Psykolog Sofie Asghar Madsen

Cand.psych.aut.

Sofie Asghar Madsen

Cand.psych.aut.

Telefon: 53800980
Mail: sofie@psykologerne.dk

Velkommen

EMDR terapi er en effektiv psykoterapi der hjælper dig fri af forskellige former for psykologisk stress                                                                                          

Hvis du er træt af at føle dig styret af gamle mønstre, føler dig fastlåst, oplever tankemylder, og ikke længere kan genkende dig selv, ikke kan leve det liv du vil, så kan EMDR hjælpe dig med at få kontrollen tilbage og handle mere som du ønsker. EMDR er veldokumenteret særligt til behandling af traumer. EMDR-terapi er særdeles effektiv til behandling af forstyrrende tanker, følelser, handlinger og kropslige reaktioner. Det er en terapiform hvor du hurtigt vil opleve bedring. Det lyder måske for godt til at være sandt.

Det vil jeg lade dig om at vurdere.

Jeg blev selv først overbevist, da jeg prøvede det på “egen krop”.
Hvis det har vakt din interesse, så læs gerne videre og book en samtale, hvis du vil starte i EMDR-terapi hos mig.

Kærlig hilsen Sofie

 

Mit speciale er:

 

Hvad skal vi løbe hjem sammen?

Jeg har fordybet mig i at hjælpe mennesker med at skabe sig det liv de ønsker. Derfor er det meget vigtigt for mig, at vi i den første samtale, får talt om hvad vi skal løbe hjem sammen –  altså, hvad dit mål for psykologforløbet er. Det er ligeledes rigtig vigtigt, at du oplever at føle dig set og hørt og mærker at vi er et godt match. Jeg tror nemlig på, at vi som mennesker, først tør vise hvem vi er, hvis vi føler os trygge.

 

Hvordan arbejder jeg?

For at skabe tryghed, vil du opleve, at jeg er meget tydelig med hvad jeg kan og hvad jeg ikke kan hjælpe med og at jeg har stor forståelse for hvorfor du har det som du har det og gør som du gør. Jeg ser din måde at håndtere livet på i lyset af de erfaringer du har med dig, som kan have været mere eller mindre traumatiske for dig. Jeg arbejder altså traumeinformeret og det betyder at jeg vil være undersøgende på hvad der er sket dig og hvad din oplevelse af tidligere hændelser har betydet for dig, da disse for det meste vil have betydning for hvordan du reagerer og responderer på svære ting i livet.

“Jeg vil være optaget af hvad der er sket dig og ikke hvad der er galt med dig”

Når jeg foretrækker EMDR som psykoterapeutisk tilgang til hvad end din problemstilling drejer sig om, er det fordi, at heri ligger forståelsen, at dine vanskeligheder i nutid er udtryk for tidligere oplevelser i fortiden, som ikke er tilstrækkeligt bearbejdede og derfor lagret i hukommelsen på en uhensigtsmæssig måde, der står i vejen for at du kan handle som du ønsker.

I EMDR ligger forståelsen, at når vi kan få fortid til at forblive fortid og nutid til at være nutid, så skaber vi mulighed for varig forandring i fremtiden.

Jeg vil derfor hjælpe dig med at få bearbejdet de oplevelser du har med dig, som spænder ben for, at du kan tænke, handle og føle som du gerne vil og jeg vil arbejde henimod at styrke de mange ressourcer du allerede har, om end de kan føles meget langt væk. på den måde vil du opleve at du får det bedre med dig selv, dine relationer og kommer nærmere dine håb for dig selv i fremtiden.

 

Lidt om mig

Jeg hedder Sofie og til daglig arbejder jeg som psykolog i Danner, hvor jeg primært bruger EMDR til at afhjælpe PTSD-symptomer hos kvinder der har været udsat for psykisk og fysisk vold i en nær relation.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores 2 drenge i et hus, der har brug for næsten ligeså meget kærlighed og opmærksomhed som familien.
Jeg er god til at tale med mennesker, jeg har rigtig dårlig humor (hvis du spørger mine børn) og så er jeg ret god til at huske meget ligegyldige ting.
Jeg er til gengæld ikke ret god til at tabe, hverken i spil eller i diskussioner. – og jeg er også ret dårlig til at sige nej.

 

Min faglige baggrund

Jeg blev uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2012 og autoriseret af Psykolognævnet i 2018. I 2022 uddannede jeg mig til EMDR terapeut. Jeg har særligt specialiseret mig i problematisk spisning og forskellige spiseforstyrrelser samt i vold i nære relationer. Herudover har jeg arbejdet som skole- og børnehave psykolog, hvor jeg især var optaget af at hjælpe de voksne i børnenes liv til at se bag om barnets problematiske adfærd, og i stedet hjælpe dem til at møde det behov deres adfærd er et udtryk for.
Jeg valgte at uddanne mig i EMDR, da jeg har forelsket mig i traumebehandling. Jeg har derfor netop afsluttet en efteruddannelse i Psykotraumatologi v. professor Ask Elklit på Syddansk Universitet.

 

Tilskud

Sygeforsikring danmark yder et tilskud på 300 kr. pr. session til psykologbehandling for medlemmer, som er i gruppe 1, 2 og 5, der er omfattet af henvisningsårsagerne  1-11 i Bekendtgørelse om tilskud til psykologbehandling .

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du undersøge om den dækker psykologhjælp.

Jeg tager ikke imod henvisning fra lægen.

Vesterbro (Axeltorv 6)
Lukket for tilgang af nye klienter

Sofie Asghar Madsen

Cand.psych.aut.

Jeg tilbyder EMDR-behandling, som er en effektiv terapiform der kan lindre forskellige former for psykologisk stress, såsom PTSD, kompleks PTSD, fobier, spiseforstyrrelser og tidlige traumer. Læs mere

MandagTorsdag DagtiderAftentider DanskEngelsk

Telefon: 53800980
Mail: sofie@psykologerne.dk

Events med Sofie Asghar Madsen

Seneste blogindlæg fra Sofie Asghar Madsen

Forstå anoreksi del 2 – Da Grethe flyttede ind…

5. juni 2023

Psykolog Sofie Asghar Madsen

Forstå anoreksi del 2 – Da Grethe flyttede ind…
Forstå anoreksi del 1 – Børn i et giftigt miljø

5. juni 2023

Psykolog Sofie Asghar Madsen

Forstå anoreksi del 1 – Børn i et giftigt miljø

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Sofie Asghar Madsen


Se flere podcasts

Nyheder fra Sofie Asghar Madsen

Kontakt Sofie Asghar Madsen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Sofie Asghar Madsen her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Sofie Asghar Madsen i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.

Lukket for tilgang af nye klienter