fbpx

klinikfællesskab for psykologer i København

Meget mere en blot et klinikfælleskab

NÆRVÆR

SELVVÆRD

SAMVÆR

Klinikfællesskab og psykolognetværk for dig, der vil være herre i eget hus

uden for mange dikkedarer

så du kan gøre det, du er bedst til – at være psykolog.

Du er fastansat psykolog men drømmer om at blive selvstændig

Det kan være vanskeligt tage springet og føre sine drømme om en selvstændig psykologpraksis ud i livet.

Der er mange barrierer, der skal overvindes – Hvordan gør man? – har jeg det, der skal til? – har jeg råd til et lokale? – hvordan finder klienterne mig? er bare nogle af de spørgsmål, der kan melde sig.

Hos Psykologerne har vi gjort det nemt.  Vi har kliniklokaler, du kan leje på faste ugedage fra en til fem dage om ugen, og klienterne finder selv vej til dig via Psykologernes hjemmeside.

Skyd genvej til selvstændighed – bliv en del af Psykologernes klinikfællesskab.

Du er en del af et etableret psykolognetværk, men synes det er dyrt købt

Det kan være tillokkende at blive en del af et psykolognetværk. Det er både trygt og bekvemt, og man får klienterne serveret på et sølvfad.

Men du betaler en høj pris for deres tjenester. Typisk afregnes en procentsats af det, du tjener –  så jo mere du knokler, des flere penge skal du aflevere til netværket.

Det synes vi er unfair, så hos Psykologerne betaler du en fast lav pris for at være en del af netværket, uanset hvor mange klienter du får. Så kan du selv høste frugten af dit arbejde.

Læs mere om hvordan det fungerer længere nede på siden.

Du har din egen praksis, men har svært ved at tiltrække klienter

Du kan være verdens bedste psykolog, men hvis ikke, der er nogen, der ved det, er der jo ikke meget sjov ved det.

Psykologerne.dk har topplaceringer på google, derfor finder klienterne Psykologerne som det første, når de søger hjælp. Vi har mange daglige besøgende – så mange, at vi med glæde deler dem med dig.

På psykologerne.dk kan du få præsenteret din egen klinik samt få en profilside til en fast lav månedlig pris. Tekst og billede kommer du selv med, så du kan blive præsenteret fra din bedste side.

Læs længere nede på siden og se, hvordan du kan blive en af Psykologerne.

Hos Psykologerne har vi det godt – hvis vi ikke selv skal sige det 

Nedenfor deler Mette og Jan deres erfaringer med at være en del Psykologerne.

Er du klar til at komme videre i et anderledes psykolognetværk og klinikfællesskab, så kontakt os, så er du godt på vej. 

Bliv en af Psykologerne

Psykologerne. dk har en topplacering på Google og har mange besøgende på hjemmesiden hver dag – og den trafik kan du nyde godt af.

Som en af Psykologerne får du et banner på Psykologernes forside med et billede og en kort tekst, som linker direkte til din personlige profilside. Tekst- og billede materiale til profilsiden står du selv for, så er du sikker på, at du fremstår fra din bedste side. Har du egen praksis kan du også få din egen praksisprofil.

Personlig profilside

For at komme på Psykologerne.dk skal du have opsat en personlig profilside. Prisen for opsætning afhænger af, hvor mange profilsider du skal have opsat. Er du alene i din praksis, skal du typisk blot have opsat en profilside. Har du en praksis med flere psykologer, kan du få en profilside omhandlende din praksis og en for hver tilknyttede psykolog.

Onlineprofilering på Psykologerne.dk

Når du har fået opsat en profilside, skal denne vises på Psykologerne.dk. Du betaler en fast lav månedlig pris for at blive vist på psykologerne.dk. Prisen er uafhængig af, hvor mange klienter du får henvist. Prisen dækker både visning af profilsiden, online booking samt dit eget personlige banner på forsiden. Prisen afhænger af hvor mange profilsider, du har, og om du samtidig lejer terapilokale hos Psykologerne.

Har du spørgsmål – kan du måske finde svarene her: Spørgsmål og svar

Læs mere om Psykologernes klinikfællesskab her…

Velkommen på forsiden…

Klinikfællesskab, psykolognetværk, forsidebanner, psykolog københavn, psykologerne

Din egen personlige profilside…

Klinikfællesskab, psykolognetværk, forsidebanner, psykolog københavn, psykologerne

Klienter

På Psykologerne.dk finder klienterne dig. Alt du skal gøre, er at at fortælle, hvem du er, og hvordan du hjælpe dine klienter. Så kommer bookningerne af sig selv.

