Psykolog Lotte Kjærhus
Cand.psych.

juli 2021
man tirs ons tors fre lør søn
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Der kan være adskillige årsager til at du tænker på at opsøge en psykolog. Det kan være, at der er sket pludselige forandringer i dit liv. Måske et tab, en skilsmisse, en fyring eller sygdom hos dine nærmeste. Det kan også være, at du oplever at livet spænder ben for dig og tilværelsen ikke længere føles meningsfuld. Måske føler du dig ude af balance, ustabil eller utilstrækkelig.

Det kan også være at du er begyndt at føle kropslige symptomer på at tingene ikke helt er som de skal være. Det kan være fysiske og/eller psykiske symptomer som f.eks hovedpine, hjertebanken, diffuse smerter, søvnbesvær. Måske du oplever tristhed, vrede eller magtesløshed. Det kan handle om sorg, stress, angst, depression, lavt selvværd eller svære relationer.

Måske du står et sted i livet med svære valg? Her kan samtaler med en psykolog hjælpe dig videre.

Mange mennesker har ikke modet til at åbne sig for de mennesker som er tæt på, da det kan være alt for sårbart. Det er her, at jeg som psykolog kan hjælpe dig med at opnå en øget bevidsthed om dine egne tanker, følelser og handlemønstre.

I terapien skaber jeg som psykolog et rum og en relation til dig, der er baseret på nærvær, tillid, anerkendelse og respekt. Det er vigtigt at du føler dig tryg, set og hørt så du frit kan udtrykke dig. Uden frygt for at blive dømt eller vurderet.

 

Hvem er jeg

Jeg er 52 år og uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har brugt en stor del af mit arbejdsliv på at hjælpe mennesker når de har mest brug for det. Det er det mest givende job jeg overhovedet kunne ønske mig. Og for hver gang jeg hjælper endnu et menneske, bliver jeg bekræftet i, hvor meningsfuldt mit arbejde er.

Jeg har tidligere arbejdet med blandt andet forældre og pårørende til spædbarnsdød, selvskadende unge, familiebehandling samt stalkingudsatte. Jeg har også mange års erfaring fra psykiatrien, hvor jeg har arbejdet med unge og voksne.

I 2004 mistede jeg min daværende mand og far til vores dengang 1-årige datter i en ulykke. Årene efter brugte jeg på at finde fodfæste i livet igen og gjorde mig mange tanker om hvordan jeg ville forvalte mit liv fremover.

I dag bor jeg delvist i København med min datter der går i Gymnasiet, og delvist hos min kæreste, der bor og arbejder på sit landbrug i Nordvestsjælland. Jeg har derfor valgt at arbejde både i Holbæk og København og jeg elsker afvekslingen mellem det rolige liv på landet og det pulserende liv i byen

Events med Lotte Kjærhus

Ingen kommende events

Seneste blogindlæg fra Lotte Kjærhus

Der er ingen relaterede indlæg

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Lotte Kjærhus

Der er i øjeblikket ingen relaterede podcasts

Se flere podcasts

Nyheder fra Lotte Kjærhus

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Lotte Kjærhus

Kontakt Lotte Kjærhus

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Lotte Kjærhus

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Lotte Kjærhus i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

juli 2021
man tirs ons tors fre lør søn
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311