Psykolog Louise Sølvsten Nissen cand.psych.aut.

januar 2020
man tirs ons tors fre lør søn
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Et forandrende møde

En har engang sagt: ”Hvis ikke vi ændrer kurs, ender vi der, hvor vi er på vej hen” Det er jo ren logik, og næsten så enkelt, at det bliver komisk. Men når det gælder vores livskurs, kan vi nogle gange fortsætte forbavsende længe på en kurs, vi egentlig ikke ønsker at nå i mål med. Men kursændringer kræver mod, energi og nogle gange hjælp. Nogle gange skal der små justeringer til, andre gange skal ændringer være mere radikale. Nogle gange er det ”lettere skibe” der skal ændre kurs, andre gange ”tunge olietankere”.

Et møde med fokus på de dele af livet, du finder vanskelige, kan blive begyndelsen til vigtige kursændringer i dit liv. Har du brug for kursændringer, hjælp til at komme videre eller til at stoppe op, stiller jeg mig gerne til rådighed som medmenneske og som psykolog.

 

Priser

Individuel samtale (kontakt for pris)
Studerende og arbejdsløse (kontakt for pris)
Familiesamtale/par samtale (kontakt for pris)

Louise Sølvsten Nissen

Islands Brygge (Kigkurren 8G)
Tlf.: 25 46 46 08
E-mail: louise@psykologerne.dk

Seneste blogindlæg fra Louise Sølvsten Nissen

Der er ingen relaterede indlæg

Se flere blogindlæg

Nyheder fra Louise Sølvsten Nissen

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Louise Sølvsten Nissen

Eksistens og tro

At forstå sig selv, er også at forstå sig selv i en større sammenhæng. Som mennesker lader vi os bestemme af det vi tror på og den livsforståelse vi har. Som psykolog er det ikke min opgave at bestemme, hvad du skal mene og tro. Men hvis du finder det relevant er tro og livsværdier også aspekter jeg har erfaring i at tale om.

Jeg er selv kristen og troen har eksistentiel betydning i mit liv. Både som psykolog og privatperson har jeg erfaring med, hvordan troen både kan være en resurse og en udfordring i livet. Derfor kan troen – hvad den end retter sig mod, for mange være et relevant aspekt at inddrage i terapien, når livet af den ene eller anden grund gør ondt

Erfaring med udstationering

Som psykolog har jeg både arbejdet i Danmark, men også i udlandet i en årrække. Jeg har derfor erfaring med de psykologiske mekanismer, der kan komme i spil både før, under og efter en udstationering – både for den enkelte og for en familie.
Desuden har jeg både erfaring med tværkulturel psykologi og samtaler med mennesker fra andre kulturer.

Min baggrund

Jeg er 40 år, gift og har 3 børn. Jeg er opvokset i København og bor nu i Køge.

Jeg blev færdig som psykolog i 2006 og har siden arbejdet som psykolog dels i Danmark og dels i Tanzania, hvor jeg har boet en årrække med min familie.

Gennem min tid som psykolog har jeg arbejdet med både børn, unge og voksne. Jeg har arbejdet med samtaleforløb, grupper og familier, ligesom jeg har undervist og superviseret.

Jeg ynder at arbejde eksistentialistisk med problemstillinger, men sætter også pris på en pragmatisk og hverdagsnær tilgang til livet. At fastholde både det dybe og det nære perspektiv finder jeg interessant, relevant og virksomt i mit arbejde som psykolog.

Af teoretiske perspektiver trækker jeg derudover gerne på forståelser fra bl.a. den kognitive psykologi, den systemiske tænkning og den narrative tilgang.

Kontakt Psykolog Louise Sølvsten Nissen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Psykolog Louise Sølvsten Nissen her

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Psykolog Louise Sølvsten Nissen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

 

januar 2020
man tirs ons tors fre lør søn
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112