Psykolog Lea Gammelgaard Jensen

Cand.psych.aut.

Lea Gammelgaard Jensen

Cand.psych.aut.

Velkommen

Som autoriseret psykolog har jeg fordybet mig i at hjælpe folk med at skabe stærke, sunde og ligeværdige relationer. Både til dem selv, deres nærmeste og andre. At opleve, hvordan man kan transformere et svært område af ens liv (fx parforhold) til det man længes efter, er noget af det mest befriende og styrkende et menneske kan gøre. Og, nogle gange får vi brug for hjælp til at finde vej frem til det, som er hjørnestenen i et liv med glæde og tilfredshed – nemlig sunde, nærende relationer, hvor man føler sig forbundet, set og hørt. Det er her jeg kommer ind og tilbyder min viden og erfaring, som trygt og sikkert vil hjælpe jer/dig på rette vej. For English speakers. I am native bilingual, speaking both English and Danish fluently. Please feel free to contact me regarding any questions you may have about couples therapy and/or individual counselling.  

Individuel terapi

Min tilgang er empatisk, nærværende og direkte. Jeg hjælper dig med at udforske dit nuværende problem og se på hvad det er, der gør det svært for dig at skabe positiv og varig forandring. Problemet kan være om dig selv, fortidens smerter, parforhold, sexliv, arbejde, singleliv & dating, et bestemt tema, en fastlåst situation eller andet. Individuel terapi giver: – Indsigt – Ro – Øget energi – Afklaring – Handlekraft Du vil opleve at få nyt mod til hvordan du skal tackle, netop det du kæmper med, og styrken til at være med det, der er. Mange af mine klienter fortæller, at noget af det sværeste, at se ved sig selv, også er det mest forløsende. Agenthed, det at føle sig handlekraftig, kommer ofte i kølvandet på disse indsigter. Jeg betragter det som min fornemmeste opgave at hjælpe dig godt på vej med at skabe indsigt i hvad end det er du står i. Det at gå i terapi kan til tider være sårbart og føles usikkert, derfor er det vigtigt for mig, at du oplever dig mødt og forstået på den måde særligt du har behov for.  

Parterapi

Emner som par typisk udfordres af: – Kæmper I om hvem der har ret/er forkert på den? Kæmper I om at få jeres behov anerkendt og mødt? – Har en af jer, eller begge, såret den anden fx med utroskab og brudte aftaler? – Sidder I fast i svære og årelange mønstre, som har slidt sexlysten og kærligheden op? – Savner I at kunne snakke roligt sammen om det, der rør sig på indersiden, og føle jer set og mødt? Savner I at nyde hinandens selskab; at føle jer tætte, forbundet og tilfredse sammen? – Er der en af jer som har mere lyst end den anden eller er der en fetich som er svær at tale om? Er sex og intimitet forbundet med skam og præstationsangst? Min opgave som psykolog er her at hjælpe jer med at blive mere bevidste om det mønster I er havnet i som vedligeholder jeres problemer og afstand til hinanden. Jeg hjælper jer med at skabe et rum, hvor I får set bagom de ord, blikke, og handlinger, der gør ondt og skaber afstand, så I hver især får et kærligt indblik i jer selv og hinanden. Det er begyndelse på genetableringen af den forbindelse og intimitet, som ligger til grund for den gode kontakt og et stærkt parforhold. Rejsen hen til det parforhold, der nærer og understøtter begge jeres livsudfoldelse, starter med en fællessamtale, om hvad I ønsker hjælp til. Her afdækker vi jeres mønster, ser på hvilke behov og evt. gamle sår, der ligger bag det. Allerede her får I oplevelsen af selv- og anden indsigt, samt en ny, spæd og åben kontakt til hinanden, som modnes med tiden. Typisk vil anden samtale være en individuel samtale med jer hver for at afdække og forstå, hvad I hver især bringer med jer ind i relationen. Herefter går parterapien målrettet videre med at løsne op for mønstret og skabe varig forandring.  

Kort om mig

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet i 2011. Sideløbende med min praksis hos psykologerne.dk, arbejder jeg også i Dialog Mod Vold, som er et specialiseret behandlingstilbud til udøvere af vold i nære relationer. Jeg arbejder primært med inspiration fra emotionsfokuseret parterapi, og er i gang med at tage EFT-parterapi specialistuddannelse v. Jette Simon og Lone Algot Jeppesen. Herudover inddrager jeg både systemiske metoder og kognitiv terapi i min psykologpraksis. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og modtager løbende supervision for at sikre kvaliteten af mit arbejde.

Islands Brygge (Kigkurren 8G)

Lea Gammelgaard Jensen

Cand.psych.aut.

Jeg tilbyder hjælp til individer og par, der ønsker at komme fastlåste problemer til livs og komme i retning af det liv man længes efter. Læs mere om det jeg kan hjælpe med her på siden. I also provide individual and couples therapy in English. Læs mere

TorsdagFredagLørdag DagtiderAftentider DanskEngelsk

Telefon: 42 31 05 50
Mail: leagammelgaard@psykologerne.dk

Events med Lea Gammelgaard Jensen

Seneste blogindlæg fra Lea Gammelgaard Jensen

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Lea Gammelgaard Jensen


Se flere podcasts

Nyheder fra Lea Gammelgaard Jensen

august 2022

Psykolog Lea Gammelgaard Jensen er blevet interviewet af TV 2 Lorry, om sommerdepression.

Sommeren er en sæson, der kan fører depressive tanker med sig, og derfor er det godt at være opmærksom på faresignalerne. Psykolog Lea Gammelgaard Jensen fremhæver ni årsager til sommerdepression. Læs hele artiklen på TV2 Lorry her…

Vis flere nyheder

Kontakt Lea Gammelgaard Jensen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Lea Gammelgaard Jensen her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Lea Gammelgaard Jensen i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.