Psykolog Eva Borgen Paulsen

Cand.psych.aut.

Eva Borgen Paulsen

Cand.psych.aut.

Telefon: 30 68 53 50
Mail: eva@psykologerne.dk

Velkommen til

I forskellige perioder af vores liv kan det være en stor hjælp, at have en professionel samtalepartner vi kan hente sparring og vejledning fra. Familie og venner kan i mange tilfælde være en stor støtte, men det at have en neutral sparringspartner, der ikke har aktier i sagen, kan nogen gange være præcis den hjælp der skal til, for at vi kan komme godt videre. Jeg har særlig ekspertise inden for stressbehandling, som jeg har arbejdet omfattende med de sidste 15 år.

Samtaleforløb

Jeg tilbyder samtaleforløb på dansk og engelsk inden for temaerne:

Hvordan foregår et samtaleforløb hos mig

Når du starter hos en psykolog, så ved vi, at en stor del af effekten af forløbet afhænger af, at du oplever at kemien er i orden mellem dig og psykologen.

Det kan jo være rigtig svært at mærke inden du møder op, derfor vil jeg i den første samtale have fokus på, at sørge for du føler dig godt tilpas og får sat ord på de ting, der fylder for dig og som du gerne vil have hjælp til eller arbejde med. Jeg benytter mig ikke af én bestemt metode i mine samtaleforløb, fordi jeg foretrækker at afstemme formen og metoden efter dig og de temaer du kommer med. Det betyder dog ikke, at du behøves at have gjort dig helt klart inden du kommer, hvad du gerne vil arbejde med eller hvordan du gerne vil arbejde. Det finder vi ud af sammen, når vi mødes første gang. Forløbets længde afhænger meget af hvilket tema, du kommer med. Nogle tematikker kræver måske kun 5-10 sessioner mens mere personlighedsforandrende temaer godt kan kræve et lidt længere forløb.

Jeg tilbyder også:

  • Coachingforløb
  • Ledersparring
  • Konsulentbistand
  • Kurser inden for stresshåndtering, mindfulness, konflikthåndtering og god work/life balance.

Jeg tager desværre ikke imod henvisninger fra lægen, men er du medlem af Sygesikring Danmark, så kan du få tilskud til samtalerne hos mig.(se tilskudsmuligheder)

Et typisk stressforløb hos mig

Et stressforløb hos mig vil starte med at vi sammen afdækker, hvad du oplever af stresssymptomer samt undersøger, hvad der har udløst din stress.

Hvis du befinder dig i en høj grad af stress, når du kommer første gang, så vil jeg indledningsvist have fokus på, at hjælpe dig til at få stresstilstanden til at lægge sig mere ned, så du dermed få ro på din krop og dit nervesystem. Når vores stresstilstand er høj vil rigtig mange af os opleve koncentrations- og hukommelsesbesvær. Det betyder vi her vil have vanskeligt ved at lære nyt og forandre os. Derfor er det nødvendigt, at vi først oplever os lidt mere i ro, før det er muligt, at arbejde med at ændre på de ting, der har skabt stresstilstanden. Når stress-symptomerne aftager, så vil næste del af forløbet have fokus på de faktorer, der har udløst din stress. Det kan være vilkår i dit privatliv eller på din arbejdsplads. Eller det kan være den måde, du går til dit arbejde på. F.eks. at du altid kommer til at sige ja til opgaver, eller at du glemmer dig selv og sætter andres behov før dine egne. Hvis din stress er endt i en sygemelding, så har jeg også god erfaring med, hvordan du kan komme godt tilbage (se tilbagevenden til arbejde efter sygemelding). Jeg vil sammen med dig udarbejde en helt konkret plan for, hvordan du starter op igen. Har du spørgsmål til et forløb hos mig, er du velkommen til at ringe på telefon 30 68 53 50 og høre nærmere.

Akut krise og traumer

Nogle gange i livet kan vi komme ud for noget voldsomt, som er uden for vores kontrol. Når vi står midt i sådan et stormvejr, så vil mange af os mærke reaktioner, som vi aldrig har oplevet før og som derfor kan virke overvældende og fremmedartede. Tit reagerer vi både med fysiske og psykiske symptomer, når vi mister fodfæstet. Det kan for eksempel være at vi mister appetitten, ikke kan sove og er meget urolige. Det kan også være vi får let til tårer, oplever os mere irritable eller føler os helt handlingslammede. Her kan det være vigtigt for at komme godt videre, at vi får professionel hjælp til at forstå hvad der sker med os. Hos mig vil du få hjælp og vejledning til at bearbejde det der er sket og støtte til, hvordan du kommer godt igennem stormvejret og ud på den anden side.

