Psykolog Lea Gammelgaard Jensen

Cand.psych.aut.

Lea Gammelgaard Jensen

Cand.psych.aut.

Velkommen

Som autoriseret psykolog har jeg fordybet mig i at hjælpe folk med at skabe stærke, sunde og ligeværdige relationer. Både til dem selv, deres nærmeste og andre. Det er min tilgang, at mange psykiske lidelser og problemer har rod i manglende sund og tryg forbindelse til sig selv (retning, formål, værdier, følelser) og med dem omkring sig. At opleve, hvordan man kan transformere et svært område af ens liv (fx parforhold) til det man længes efter, er derfor noget af det mest befriende og styrkende et menneske kan gøre. Og, nogle gange får vi brug for hjælp til at finde vej frem til det, som er hjørnestenen i et liv med glæde og tilfredshed – nemlig sunde, nærende relationer, hvor man føler sig forbundet, set og hørt. Det er her jeg kommer ind og tilbyder min viden og erfaring, som trygt og sikkert vil hjælpe jer/dig på rette vej.

For English speakers. I am native bilingual, speaking both English and Danish fluently.

Individuel terapi

Min tilgang er empatisk, nærværende og direkte. Jeg hjælper dig med at udforske dit nuværende problem og se på hvad det er, der gør det svært for dig at skabe positiv og varig forandring. Problemet kan være om dig selv (depression, angst, mv.), fortidens smerter, traumer, parforhold, singleliv & dating, et bestemt tema, en fastlåst situation eller andet.

Individuel terapi giver:

– Indsigt

– Ro

– Øget energi

– Afklaring

– Handlekraft

Du vil opleve at få nyt mod til hvordan du skal tackle, netop det du kæmper med, og styrken til at være med det, der er.

Mange af mine klienter fortæller, at noget af det sværeste, at se ved sig selv, også er det mest forløsende. Det at føle sig handlekraftig, kommer ofte i kølvandet på disse indsigter.

Jeg betragter det som min fornemmeste opgave at hjælpe dig godt på vej med at skabe indsigt i hvad end det er du står i. Det at gå i terapi kan til tider være sårbart og føles usikkert, derfor er det vigtigt for mig, at du oplever dig mødt og forstået på den måde særligt du har behov for.

Jeg er undervejs i uddannelse til traumeterapeut, fordi traumeterapi er særlig virksomt til fastlåste situationer og mønstre, da de ofte har rod i dybere følelsesmæssige problemer, som kalder på at blive belyst og healet. For når traumer mister deres kraft, så vil du med tiden opleve større frihed, her & nu glæde, og øget ro.

Parterapi

Emner som par typisk udfordres af:

  • Kæmper I om hvem der har ret/er forkert på den? Kæmper I om at få jeres behov anerkendt og mødt?
  • Har en af jer, eller begge, såret den anden fx med utroskab og brudte aftaler?
  • Har en af jer eller begge et jalousi eller temperamentsproblem, der slår skår i tilliden og trygheden?
  • Sidder I fast i mønstre, som har slidt sexlysten og kærligheden op?
  • Savner I at kunne snakke roligt sammen om det, der rør sig på indersiden, og føle jer set og mødt? Savner I at nyde hinandens selskab; at føle jer tætte, forbundet og tilfredse sammen?
  • Er der en af jer som har mere lyst end den anden eller er sex og intimitet blevet svært at snakke om? Ønsker I hjælp til at tale om jeres intimitet?
  • Har I brug for hjælp til at gå fra hinanden, på en måde, der værner om det I har haft og skabe et godt samarbejde om jeres barn/børn fremadrettet?
  • Vil I gerne have børn, et barn mere eller er I gravide og har brug for et rum til at tale om jeres parforhold, familieliv og sikre en stærkere og dybere forbindelse til hinanden?

Min opgave som psykolog er at hjælpe jer med at blive mere bevidste om det mønster I er havnet i som vedligeholder jeres problemer og afstand til hinanden. Jeg hjælper jer med at skabe et rum, hvor I får set bagom de ord, blikke, og handlinger, der gør ondt og skaber afstand, så I hver især får et kærligt indblik i jer selv og hinanden. Det er begyndelse på genetableringen af den forbindelse og intimitet, som ligger til grund for den gode kontakt og et stærkt parforhold.

Rejsen hen til det parforhold, der nærer og understøtter begge jeres livsudfoldelse, starter med en fællessamtale, om hvad I ønsker hjælp til. Her afdækker vi jeres mønster, og ser på behov, følelser, handlinger og evt. gamle sår, som ligger bag det. Allerede her får I oplevelsen af selv- og anden indsigt, samt en ny, spæd og åben kontakt til hinanden, som modnes med tiden. Typisk vil processen bestå af både individuelle, samt fællessamtaler, vægtning og intensitet afhænger af det givne tema og omfanget af jeres udfordringer. Fokus er som udgangspunkt, hvad I hver i sær bringer med ind i relationen og bidrager med i jeres dynamik. Herefter går parterapien målrettet videre med at løsne op for mønstret og skabe varig forandring.

Kort om mig

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet i 2011.

Jeg har specialiseret mig i behandling af par igennem mit arbejde i Dialog Mod Vold, som er et behandlingstilbud til udøvere, og udsatte, af vold i nære relationer.

Jeg er videreuddannet i Emotionsfokuseret Individuel og Parterapi (EFT), v. Jette Simon og Lone Algot Jeppesen. Herudover inddrager jeg både systemiske og kognitive metoder i min psykologpraksis. Jeg er medlem af Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi (DKCEFT), samt International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT).

Jeg modtager løbende supervision for at sikre kvaliteten af mit arbejde.

 

Vesterbro (Axeltorv 6)
Lukket for tilgang af nye klienter

Lea Gammelgaard Jensen

Cand.psych.aut.

Jeg tilbyder hjælp til individer og par, der ønsker at komme fastlåste problemer til livs og komme i retning af det liv man længes efter. Læs mere om det jeg kan hjælpe med her på siden. I also provide individual and couples therapy in English. Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag DagtiderAftentiderAkuttider DanskEngelsk

Telefon: 42 31 05 50
Mail: leagammelgaard@psykologerne.dk

Events med Lea Gammelgaard Jensen

Seneste blogindlæg fra Lea Gammelgaard Jensen

Utroskab er for mange det ultimative tillidsbrud

2. november 2022

Psykolog Lea Gammelgaard Jensen

Utroskab er for mange det ultimative tillidsbrud

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Lea Gammelgaard Jensen


Se flere podcasts

Nyheder fra Lea Gammelgaard Jensen

august 2022

Psykolog Lea Gammelgaard Jensen er blevet interviewet af TV 2 Lorry, om sommerdepression.

Sommeren er en sæson, der kan fører depressive tanker med sig, og derfor er det godt at være opmærksom på faresignalerne. Psykolog Lea Gammelgaard Jensen fremhæver ni årsager til sommerdepression. Læs hele artiklen på TV2 Lorry her…

Vis flere nyheder

Kontakt Lea Gammelgaard Jensen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Lea Gammelgaard Jensen her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Lea Gammelgaard Jensen i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.

Lukket for tilgang af nye klienter