Psykolog Rikke Nylander

Cand.psych.aut.

Rikke Nylander

Cand.psych.aut.

Telefon: 49408409
Mail: rikke@psykologerne.dk

Udtalelser fra klienter

I vores samarbejde tager vi afsæt i din nuværende situation og sammen ser vi på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig videre henimod at leve dit liv som du gerne vil leve det.  Jeg har god erfaring med at hjælpe mennesker med angst, stress, depression og andre psykiske udfordringer.

Som menneske og psykolog er jeg åben, nysgerrig og nærværende. I mine samtaler bestræber mig på at skabe tilstrækkelig med tillid til, at vi kan tale om det, der er relevant og vigtigt for dig at arbejde med i terapien.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2006 og er autoriseret psykolog.

Jeg har 25 års erfaring fra børne- og ungeområdet, som familiebehandler, underviser, konsulent og leder.  Jeg har derfor et bredt kendskab til de problemstillinger og stresssituationer, som man kan havne i både i sit familieliv og på sin arbejdsplads.

Jeg har løbende efteruddannet mig indenfor ledelse og forskellige terapeutiske retninger, og arbejder i dag særligt med afsæt i den metakognitive, løsningsfokuserede og systemiske tilgang. Jeg er certificeret i at give NADA ved NADA-Danmark og kan derfor også tilbyde ørreakupunktur i forbindelse med terapeutiske samtaler. Hvis du vil læse mere om mig, de metoder jeg anvender og de ydelser jeg tilbyder til private og professionelle, kan du se min hjemmeside metaloeft.dk

Jeg er medlem af Dansk Psykologisk Forening og arbejder under de etiske principper for nordiske psykologer.

Vesterbro (Axeltorv 6)

Rikke Nylander

Cand.psych.aut.

Er du træt af at negative tanker og følelser fylder for meget i dit liv? – så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder samtaler med afsæt i den metakognitive og løsningsfokuserede tilgang. I vores samarbejde tager vi afsæt i din nuværende situation. Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Dagtider DanskEngelsk

Telefon: 49408409
Mail: rikke@psykologerne.dk

Events med Rikke Nylander

Seneste blogindlæg fra Rikke Nylander

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Rikke Nylander


Se flere podcasts

Nyheder fra Rikke Nylander

Kontakt Rikke Nylander

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Rikke Nylander her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Rikke Nylander i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.