Psykolog Line Brøgger Mikkelsen

Cand.psych.aut & EFT-certificeret parterapeut

Line Brøgger Mikkelsen

Cand.psych.aut & EFT-certificeret parterapeut

Telefon: 31702880
Mail: line@psykologerne.dk

Velkommen Der kan være mange grunde til at opsøge professionel hjælp hos en psykolog. Hvad enten du ønsker individuel terapi eller parterapi, er jeg optaget af, at skabe et trygt rum, hvor vi sammen kan undersøge, hvad du eller I har brug for hjælp til. For mig er respekt, anerkendelse og tryghed nøgleord i vores møde.

Jeg tilbyder

Læs mere ved at klikke på et punkt herunder

Parterapi

Jeg er specialiseret i arbejdet med par. Jeg tilbyder et rum til par i krise, par i tvivl, par der ønsker forandring, par der kæmper med tilbagevendende svære samspilsmønstre, par der ønsker at arbejde forebyggende og styrke relationen, og par der savner fælles drømme og en fælles retning for deres liv. Uanset hvad I henvender jer med, har vi fokus på, hvilke følelser og umødte behov, der vedligeholder mistrivslen i jeres forhold – samt hvordan disse behov ved at blive italesat og udtrykt kan blive mødt. Min opgave som psykolog er, at hjælpe jer med at blive mere bevidste om disse behov, og at hjælpe jer med at finde nye, mere hensigtsmæssige måder at håndtere dem på. Det gør jeg ved at støtte jer i de svære samtaler, som I ellers kan blive fastlåst i derhjemme. Når I som par booker tid hos mig, aftaler vi til en start et indledende forløb, som består af: Én første fælles samtale, én individuel samtale til jer hver især og én anden fælles samtale. Forud for vores første fælles samtale, vil I modtage et link til et spørgeskema, som I begge skal have udfyldt og returneret før vi ses. Spørgeskemaet bruger jeg i starten af forløbet til grundigt at afdække, hvad I er udfordrede af, og hvad I har brug for min hjælp til. Ved de individuelle samtaler går vi yderligere ind i, hvad der er på spil for jer hver især. De individuelle samtaler gør det muligt, at forstå hvad der udfordrer jer hver især uden den andens tilstedeværelse. Ved den anden fælles samtale samler vi op og skaber i samarbejde et effektivt fælles fokus. Jeg har ved vores indledende samtaler fokus på, at I begge to kan blive trygge sammen med mig, og hver især får en tro på, at et parterapeutisk forløb hos mig, kan hjælpe jer til at komme tættere på det parforhold I ønsker med hinanden. Det er også gennem vores indledende samtaler, at I sammen vurderer om det jeg kan tilbyde, matcher det, I har brug for hjælp til.

Individuel terapi

Jeg tilbyder individuel terapi med udgangspunkt i den terapeutiske metode ISTDP (intensive short term psychodynamic therapy). Har du en oplevelse af ikke at trives i din hverdag – fx i dine nære relationer. Oplever du bekymringer, tristhed, stress, misbrug, ensomhed, tomhed, rastløshed eller uro? Har du oplevet brud eller tab af en nær relation, eller er der oplevelser i fortiden der tynger dig i dit liv nu og her? Jeg tilbyder et rum til dig, der på nænsom vis ønsker at undersøge de svære følelsesmæssige tilstande, der skaber ubehag og smerte. Målet er, at du kan få det bedre med dig selv samt i dine nære relationer. Hos mig er du ikke alene med det svære. Jeg vil sammen med dig arbejde aktivt og engageret på at hjælpe dig til at håndtere de udfordringer, du oplever i dit liv. Vi vil have et direkte fokus på det, der ligger til grund for din mistrivsel, så vi sammen kan forstå hvad der skal til, for at øge din trivsel.

Familieterapi

Familieterapi er til jer der oplever konfliktfyldte familierelationer. Det kan være, at I oplever svære følelser overfor hinanden, der medvirker til, at I distancerer jer fra hinanden eller har hyppige konfrontationer med hinanden. Det kan fx være, at I oplever at blive fastlåst i uhensigtsmæssige mønstre. Jeg hjælper jer til at få talt om det svære og konfliktfyldte, som måske blokerer for, at I kan have den relation til hinanden, I ønsker. Afhængigt af jeres situation starter vi samtalerne forskelligt op. Det kan være I til en start skal komme i mindre enheder, før vi samler hele familien. Jeg tilbyder familieterapi til familier med unge og voksne børn.

Supervision og undervisning

Hvis du ønsker at blive certificeret i emotionsfokuseret parterapi (EFT), så kan du få supervision hos mig. Jeg er godkendt supervisor in training ved ICEEFT (The international centre of exelence in emotional focused therapy). Det betyder, at supervision hos mig kan bruges i forbindelse med din certificering. Du kan ligeledes bruge supervision hos mig, hvis du er psykolog og i gang med dit autorisationsforløb. Jeg har været ansat som ekstern underviser ved Københavns Universitet, hvor jeg har undervist alment praktiserende læger på speciallægeuddannelsen i par og parforholdsdynamikker. Jeg har undervist og superviseret civilt ansatte og soldater ved Det Danske Forsvar i arbejdet med par. Jeg har afholdt temadage og foredrag om par, sammenbragte familier mm. Kontakt mig for en snak om hvilket udviklingsarbejde eller viden du eller I har brug for.

Kort om mig

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet i 2011, og på vej mod at blive specialist i psykoterapi. Jeg er certificeret i emotionsfokuseret parterapi (EFT), som er en evidensbaseret metode udviklet af Sue Johnson i Canada. Jeg har som psykolog arbejdet med par de sidste 7 år på Center for Familieudvikling, hvorfra jeg ligeledes er uddannet i PREP (Prevention and Relationship Enhancement program) og Partjek. Jeg har desuden taget kurser om seksualitet, lyst og begær ved blandt andre Ester Perrel fra Belgien. Jeg har specialiseret mig i arbejdet med par i sammenbragte familier ved Patricia Papernow fra Boston, USA. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med en psykodynamisk efteruddannelse ISTDP (intensiv short term psychodynamic therapy), som er mit primære metodiske afsæt, når jeg har individuelle klienter. Jeg modtager regelmæssigt supervision ved Jette Simon i EFT og Jeanne Isaksen i ISTDP, og er generelt optaget af løbende at efteruddanne mig.   Jeg er 40 år, gift og mor til tre drenge på 7, 11 og 13 år. Jeg er opvokset i en lille by uden for Kolding, men bor nu med min familie i Rødovre.

Indre By (Rømersgade 3)
Lukket for tilgang af nye klienter

Line Brøgger Mikkelsen

Cand.psych.aut & EFT-certificeret parterapeut

Jeg er optaget af, at skabe et trygt rum, hvor vi sammen kan undersøge, hvad du eller I har brug for hjælp til. For mig er respekt, anerkendelse og tryghed nøgleord i vores møde. Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Dagtider Dansk

Telefon: 31702880
Mail: line@psykologerne.dk

Events med Line Brøgger Mikkelsen

Seneste blogindlæg fra Line Brøgger Mikkelsen

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Line Brøgger Mikkelsen


Se flere podcasts

Nyheder fra Line Brøgger Mikkelsen

Kontakt Line Brøgger Mikkelsen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Line Brøgger Mikkelsen her og gennemfør booking.

Lukket for tilgang af nye klienter