Find en psykolog i indre by

Velkommen til Psykologerne i Indre By

Velkommen til Psykologerne – din centrale psykolog på Strøget. Få hjælp af autoriseret psykolog i København City tæt på Kongens Nytorv Metrostation

Det er nemt for dig at komme til og fra Psykologerne i Indre By – både med offentlig transport og i bil.

Lokalerne ligger centralt på Strøget (Østergade 13), 1-2 minutters gang fra metro og busser på Kongens Nytorv, og få minutters gang fra parkeringshuset under Magasin eller parkeringshusene i de omkringliggende gader.

Lokalerne ligger på 2.sal. Der er desværre ikke elevator.

Adresse: Østergade 13, Copenhagen Municipality, Denmark

Kort indlæses

Føl dig tilpas hos Psykologerne i Indre By

Hos Psykologerne i Indre By går vi op i, at du føler dig godt tilpas under vores samtaler.

For de fleste er det grænseoverskridende, første gang de opsøger en psykolog. Derfor er det vigtigt for os at skabe et rum, der både mentalt og fysisk er imødekommende og behageligt.

Vi vil gerne, at du hos os føler dig rummet, set og tryg. Derfor har vi indrettet os indbydende og uformelt i lyse, venlige lokaler, som afspejler vores måde at tage imod dig. På den måde skaber vi rammen for, at du kan føle dig veltilpas i den uvante situation, så du kan tale om det, der er vigtigt for dig.

Hvad tilbyder Psykologerne i Indre By?

Hos Psykologerne giver vi primært psykologhjælp til private klienter.

(Næsten) uanset hvilken livskrise eller livssituation, du befinder dig i, kan en af vores dygtige psykologer hjælpe dig. Vi arbejder både med behandling af symptomer, indsigt i dig selv og din omverden, håndtering af liv og svære vilkår samt eksistentielle samtaler om det at være i dit unikke liv.

I det tilfælde, vi ikke kan hjælpe dig hos Psykologerne i Indre By, henviser vi dig til andre, der kan. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller har brug for at få uddybet noget. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Husk, det kræver styrke og mod at række ud efter hjælp – og du er rigtig godt på vej.

Psykologer i psykologhuset Indre By (Østergade 13)

Mette Bøgh-Sørensen

Cand.psych.aut.

Tlf. 93 40 65 66
mettebogh@psykologerne.dk

Du kan også læse om disse områder