Psykolog Lisbeth Balslev-Olesen
Cand.psych.aut & specialist i psykoterapi og supervision

juni 2021
man tirs ons tors fre lør søn
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

PSYKOTERAPI TIL INDIVIDUELLE OG PAR

Velkommen.

Jeg møder dig med nærværende opmærksomhed og i et rum med højt til loftet.
Her kan alt kan siges og alt der ligger dig på sinde vil blive taget seriøst. Sammen med dig er jeg parat til, at reflektere over de vanskeligheder, som fylder i dit liv.

Indledningsvis taler vi om det, som du har på hjerte, når du kommer. Det relateres til dit liv i dag og til hvad der har fyldt i dit levede liv indtil i dag. Derved får jeg indblik i, hvordan du har det og i de rammer og relationer du har udviklet dig i.

I terapien arbejder vi gennem dialogen og i processen er der mulighed for, at supplere med tegninger, farver, drømme, stream of consciousness.

Det er hele tiden din selvforståelse, der er ledetråden i mødet med nye erkendelser om dig selv.

Vores oplevelser lever videre indeni efter de er overstået i det ydre liv.

Det kan være et skænderi eller en afvisning, der efterlader svære følelser, eller en film der aktiverer medfølelse, glæde, sorg eller måske irritation.

Man prøver måske at aflede opmærksomheden ved at tale vildt meget, bliver stille og trækker sig tilbage eller man stopper op, vender blikket indad og taler med nogen om sine følelser.

Undertiden lykkes det dog ikke, at nå frem til en selvforståelse, som giver tilstrækkelig ro på indeni samtidig med, at svære følelser, bekymrende tanker og/eller kropsligt ubehag trænger sig mere og mere på.

Lige her kan det hjælpe at reflektere over sit liv sammen med en psykolog.

Der er altid en mening med ens reaktioner også når de forekommer tunge, irrationelle og andre tæt på kritiserer ens måde at reagere på.

Når ens levede liv italesættes i en anerkendende og forstående stemning, spirer nye sider i personligheden, som stille og roligt kan udvikle sig.

Selvforståelsen og selvværdsfølelsen bliver tydeligere og paratheden til at stå ved sig selv og træde i karakter med større selvtillid som den man er, føles berettiget og naturlig.

Psykolog Lisbeth Balslev-Olesen

Cand.psych.aut & specialist i psykoterapi og supervision
Tlf.: 27187780
E-mail: lisbeth@psykologerne.dk
Psykologhus:
Indre By (Rømersgade 3)
BOOK TID
Torsdag
Dagtider

Events med Lisbeth Balslev-Olesen

Ingen kommende events

Seneste blogindlæg fra Lisbeth Balslev-Olesen

Der er ingen relaterede indlæg

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Lisbeth Balslev-Olesen

Der er i øjeblikket ingen relaterede podcasts

Se flere podcasts

Nyheder fra Lisbeth Balslev-Olesen

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Lisbeth Balslev-Olesen

MIN EGEN INSPIRATION

I mit eget liv og også som psykolog er jeg særlig inspireret af kunstens og naturens indflydelse på og dens afspejling af vores levede liv.

Når fokus er på kunst, som fx film, teater, litteratur, maleri vælges fordybelsen i et eller andet omfang, der stoppes op i mødet med symboler og relationer, som har rødder dybt ned i vores ubevidste.

Selvrefleksionen aktiveres og der mærkes måske indre anelser, som ikke umiddelbart kan forklares med intellektuel viden og indsigt, men som gennem opmærksomhed bidrager til nye lag af selvforståelse.

Selv et ganske lille vindpust af ny-vundet forståelse af de indre lag vi rummer, kan opleves som stor lettelse og generere mere psykisk energi.

Dette er også muligt, at nå i hverdagslivet gennem refleksioner via samtalen med de mennesker vi omgiver os med og i mødet med alle former for kunst samt i stilhed i naturens rum, hvor der er plads til sanseoplevelser og refleksion.

MIN ERFARING

Jeg har mange års erfaring med Psykoterapi i forhold til forskellige problemstillinger:

 • Stress
 • Angst
 • Depression
 • Søvnproblemer
 • Samvittighedsfølelsen
 • Skilsmisse
 • Parforholdsproblemer
 • Chokreaktioner efter ulykker
 • Let vakt sårbarhed
 • Elitesportsudøvere
 • Pårørende til fysisk og psykisk syge
 • Selvværdsproblemer
 • Reaktioner på kritisk sygdom og pludselig sygdomsidentitet

METODE OG TILGANG

Jeg arbejder eklektisk, dvs jeg bruger de tilgange jeg vurderer bedst til de personer jeg sidder over for.

Det er primært:

 • Psykodynamisk terapi
 • Eksistentialisme
 • Kognitiv terapi
 • Drømmeterapi

Drømmeterapi er ikke så udbredt, det er en god metode til personlig udvikling og der kan sagtens inddrages enkelte drømme i samtalerne.
I forbindelse med min videreuddannelse til specialist i supervision og i psykoterapi af voksne og børn har jeg været i en jungiansk drømmeanalyse. Drømmebilleder skal forståes som det ubevidstes sprog og skal tolkes som ethvert ‘andet’ fremmedsprog skal det. Det er en effektiv genvej til selvudvikling.

Kontakt Lisbeth Balslev-Olesen

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Lisbeth Balslev-Olesen

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Lisbeth Balslev-Olesen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

juni 2021
man tirs ons tors fre lør søn
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234