Online profilering

Psykologerne.dk ligger placeret i toppen af diverse søgemaskiner eks. Google. Det betyder, at du bliver profileret over for potentielle klienter, der skal bruge lige netop din ekspertise.

Online booking

Vi har gjort det nemt for dig at holde styr på samtalerne og for klienten at booke samtalerne. Det betyder mindre administration for dig, og at klienten kan booke samtaler med det samme.

Profilside

Synlighed er vigtig hvis klienterne skal finde frem til dig. Derfor har vi opbygget professionelle skabeloner, så du eller din praksis bliver præsenteret bedst muligt.

Klinikfællesskab for psykologer i København

Bliv en del af et attraktivt klinikfællesskab for psykologer centralt i København. Når du lejer et terapilokale hos Psykologerne, får du et terapilokale, der er indrettet til terapiformål. Har du specielle behov eller lejer terapilokalet fuld tid, kan lokalet ommøbleres efter aftale.

Terapilokale i etableret klinikfællesskab for psykologer

Terapilokalerne er normalt til rådighed i tidsrummet 08.00 til 18.00. Har du behov for at benytte et terapilokale om aftenen eller i weekender, kan dette lade sig gøre efter aftale. Prisen er afhængig af, hvor mange dage om ugen, du ønsker at indgå i klinikfællesskabet. Du kan indgå i klinikfællesskabet fra en til fem dage om ugen efter behov.

null

Læs mere om onlineprofilering på Psykologerne her…

Terapilokale

 Terapilokaler, der er indrettet til formålet, centralt i København efter behov.

Fællesskab

Bliv en del af et stærkt psykologfællesskab, hvor vi kommer hinanden ved.

Sparring

 Der er altid en kollega, du kan sparre med, og som kan dele ud af sine erfaringer.

Supervision

Der er mulighed for både individuel- og gruppesupervision.

Psykologerne på Axeltorv

Psykologerne åbner ny klinik i fantastiske omgivelser på Axeltorv i hjertet af København.

Fra klinikken er der en storslået udsigt ud over Axeltorv omkranset af Cirkusbygningen, Axel Tower, Paladsbiografen og Tivolis hovedindgang.

Man ankommer til klinikken via en præsentabel hovedindgang på hyggelige Axeltorv med sit rige caféliv og gode spisesteder. Der er elevator i bygningen.

 

null

Det bliver simpelthen ikke mere centralt

Der er gode parkeringsmuligheder i parkeringshuset i de omkringlæggende parkeringshuse bla. under Axeltower, som ligger blot 200 m. fra klinikken. Klinikken ligger blot 2 min. gang fra Hovedbanegården, Vesterport station og Rådhuspladsen. Det bliver simpelthen ikke mere central i København.
null
null

Nabo til Københavns ikoniske Cirkusbygning

Klinikken er 327 m2 og består af 12 kliniklokaler på hver imellem 12-15 m2, alle har udsigt til Axeltorv eller Cirkusbygningen. Herudover indeholder klinikken et stort fælleskøkken, hvor man kan nyde frokosten med gode kollegaer, to toiletter og et stort ventelokale med to franske altaner med udsigt over Axeltorv og til Tivolis flotte hovedindgang samt til Palads’ flotte og farverige bygning.

Overalt i klinikken er der varme mørke trægulve og indretningen er afslappet og stilren.

null

Psykologerne i Indre By

Psykologpraksis i herskablige omgivelser

Psykologernes kliniklokaler i Indre By i København ligger helt ugeneret med udsigt direkte ud mod Israels Plads og er nabo til de stemningsfyldte Torvehaller og den smukke Ørstedpark.

Københavns smørhul

Klinikken ligger på første sal i en flot bevaringsværdig ejendom fra 1880. Når man ser ejendommen, bliver man straks betaget af den prægtige facade med de mange flotte detaljer og det rigt dekorerede indgangsparti med den smukt udskårede port. Ejendommen ligger først på den brostensbelagte Rømersgade, der er begrænset for gennemgående trafik.  Området omkring klinikken er domineret af det flotte byrum i og omkring Israels Plads, med sine trendy spisesteder i Torvehallerne og pladsen med de rustikke granitblokke, vandløb og springvand, der inviterer til aktiviteter og udeliv.
null

Nemmere bliver det simpelthen ikke

Der er gode parkeringsmuligheder i parkeringshuset på Israels Plads, som ligger blot et stenkast fra klinikken og blot 200 m. fra klinikken ligger Nørreport Station med S-tog, Metro og regionaltog. Det bliver simpelthen ikke nemmere at komme til og fra, når man har praksis midt i Københavns centrum.
null
null

Lidt herskabelig har man da lov at være

Klinikken er indrettet i smukke højloftede herskabelige lokaler, der emmer af historie. Klinikken er 285 m2 som er fordelt på 8 terapilokaler i variererede størrelse, der er forbundet via en entre, fordelingsgang og et stort venteværelse. Der er 2 toiletter og et stort spisekøkken, hvor frokosten kan nydes sammen med gode kollegaer ved det store spisebord.
null

Psykologerne på Islands Brygge

Psykologpraksis i historiske omgivelser

Psykologerne har praksis i nyistandsatte lokaler i den historiske bygning på Kigkurren på Islands Brygge i København.

