Psykolog Louise Capion Hansen

Cand.psych.aut.

Louise Capion Hansen

Cand.psych.aut.

Velkommen

Nogle gange sker det, at vi farer vild i eget liv eller møder udfordringer, som kan være svære at forstå og håndtere alene. Når det sker, kan samtaler med en psykolog være til gavn i forhold til at finde et godt sted at stå eller nye veje at gå. Selv små justeringer i vores blik på os selv og vores livssituation kan have en stor betydning for, hvordan vi møder udfordringer og svære følelser i vores hverdag og i relationen til os selv og andre. I samtalen forholder jeg mig nysgerrigt og anerkendende til dig og det, der fylder. Sammen går vi på opdagelse i, hvordan du kan finde gode måder at leve på og håndtere det, der er svært, så du kan skabe forandringer, der hvor det giver mening for dig i dit liv. Vigtigst af alt vægter jeg at skabe et trygt, tillidsfuldt og uhøjtideligt rum med plads til alle de styrker, værdier, vanskeligheder og færdigheder, du rummer.

Rabat

Jeg tilbyder rabat til dig på overførselsindkomst f.eks. SU, dagpenge, kontanthjælp og pension. Kontakt mig gerne for at høre nærmere.

Tilskud

Det er desværre ikke muligt at bruge din lægehenvisning til et forløb hos mig. Er du medlem af Sygeforsikring “danmark” vil du ofte kunne få tilskud herigennem, ligesom der også kan være mulighed for tilskud gennem egen sundheds- eller indboforsikring.

Om mig – uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych fra Københavns Universitet) og autoriseret af psykolognævnet og medlem af Dansk Psykolog Forening. Med en baggrund i blandt andet PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) og familiebehandling har jeg flere års erfaring med terapi og rådgivning til børn, unge, par og familier i forhold til en bred vifte af problematikker. Desuden har jeg afholdt konflikthåndteringskurser for forældre samt haft gruppeforløb for børn med en søskende med en diagnose. Jeg modtager løbende supervision og deltager i kurser for at kvalificere mit arbejde

Vesterbro (Axeltorv 6)

Louise Capion Hansen

Cand.psych.aut.

I samtalen forholder jeg mig åbent og anerkendende til dig og det, der fylder. Sammen går vi på opdagelse i, hvordan du kan finde gode måder at leve på og håndtere det, der er svært, så du kan skabe forandringer, der hvor det giver mening for dig i dit liv. Læs mere

Telefon: 60511951
Mail: louisehansen@psykologerne.dk

Events med Louise Capion Hansen

Seneste blogindlæg fra Louise Capion Hansen

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Louise Capion Hansen


Se flere podcasts

Nyheder fra Louise Capion Hansen

Kontakt Louise Capion Hansen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book en konsultation hos psykolog Louise Capion Hansen

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Louise Capion Hansen i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.