker dit liv og dit selvværd. Her er nærvær med kroppen og vejr-trækningen det stærkeste redskab. Det kan opløse stresstilstande og psykisk smerte, men også styrke intuitionen. Det er i kroppen at vi mærker, når noget er rigtigt eller forkert for os.
Derfor inddrages mindfulness- og meditative øvelser, til at fremme ro og centrering.

Blik for ‘gaven i krisen’. Det er svært, når vi står midt i det, men ved at give processerne tid, er krisen en mulighed for udvikling. Måske kalder livet på, at du slipper en velkendt fornemmelse af kontrol eller kamp, og lader nye måder komme til? Måske er der en oplevelse eller et aspekt, der kalder på heling? Du inviteres ind i et fordomsfrit rum, hvor processen tilpasses dit behov og tempo. Her er plads til grin, gråd, protest og meget mere.

Øvelse i at vælge kærlige tanker. De fleste af os bærer rundt på fortællinger om os selv og verden, som er negative og begrænsende. Ofte udspringer de af tidlige livserfaringer og giver os fornemmelsen af at være forkert eller mindre værdig. Det er årsagen til megen af den stress, angst og nedtrykthed vi oplever. Vi er dybest set ikke vores negative tanker, men de kan pege på, hvor vi afskærer os selv fra vores egen kraft.
Ved at øve forståelse, accept eller medfølelse med dig selv, kan din tilknytning til gamle fortællinger opløses. Et skift i perspektiv, et kærligere blik på dig selv, kan ændre alt.

Mere glæde og mening i livet ved at være mere dig. Megen mistrivsel skyldes vores forsøg på tilpasse os en verden, eller forestillinger om os selv, som dybest set ikke passer til os. Samtaler-ne handler derfor ikke om at fikse mangler ved din person, men om at styrke dig i at være dig, med dit unikke udtryk. At leve autentisk giver energi, glæde og plads, men det kræver mod at træde ind i sit eget lys, og lade det skinne. Og det kræver øvelse, at se sit værd og gå efter det, der giver en dyb følelse af tilfredshed. Tillader du for eksempel dig selv at modtage lige så meget, som du gi-ver? Med samtalerne styrkes du i at leve i større overensstemmelse med dit potentiale og dine drømme. Til gavn for dig selv og helt sikkert også den verden, som inspireres af dig.

Metoder jeg bruger

Vi befinder os i en spændende tid hvor spiritualitet, videnskab og kreativitet mødes i nye forsk-ningsområder. Det er i det felt at jeg inspireres og arbejder. Jeg anvender mange forskellige psyko-logiske metoder, men primært kognitiv adfærdsterapi, hvor jeg trækker på nyere retninger, der in-kluderer mindfulness, accept og compassion. Derudover arbejder jeg med EMDR-metoden.
Min spirituelle referenceramme er hentet fra bl.a. kvantemekanik og yogisk filosofi.
Jeg er optaget af at skabe personlig transformation på en effektiv og naturlig måde og arbejder derfor med metoder fra psykologi og spiritualitet, som i vid udstrækning er evidensbaserede.

Om mig

Mit navn er Lea Mariam Parvez. Jeg har dansk-pakistansk baggrund, født i 1975, og bor i Køben-havn. Jeg er uddannet cand.psych. i 2006 og har arbejdet som klinisk psykolog og terapeut lige siden. Endvidere er jeg autoriseret og godkendt specialist i psykoterapi og klinisk psykologi.

At se mennesker bevæge sig fra stress og usikkerhed tilbage til sig selv, dér hvor glæde og sjæl lyser ud af øjenene – det er den største drivkraft for mig

Ligesom det er tilfældet for mange andre, har min faglige og personlige rejse været broget, lærerig og forbundet til hinanden på forunderlig vis.

Erfaringer fra jobs i organisationer som Røde Kors Asylafdeling, Forsvaret og FN har særligt præget min vej. Her har jeg haft mange møder med mennesker i forskellige, og ofte ekstreme, livssituationer. Der har været samtaler i militærlejre, på hospitaler, i flygtningelejre og sågar i junglen.

Derigennem er jeg blevet specialiseret i håndtering af stress, kriser, traumer og belastninger af enhver art.

Jeg har beskæftiget mig meget med, hvordan vi, både som mennesker og fagpersoner, kan stå roligt midt i lidelse og turbulens.

Hvordan rystelse eller magtesløshed kan blive til meningsfuldhed og personlig styrke. Det har også ledt mig til undervisning og supervision af professionelle hjælpere fra forskellige faggrupper i bl.a. social- og sundhedssektoren.

På trods af, at man har viden og værktøjer, påvirker det én at være tæt på livets barske sider, og det har jeg både mærket på egen krop og set hos mange af dem, som jeg har arbejdet med, klienter såvel som fagfæller. Netop dét, har fungeret som en drivkraft for mig i mit arbejde, at finde effektive metoder til at styrke og vedligeholde de hjælpere, som er til stede med andres lidelse.

Alt imens har spiritualitet været et gennemgående spor i mit liv. Både som inspirationskilde og værktøj. Holistisk tænkning, daglig meditationspraksis og meget mere, har fungeret som en buffer mod stress. En måde at genfinde balance og vitalitet.

Det er denne personlige og faglige erfaring med spiritualitet, som med årene har ansporet mig til at trække den frem i forgrunden af mit arbejde. For at berige psykologien med de fine energier, tilstande og livsanskuelser, som spiritualitet kan tilbyde.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kontakt Lea Parvez

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Lea Parvez

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Lea Parvez i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

januar 2021
man tirs ons tors fre lør søn
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031