Klinikken er bygget op fra grunden til formålet med lydisolerende vægge og døre. Klinikkens 174 m2 er fordelt på 7 terapilokaler samt mulighed for at sammenlægge 2 terapilokaler til et konferencerum med plads til +15 personer. Herudover indeholder klinikken stort venteværelse, køkken, toilet og depotrum.

Klinikken ligger i stueetagen med masser af lysindfald, fritstående stolper og masser af charme.

Kigkurren, Terapilokaler. Terapifællesskab, psykolog, praksisfællesskab. lokaleleje

Centralt i København, gode transport- og parkerings forhold

Det er nemt at komme til og fra Psykologerne på Kigkurren – både med offentlig transport og i bil.

Klinikken ligger ca. 500 meter fra Islands Brygge metrostation og ca. 2,4 km. fra Rådhuspladsen og Hovedbanegården i København og bus 250S går lige til døren.

Kommer man fra Sydhavnen eller Vesterbro ligger klinikken 5 min. på cykel fra Fisketorvet.

Parkerings forholdene er rigtig gode på Kigkurren. Alternativt er der mulighed for at parkere i de omkringliggende gader.

Terapifællesskab, psykologer, kigkurren

Lyst, lækkert og sprængfyldt af atmosfære

Psykologernes kliniklokaler ligger i den gamle cigarfabrik Kigkurren. Stedet emmer af nostalgi og er de seneste år blevet centrum for tandlæger, fysioterapeuter og læger på Amager og i København. Herudover huser Kigkurren en række kreative virksomheder, hvilket skaber en helt speciel atmosfære.
Kigkurren var oprindelig en fremskudt udkigspost til sikring af København. Senere har Kigkurren blandt andet huset cigarfabrikken Horwitz & Kattentid, hvor blandt andet Thorvald Stauning arbejdede som cigarsorterer i 1890’erne. Thorvald Stauning blev som bekendt senere Danmarks Statsminister.

null

Er dette overhovedet noget for mig?

JA, hvis du står og mangler et terapilokale i København

JA, hvis du vil være en del af et fagligt fællesskab

JA, hvis du er træt af at aflevere en stor del af dine hårdt tjente penge til et netværk.

JA, hvis du drømmer om at være selvstændig men ikke ved hvordan

JA, hvis du har en klinik men mangler klienter

Vi kalder ikke hinanden for netværkere – vi kalder hinanden for kollegaer.

Spørgsmål og svar

Er jeg garanteret, at jeg får klienter, når jeg er på Psykologernes hjemmeside?

Nej, vi kan ikke garantere, at du får klienter. Det vi kan garantere, er at du bliver set. Psykologerne.dk har mange besøgende dagligt, der leder efter en psykolog. Om valget falder på dig afgøres i høj grad af, om du er tilgængelig – altså hvor mange tider du har, og om de føler, at du er den rigtige psykolog for dem. I den forbindelse er det vigtigt, at du har en profilside med et godt billede og en god og imødekommende tekst, som klienterne kan spejle sig i. Vi hjælper gerne med feedback på billede og tekst.

Kan jeg linke fra min profilside til min personlige side?

Ja, det kan du godt. Det kræver blot at du også linker retur til Psykologerne.dk

Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg ikke blot drukner i mængden af psykologer på Psykologerne.dk?

Vi tilpasser hele tiden antallet af psykologer på hjemmesiden, så der er klienter til alle. Vi har erfaring for, at valget af psykolog i høj grad er geografisk betinget. Derfor opdeler vi psykologerne efter geografi således at klienterne nemt kan vælge den psykolog, der passer dem bedst. Inden for hvert geografiske område sætter vi en grænse for, hvor mange psykologer vi tager ind.

Vores mål er at have et bredt udvalg af kompetenceområder fordelt på udvalgte geografiske områder i København. Så behøver klienterne kun at søge ét sted for at finde den hjælp, de har behov for i deres nærområde.

Er du klar til at komme videre i et anderledes psykolognetværk og klinikfællesskab, så kontakt os, så er du godt på vej.