#3 Eks’en med svingninger

Hvordan påvirkes dynamikken i en parrelation, når den ene part er helt ved siden af sig selv en gang om måneden? Er PMS udelukkende kvindens problem, eller er det et fælles ansvar at komme igennem PMS? Dette er nogle af emnerne, vi kommer ind på i denne podcastepisode.

Du kender måske Susanne Ziba Asmussen fra succes podcasten Eks’er for evigt – men Susanne var også en eks med PMS . Lyt med her…

I 2019 var Susanne Ziba Asmussen aktuel i den prisbelønnede podcast Eks’er for evigt. I dette afsnit af Powerkvinder Med Svingninger ser Susanne tilbage på et turbulent parforhold, hvor Susannes PMS i perioder pressede parrelationen til det yderste og i sidste ende måske var en medvirkende årsag til bruddet med kæresten Thomas.
I podcasten taler Anita og Susanne om mandens andel i kvindens PMS. Budskabet er klart:
Det er ikke mig, der har PMS – det er os!

Susanne er en af de heldige, der er sluppet af med sin PMS – i hvert fald for nu. I podcasten giver hun sit bud på, hvad hun har gjort anderledes i forhold til at få bugt med PMS’en, og hvordan det har påvirket hendes syn på sig selv og andre.

Du kan høre eller genhøre Eks’er for evigt her…

Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms

PODCAST:

PMS - Powerkvinder Med Svingninger

Det er ikke smukt, men det er hudløst ærligt, når psykolog Anita Øland i podcastserien "Powerkvinder Med Svingninger" stiller skarpt på PMS. I podcastserien bryder Anita tabuer, smider fløjlshandskerne og kommer helt ind under huden på en række stærke og modige kvinder og mænd, der fortæller åbent om deres liv med PMS. Det er på tide, vi taler åbent om PMS og deler vores erfaringer. Du er ikke alene med din PMS, der er masser af kvinder, der lider i stilhed. Lyt med og bliv klogere på hvordan kvinderne lever med deres PMS, tackler deres udfordringer samt hvordan PMS’en påvirker deres familieliv og arbejdsliv. I podcastserien deler kvinderne gavmildt ud af de PMS strategier, der får dem igennem den svære tid.

Medvirkende

Anita Øland
Cand.psych.aut.
Susanne Ziba Asmussen
Radio- og podcast tilrettelægger, Tv-tilrettelægger og Producer