fbpx

Psykolog Rikke Nylander
Cand.psych.aut.

I vores samarbejde tager vi afsæt i din nuværende situation og sammen ser vi på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig videre henimod at leve dit liv som du gerne vil leve det.  Jeg har god erfaring med at hjælpe mennesker med angst, stress, depression og andre psykiske udfordringer.

Som menneske og psykolog er jeg åben, nysgerrig og nærværende. I mine samtaler bestræber mig på at skabe tilstrækkelig med tillid til, at vi kan tale om det, der er relevant og vigtigt for dig at arbejde med i terapien.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2006 og er autoriseret psykolog.

Jeg har 25 års erfaring fra børne- og ungeområdet, som familiebehandler, underviser, konsulent og leder.  Jeg har derfor et bredt kendskab til de problemstillinger og stresssituationer, som man kan havne i både i sit familieliv og på sin arbejdsplads.

Jeg har senest været ansat som psykolog hos Cektos, hvor jeg tilbød metakognitiv terapi både individuelt og i grupper for voksne og unge. Jeg er aktuelt i gang med at certificere mig som metakognitiv terapeut level 1 under MCT-instituttet.

Jeg har løbende efteruddannet mig indenfor ledelse og forskellige terapeutiske retninger, og arbejder i dag særligt med afsæt i den metakognitive, løsningsfokuserede og systemiske tilgang. Jeg er certificeret i at give NADA ved NADA-Danmark og kan derfor også tilbyde øreakupunktur i forbindelse med terapeutiske samtaler.

Jeg er medlem af Dansk Psykologisk Forening og arbejder under de etiske principper for nordiske psykologer.

Events med Rikke Nylander

Seneste blogindlæg fra Rikke Nylander

Seneste podcasts med Rikke Nylander

Nyheder fra Rikke Nylander

Kontakt Rikke Nylander

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Rikke Nylander

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Rikke Nylander i bookingformularen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.

Lukket for tilgang af nye klienter