fbpx

Psykolog Tanja Skov Rønne cand.psych.aut.

Individuel terapi til voksne og unge.

Jeg tilbyder psykoterapeutisk behandling til voksne og unge (over 15 år).

Jeg arbejder terapeutisk med metoden Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP), som jeg holder mig fagligt opdateret indenfor gennem løbende supervision og uddannelse. Du kan læse yderligere om metoden længere nede på siden eller på https://istdp-danmark.dk/

 

Hvorfor psykoterapi?

Der kan være perioder i livet, hvor vi mennesker oplever psykiske vanskeligheder og voldsom ubalance, som vi ønsker professionel hjælp til at håndtere og komme videre fra.

Nogle gange ved vi præcis, hvorfor vi belastes, og hvad vi ønsker hjælp til. Andre gange mærker vi blot i både kroppen og hovedet symptomer på stress, angst, negative tankemønstre eller følelsesmæssige op- og nedture, som vi ikke kender årsagen til, men som dagligt belaster og frustrerer os.

Psykoterapi er en effektiv behandling til igen at få ro på følelser, krop og tanker. Derved mindskes de belastende symptomer og fornemmelsen af indre stabilitet og kontrol over eget liv vender tilbage.

Jeg tilbyder behandling af følgende problemområder:

Ydelser

Psykoterapi til voksne og unge (over 15 år)

Supervision til psykologer på vej mod autorisation

Børnesagkyndige undersøgelser

Forældrekompentenceundersøgelser

Psykolog Tanja Skov Rønne

cand.psych.aut.
Tlf.: 29 92 82 61
E-mail: tanja@psykologerne.dk
Psykologhus:
Indre By (Rømersgade 3)
BOOK TID MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Dagtider DanskEngelsk

Events med Tanja Skov Rønne

Seneste blogindlæg fra Tanja Skov Rønne

Må jeg sørge, selvom jeg ikke har mistet mest?

3. november 2019

Psykolog Tanja Skov Rønne

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Tanja Skov Rønne


Se flere podcasts

Nyheder fra Tanja Skov Rønne

Behandlingsmetode

I terapi arbejder jeg primært med den evidensbaserede metode Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP), der bl.a. anbefales af Sundhedsstyrelsen til behandling af depression. Metoden er videnskabelig dokumenteret som effektfuld behandling til forskellige psykiske lidelser. Udover depression, vedrører dette også angst , personlighedsforstyrrelser og psykosomatiske lidelser.

ISTDP er kendetegnet ved at være et fokuseret og intenst her-og-nu samarbejde mellem terapeut og klient, hvor uhensigtsmæssige forsvarsmønstre og angstreaktioner hjælpes aktivt af vejen, så klienten sundt og trygt kan mærke sine følelser, forstå sine symptomer og reaktioner samt bearbejde erfarede traumatiske oplevelser.

Derigennem opnås større selv-indsigt, de aktuelle lidelses-fulde symptomer mindskes, og klienten kan bedre navigere i sit eget liv og i sine nære relationer til andre mennesker.

Vi vil derfor have fokus på dine følelser og eventuelt kropsligt ubehag (angstreaktioner) i hver session, så du kan opnå ny viden om dig selv og dermed bedre håndtere din angst og de forsvarsmønstre, som har stået i vejen for følelsesmæssige reaktioner, og som skaber problemer for dig i dag.

Hvis du ønsker det, kan forløbet foregå mere intensivt ved, at vi aftaler dobbeltsessioner eller 90 minutter pr. session (se under priser). Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig for yderligere drøftelse.

Min baggrund i korte træk

2020 – 1 årig Advanced Core-træning i ISTDP

2019 – Privat praksis hos Psykologerne i København

2016-2019 – 3-årig efteruddannelse i ISTDP ved psykolog Jeanne Isaksen, ISTDP-Instituttet

2013-2019 – PsykologHuset for Børn og Unge (PHBU), Socialforvaltningen København

2016 – autoriseret psykolog af Dansk Psykolognævn

2012-2013 – Ungdomsklinikken, Socialforvaltningen København

2012 – uddannet psykolog ved Københavns Universitet

Psykoterapeutisk behandling har altid været min primære arbejdsopgave. Derudover har jeg flere års erfaring med undervisning, supervision, psykologiske undersøgelser og forælderevneundersøgelser.

Kontakt Psykolog Tanja Skov Rønne

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.