Find en psykolog i indre by

Velkommen til Psykologerne i Indre By

Velkommen til Psykologerne – din centrale psykolog. Få hjælp af autoriseret psykolog i København City tæt på Metrostation

Det er nemt for dig at komme til og fra Psykologerne i Indre By – både med offentlig transport og i bil.

Lokalerne ligger centralt i København, 1-2 minutters gang fra metro og busser, og med parkering lige rundt om hjørnet eller i de omkringliggende gader.

Adresse: Kigkurren 8G, København, Danmark

Kort indlæses

Føl dig tilpas hos Psykologerne i Indre By

Hos Psykologerne i Indre By går vi op i, at du føler dig godt tilpas under vores samtaler.

For de fleste er det grænseoverskridende, første gang de opsøger en psykolog. Derfor er det vigtigt for os at skabe et rum, der både mentalt og fysisk er imødekommende og behageligt.

Vi vil gerne, at du hos os føler dig rummet, set og tryg. Derfor har vi indrettet os indbydende og uformelt i lyse, venlige lokaler, som afspejler vores måde at tage imod dig. På den måde skaber vi rammen for, at du kan føle dig veltilpas i den uvante situation, så du kan tale om det, der er vigtigt for dig.

Hvad tilbyder Psykologerne i Indre By?

Hos Psykologerne giver vi primært psykologhjælp til private klienter.

(Næsten) anset hvilken livskrise eller livssituation, du befinder dig i, kan en af vores dygtige psykologer hjælpe dig. Vi arbejder både med behandling af symptomer, indsigt i dig selv og din omverden, håndtering af liv og svære vilkår samt eksistentielle samtaler om det at være i dit unikke liv.

I det tilfælde, vi ikke kan hjælpe dig hos Psykologerne i Indre By, henviser vi dig til andre, der kan. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller har brug for at få uddybet noget. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Husk, det kræver styrke og mod at række ud efter hjælp – og du er rigtig godt på vej.

Psykologer i psykologhuset Indre By (Kigkurren 8G)

Anita Øland

Cand.psych.aut.

I terapiforløbet tager jeg udgangspunkt i din situation, som den ser ud her og nu. Sammen arbejder vi hen imod at skabe mening med den situation du befinder dig i og finde handlemuligheder, der kan le.. læs mere

TirsdagOnsdagTorsdag
Dagtider
Telefon: 5071 6071
Mail: anita@psykologerne.dk

Du kan også læse om disse områder