Fyret og livet som ledig

I disse dage er det desværre meget almindeligt, at vi kan opleve at blive afskediget. Det kommer ofte pludseligt og mange af os vil kunne opleve, at vi reagerer på det både fysisk og psykisk.

Det er dog de færreste af os, der ved, hvilke reaktioner der er almindelige at opleve. Derfor kan det være, at du har svært ved at genkende dig selv eller at dine omgivelser bliver urolige for dig. Samtidig oplever mange af os også, at det er en svær tid, når vi lige pludselige står og er ”ledige”. I engelsktalende lande bruger man udtrykket “between jobs” for de perioder af vores liv, hvor vi er jobsøgende. Det signalerer at perioden udelukkende er en midlertidig fase, hvor vi er på vej mod noget nyt. I Danmark bruger vi tit ordet “ledig”, som i vores nuværende samfund, har fået en tiltagende negativ klang. Derfor kan det være udfordrende for mange af os at håndtere tiden bagefter, hvor vi skal skabe en ny hverdag som jobsøgende. Jeg tilbyder coaching og samtaleforløb specifikt rettet mod dig som har mistet dit arbejde og som gerne vil have hjælp til at håndtere det at blive afskediget og hvordan man afslutter sin ansættelse på en god måde. Ligesom jeg tilbyder forløb, hvor vi sammen har fokus på, hvordan du kan håndtere den nye hverdag som jobsøgende.

I engelsktalende lande bruger man udtrykket “between jobs” for de perioder af vores liv, hvor vi er jobsøgende. Det signalerer at perioden udelukkende er en midlertidig fase, hvor vi er på vej mod noget nyt.

Hvem er jeg?

Jeg er autoriseret psykolog og blev uddannet fra Aalborg Universitet i 2006, Jeg brænder for at omsætte mine erfaringer og min teoretiske viden til praktiske og anvendelige værktøjer og samtaleredskaber, som du kan tage med dig og bruge videre i dit liv.

Jeg er oprindeligt efteruddannet inden for metoderne kognitiv terapi og ACT og har derudover i mange år arbejdet inden for erhvervspsykologien. De seneste år har jeg også fået stor interesse for at få kroppen og nervesystemet mere i spil, når jeg arbejder med stressbehandling og samtaleforløb generelt. Derfor har jeg uddannet mig til mindfulness instruktør, samt taget en 3-årig efteruddannelse inden for kropsterapeutisk traumebehandling. Det betyder, at hvis du har lyst til det, så inddrager jeg i samtalerne gerne små kropslige øvelser, for at berolige nervesystemet eller træne bedre kropsbevidsthed. Jeg er 40 år gammel, født og opvokset i Østjylland og bor i dag på Frederiksberg her i København. Jeg bruger en del tid på yoga, bøger og på at dyrke og gro alle de planter jeg overhovedet kan få plads til i min lejlighed. Hvis du har lyst til at se billeder fra min hverdag som psykolog, så er du velkommen til at følge mig på instagram under profilen Borgenpsykologi.

Indre By (Rømersgade 3)

Events med Eva Borgen Paulsen

Seneste blogindlæg fra Eva Borgen Paulsen

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Eva Borgen Paulsen


Se flere podcasts

Nyheder fra Eva Borgen Paulsen

november 2021

Stress i familien – psykolog Eva Borgen Paulsens 5 gode råd til Dansk Metals læsere

Når far eller mor ramt af stress, påvirker det også resten af familien. Brug Psykolog Eva Borgen Paulsens 5 gode råd til at komme bedst muligt gennem perioden som familie. Læs artiklen her…

november 2020

GLADE MEDARBEJDERE UNDER CORONA – Online workshop med Psykolog Eva Borgen Paulsen

Københavns Erhvervshus, Ivækst og Københavns Kommune har inviteret psykolog Eva Borgen Paulsen ind til en online workshop, der sætter fokus på at få glade medarbejdere under Corona. Eva giver sine bedste tips til hvordan du kan skabe et godt arbejdsmiljø hvor det er rart at være og hvordan du tager dig bedst af dig selv og dine kollegaer. Hør online workshop her…

Vis flere nyheder

Kontakt Eva Borgen Paulsen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book en konsultation hos psykolog Eva Borgen Paulsen

Du kan booke en tid til psykologhjælp hos psykolog Eva Borgen Paulsen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!