Psykolog Lone Mohr
cand.psych.aut.

februar 2020
man tirs ons tors fre lør søn
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

Når livet bliver svært, når vi oplever alvorlige problemer i livet som angst, stress, sorg, alvorlig sygdom, problemer i parforholdet eller anden livskrise, kan vi miste fodfæstet, føle os magtesløse og kan ikke finde en vej ud.
Her kan jeg som psykolog række hånden ud og hjælpe dig. Jeg kan som udenforstående forholde mig professionelt og uden fordomme til dine problemer og kan derfor med udgangspunkt i dine ressourcer og værdier, sammen med dig, finde de løsninger, der gør at fodfæste genoprettes.

Jeg stiller de spørgsmål som gør at du som ekspert i dit eget liv kan finde klarhed og viden til at ændre det som er svært.

Jeg ved at det første skridt kræver mod, men vi hjælpes ad skridt for skridt og skaber forandring.

Behandlingsområder

  • Eksistentielle problemstillinger
  • Behandling af psykiske reaktioner og problemer som følge af kroniske sygdomme eller fysiske handicap hos voksne og unge.
  • Mestringstrategier, acceptarbejde og ressourcemobilisering.
  • Støtte i genopbygning og udvikling af selvværd.

Lone Mohr

Islands Brygge (Kigkurren 8G)
Tlf.: 50 49 06 37
E-mail: lone@psykologerne.dk

Seneste blogindlæg fra Lone Mohr

Der er ingen relaterede indlæg

Se flere blogindlæg

Nyheder fra Lone Mohr

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Lone Mohr

Supervision

Jeg tilbyder individuel og gruppesupervision af andre faggrupper inden for det pædagogiske arbejdsfelt. Erfaringen i forhold hertil har jeg høstet gennem et flerårigt samarbejde med bo-og opholdssteder for mennesker med udviklingsforstyrrelser/udviklingshæmning og det personale der varetager dem og deres dagligdag.

Supervisionen kan foregå hos jer, eller i mit lokale på Bryggen.

Arbejdsmarkedsrettede tiltag

Jeg har samarbejde med kommuner omkring arbejdsrettede tiltag, der hjælper den sygemeldte tilbage til arbejdsmarkedet. Derudover gennemfører  jeg både psykologiske og neuropsykologiske undersøgelser efter opgave.

Om mig

Jeg har været selvstændig psykolog med egen klinik i Greve siden 2016.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet i 2012, og er efterfølgende autoriseret af Dansk Psykolognævn.

Jeg har i en årrække arbejdet som psykolog med speciale i arbejdsmarkedsrettede tiltag (TTA, tilbage til arbejdet) hvor arbejdsopgaverne bestod af hhv. terapi, rådgivning, konsultativ sparring med andre faggrupper, supervision og psykologiske undersøgelser. Jeg har ligeledes i flere år samarbejdet med bosteder for psykisk handicappede, hvor jeg har haft samtaler med udviklingshæmmede og superviseret/rådgivet personalet.

Jeg motiveres af, at finde ressourcer hos mennesker, og bygge videre på dem sammen med den enkelte.

Teoriramme

Mennesker er forskellige, og har derfor brug for forskellige perspektiver, metoder og udfordringer.

Jeg arbejder overordnet med kognitiv terapi, men henter også inspiration fra andre teorirammer, for sammen med dig at opnå det bedste resultat.

Det er altid med udgangspunkt i dine livsbetingelser vi gennem terapien finder muligheder for forandringer i dit liv, der netop er dit behov.

Alle henvendelser behandles fortroligt. Som psykolog har jeg tavshedspligt og er som medlem af Dansk Psykologforening ligeledes underlagt de Nordiske etikregler.

Kontakt Psykolog Lone Mohr

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Psykolog Lone Mohr

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Psykolog Lone Mohr i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

februar 2020
man tirs ons tors fre lør søn
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291