Psykolog Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Telefon: 60148951
Mail: nina@psykologerne.dk

Velkommen

Jeg har taget en specialistgrad i kognitiv psykoterapi, for at kunne hjælpe voksne og unge med problemstillinger som lavt selvværd, stress, angst og depression. Problemer som en stor del af den danske befolkning på et eller andet tidspunkt i deres liv vil komme til at opleve, enten hos sig selv eller hos deres nærmeste.

Jeg har skrevet bogen: Fra selvkritik til self compassion – lær at behandle sig selv som en ven og vend lavt selvværd, præstationsstress og depression”. Og det er fordi jeg oplever at kognitiv terapi kombineret med self-compassion – som kan oversættes til selvvenlighed eller selvmedfølelse – er det mest effektive jeg er stødt på gennem mine mange år som klinisk psykolog.

Jeg bliver dagligt glad over den effekt det har, når klienter lærer at behandle sig selv lige så omsorgsfuldt, kærligt og konstruktivt som de fleste af os behandler andre mennesker. Skuldrene sænkes, og der åbnes op for en anderledes relation til sig selv og dermed også for at se nye muligheder. Både til at håndtere problemstillinger som angst, stress, lavt selvværd og depression, men også til at få det liv der virkelig gør én glad, og som føles dybt meningsfuldt.

Sammen med kognitiv terapi og compassion anvender jeg mindfulness til at regulere følelser og øge livsglæde og nærvær. At leve og opleve sit liv med mere nærvær, frem for at ”klare og komme gennem dagen”, er et ønske der ligger højt på manges prioriteringsliste. Og med god grund. Vi er beviseligt lykkeligere når vi er fuldt til stede i det vi foretager os, hvad enten det er dagligdagsrutiner eller vores livs rejse, og vi overkommer stress, angst og depression bedre når vi får ændret vores forhold til tanker om fortid og fremtid og øver at være nærværende og opmærksomme..

Endelig tilbyder jeg EMDR i forbindelse med traumer, af lettere og sværere karakter, og angst og selvværdsproblematikker. Det er en behandlingsform der med god grund vinder stor udbredelse, da metoden ofte kan løse op for problemstillinger, som klienter oplever at de intellektuelt har forstået og arbejdet med, men som bliver med at forstyrre og indskrænke livsglæde.

Konkret behandler jeg problemstillinger som:

 • Stress og depression, og alle former for angst og vrede
 • Lavt selvværd, urimelig selvkritik og negativ selvopfattelse, herunder uhensigtsmæssige krav og forventninger til én selv
 • Empatiudmattelse og udbrændthed
 • Fysiske forhold som kroniske smerter, søvnforstyrrelser, sygdomme og psykosomatik
 • Misbrug og overforbrug af alkohol
 • Senhjerneskader, også for pårørende
 • Vanskelige relationer, herunder også psykisk og fysisk vold

Supervision

Jeg er særligt glad for at supervisere psykologer og andre behandlere, da jeg gang på gang oplever at behandlere profiterer meget stærkt af at udvikle og styrke deres evne til self compassion, i mødet med svære problemstillinger. Dét, suppleret med de rigtig gode analyseredskaber og behandlingsteknikker fra kognitiv-adfærdsterapi, giver et fundament, jeg selv gerne ville have haft som yngre behandler. Et fundament der øger arbejdsglæden og modvirker empatiudmattelse.

Kurser i Mindful self compassion

Jeg afholder kurser i Mindful self compassion, for private såvel som for praktiserende læger, med min kollega Jeanette Beierholm. Kurserne finder sted på Mallorca, i Roskilde og København, og holdes både som 5-dages intensive kurser og som 8-ugers kurser.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2002. Er autoriseret ved Dansk Psykolog Nævn, specialist i psykoterapi indenfor referencerammen kognitiv psykoterapi, ved Dansk Psykolognævn, samt godkendt supervisor.

Jeg har efteruddannet mig indenfor:

 • Kognitiv adfærds-terapi i Danmark og ved Beck Instituttet i USA
 • Compassion Fokuseret terapi, ved Prof. Paul Gilbert m.fl.
 • Mindful Self-Compassion, certificeret ved Center for Mindful Self-Compassion, USA
 • EMDR, trin I og II
 • Mindfulness, både gennem instruktøruddannelsem, samt fra egen praksis og retreats siden 2001.

Vesterbro (Axeltorv 6)
Lukket for tilgang af nye klienter

Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Jeg tilbyder psykoterapeutisk behandling til voksne og unge med problemstillinger som præstationsangst, lavt selvværd, stress, angst og depression. Jeg arbejder kognitivt, med inddragelse af compassion og mindfulness, og det vil sige at fokus ligger på hvad der er vigtigt for klienten. Både hvad der fylder og hvad der vil være rigtig dejligt at opnå i terapien, og hvordan vi sammen kan arbejde hen imod det. Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Dagtider DanskEngelsk

Telefon: 60148951
Mail: nina@psykologerne.dk

Events med Nina Werner

Seneste blogindlæg fra Nina Werner

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Nina Werner


Se flere podcasts

Nyheder fra Nina Werner

maj 2021

Nina Werner er gæst i Morten Münsters podcast – om at tale ordenligt til sig selv.

Nina Werner er gæst i Morten Münsters podcast. I podcasten taler Nina og Morten om den måde, vi taler til os selv på. For en stor mænge psykiske lidelser er tæt forbundet med den ufine tone, mange bruger overfor for sig selv. Hør podcastten her… Nina Werner er også forfatteren til bogen Fra Selvkritik – til self-compassion.

november 2020

Bogudgivelse Fra Selvkritik – til self-compassion

Psykolog Nina Werner har udgivet bogen “Fra Selvkritik – til self-compassion”

I bogen gennemgår Nina Werner, hvorfor vi er så hårde ved os selv – og dernæst forklarer hun, hvordan vi kan ændre vores tanker om os selv igennem psykologiske øvelser og guidede meditationer. Nina har indtalt meditationer, som medfølger når du køber bogen. Læs mere her eller køb bogen her…

Vis flere nyheder

Kontakt Nina Werner

Book en konsultation hos Nina Werner

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Nina Werner ved at udfylde blanketten herunder.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Nina Werner her og gennemfør booking.

Lukket for tilgang af nye klienter