Psykolog Jan Kaa Kristensen
cand.psych.aut.

september 2019
man tirs ons tors fre lør søn
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Velkommen!

Der kan være mange grunde til, at du søger samtaler hos en psykolog. Stress, nedtrykthed, angst, parforholdsproblemer, udfordringer med samarbejdet ved skilsmisse. Alt, der kan dræne dig for energi og nedsætter din livskvalitet.

Jeg er specialist i psykoterapi for voksne og har gennem de sidste 15 år støttet mange forskellige mennesker med at skabe positive forandringer i deres liv. Det er i øvrigt noget, jeg brænder for, og gerne vil hjælpe dig med.

Vi oplever alle større eller mindre bump på vejen, og indimellem er det ikke nok at hente støtte fra sit netværk. Der er brug for professionel hjælp. Er det første gang, du opsøger hjælp hos en psykolog, kræver denne beslutning også mod. Mod til at erkende, at der er en udfordring, du skal have hjælp til.

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige psykolog til at hjælpe dig, så lad mig derfor fortælle om, hvordan jeg arbejder:

Et klart fokus og effektiv hjælp

I den indledende samtale kortlægger vi din livssituation og afklarer, hvad det er, du gerne vil have hjælp til, og hvordan jeg vil kunne støtte dig i din proces. Jeg vil løbende sikre mig, at vi er på rette vej, og at samtalerne er virksomme for dig.

Jeg er optaget af skabe en tryg atmosfære, så du kan fordybe dig i en personlige proces frem mod en større selvaccept og et større overskud. Målet for samtalerne er, at du oplever, at du får effektiv hjælp til at få løst de udfordringer, som du står med.

Få hjælp til bedre livskvalitet med dine nærmeste

Det vigtigste for vores livskvalitet er, at vi har det godt med vores nærmeste. Når parforholdet knager eller vi vælger at gå fra hinanden, kan det for stor betydning for vores livskvalitet.

For mange par kan det være er afgørende vendepunkt i deres forhold at få hjælp til at bryde de negative mønstre, der ofte har udspillet sig i mange år.  De mønstre, vi  sidder fast i, kan vi gøre noget ved. Og det vil jeg gerne hjælpe dig og din partner eller medforælder med.

De samme mønstre, I sidder fast i i parforholdet, kan fortsætte efter, at I er gået fra hinanden, og I skal samarbejde omkring børnene. Det kan for mange forbygge, at konflikter bliver fastlåste, hvis I søger hjælp og støtte til at få etableret et godt nok samarbejde efter skilsmissen. Det er aldrig for sent at søge hjælp.  Selv mere fastlåste konflikter, kan blødes op, så et godt nok samarbejde kan skabes.

Jeg har særlig erfaring med følgende områder

  • Stress
  • Skilsmisserådgivning og terapi
  • Parterapi
  • Sorg og krise
  • Depression/Angst
  • Selvværd

Kort om mig

Jeg er 48 år, gift, og far til to og bosiddende i Roskilde. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har en bred erfaring som klinisk psykolog. Siden 2005 har jeg haft min privatepraksis.

Periodevist arbejdet som psykolog i privat og offentlig regi både som leder og sompraktiserende psykolog. Senest som souschef og afdelingsleder for par- og skilsmisseafdelingenpå Center for Familieudvikling.

Jeg er inspireret af flere forskellige teoretiske tilgange, men er særlig inspireret af depsykodynamiske- og mentaliseringsbaserede tilgange, men trækker også kognitive metoder someksempelvis ACT (acceptance, commitment, therapy) og mindfulness i mit terapeutiske arbejde.

Jan Kaa Kristensen

Tlf.: 31 39 70 25
E-mail: jan@psykologerne.dk

Seneste blogindlæg fra Jan Kaa Kristensen

Nyheder fra Jan Kaa Kristensen

april 2019

Podcast på DR1: Eks’er for evigt

Psykologerne Anita Øland og Jan Kaa Kristensen medvirker i en ny eksperimenterende podcast på DR1.
I fem programmer følger vi Thomas og Susannes forsøg på at finde en måde at leve med hinanden som eks’er. I programmerne kommer vi helt ind under huden og taler om svære emner som jalousi, utroskab, had og tilgivelse, ensomhed og opsparet vrede. Læs mere og hør podcast’en her…

skilsmisse, psykolog, københavn, jan kaa kristensen, alt om psykologi januar 2019

Artikel i ALT OM PSYKOLOGI

Jan har skrevet en artikel om udfordringerne efter en skilsmisse i ALT OM PSYKOLOGI som udgives af Psykologforeningen. Læs artiklen her

P3, Kejser, Jan Kaa Kristensen, Psykolog, København, Psykologerne, Skilsmisserådgivning februar 2018

Jan i Kejser på DR P3

Jan Kaa Kristensen deltager i programmet Kejser på DR P3 “Hvornår er det ok at blive skilt”. Læs mere og hør programmet lige her..

Vis flere nyheder

Kontakt Psykolog Jan Kaa Kristensen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Psykolog Jan Kaa Kristensen her

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Psykolog Jan Kaa Kristensen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

september 2019
man tirs ons tors fre lør søn
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456