Find psykolog på Vesterbro

Velkommen til Psykologerne på Vesterbro

Velkommen til Psykologerne – din lokale psykolog på Vesterbro

Måske står du lige nu midt i dit livs stormvejr – en helt ny livssituation med udfordringer, du ikke før har mødt og med et mylder af tanker, bekymringer og uro. Få hjælp af en dygtig og professionel psykolog på Vesterbro til at tackle forskellige livssituationer, som f.eks. stress, bekymringer, angst eller depression, så du kan få livsglæden og dit overskud tilbage.

Adresse: Istedgade 65, Copenhagen Municipality, Denmark

Kort indlæses
Psykolog vesterbro

Lokal psykolog på Vesterbro med lyse og imødekommende lokaler

Vores hyggelige og lyse klinik ligger centralt på Vesterbro. Du finder os på Istedgade 65, 1. 1650 København V, og du kan nemt komme til klinikken på gåben fra Københavns Hovedbanegård. Det tager ikke mere end 10 minutter. I venteværelset er der mulighed for at tage en kop kaffe/te eller et glas vand inden din samtale. Vi har indrettet os enkelt og roligt, så du kan få åndehul til blot at være.

Hvis du vil vide mere om nogle af de problemstillinger eller livskriser, vi kan hjælpe dig med, kan du læse meget mere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, så finder vi ud af, hvordan vi bedst hjælper dig som din psykolog på Vesterbro. Du kan ringe eller sende en mail til os eller udfylde vores formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og senest inden for 24 timer.

Du kan også finde spørgsmål og svar om det at gå til psykolog på Vesterbro eller se en række af de mest stillede spørgsmål her.

Få hjælp til at tackle dine udfordringer

Livskriser og udfordringer er uundgåelige. De er en del af livet, en del af det at være menneske – vi kan alle sammen lære at tackle de udfordringer, vi bliver mødt med på andre og mere hensigtsmæsige måder, så stormvejrets rasen føles mindre voldsom. I samtale med din lokale psykolog på Vesterbro kan du opnå en større forståelse af dig selv og få nye perspektiver på dit liv. Vi hjælper dig med at kaste lys på gamle mønstre og temaer i dit liv i det tempo, som føles rigtigt for dig.

Psykolog Vesterbro København

Psykologer i psykologhuset Vesterbro (Istedgade 65)

No items found

Du kan også læse om disse områder