Psykolog Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Telefon: 60148951
Mail: nina@psykologerne.dk

Velkommen

Jeg har taget en specialistgrad i kognitiv psykoterapi, for at kunne hjælpe voksne og unge med problemstillinger som lavt selvværd, stress, angst og depression. Problemer som en stor del af den danske befolkning på et eller andet tidspunkt i deres liv vil komme til at opleve, enten hos sig selv eller hos deres nærmeste.

Jeg har udgivet bogen: Fra selvkritik til self compassion – lær at behandle sig selv som en ven og vend lavt selvværd, præstationsstress og depression” – Klim. Og det er fordi jeg oplever at kognitiv terapi kombineret med Self-Compassion – som kan oversættes til selvvenlighed eller selvmedfølelse – er det mest effektive jeg er stødt på gennem mine mange år som klinisk psykolog.

Jeg glædes dagligt over den effekt det har, når klienter lærer at behandle sig selv lige så omsorgsfuldt, kærligt og konstruktivt som de fleste af os behandler andre mennesker. Skuldrene sænkes, og der åbnes op for en anderledes relation til sig selv og dermed også for at se nye muligheder. Både til at håndtere problemstillinger som angst, stress, lavt selvværd og depression, men også til at få det liv der virkelig gør én glad, og som føles dybt meningsfuldt.

Jeg anvender EMDR i forbindelse med traumer, svære begivenheder, angst og selvværdsproblematikker. Det er en behandlingsform der med god grund vinder tiltagende udbredelse, da metoden ofte kan løsne op for problemstillinger, som klienter oplever at de intellektuelt har forstået og arbejdet med, men som bliver med at forstyrre og indskrænke livsglæde.

Sammen med kognitiv terapi og Compassion anvender jeg mindfulness til at regulere følelser og øge livsglæde og nærvær. At leve og opleve sit liv med mere nærvær, frem for at ”klare og komme gennem dagen”, er med god grund et ønske der ligger højt på manges prioriteringsliste. Vi er beviseligt lykkeligere når vi er fuldt til stede i det vi foretager os, hvad enten det er dagligdagsrutiner eller vores livs rejse, og vi overkommer stress, angst og depression bedre når vi får ændret vores forhold til tanker om fortid og fremtid og øver at være nærværende og opmærksomme.

Konkret behandler jeg problemstillinger som:

 • Stress og depression, og alle former for angst og vrede
 • Lavt selvværd, urimelig selvkritik og negativ selvopfattelse, herunder uhensigtsmæssige krav og forventninger til én selv
 • Empatiudmattelse og udbrændthed
 • Fysiske forhold som kroniske smerter, søvnforstyrrelser, sygdomme og psykosomatik
 • Misbrug og overforbrug af alkohol
 • Senhjerneskader, også for pårørende
 • Vanskelige relationer, herunder også psykisk og fysisk vold

Foredrag og undervisning

Jeg holder foredrag i temaerne:

 • Forebyg empatiudmattelse
 • Kunsten at blive din egen bedste ven  – og oplev øget glæde, trivsel og robusthed

Jeg underviser på Folkeuniversitetet i Emdrup og Århus

Supervision

Jeg er særligt glad for at supervisere psykologer og andre behandlere, da jeg gang på gang oplever, at behandlere profiterer meget af at udvikle og styrke deres evne til Self-Compassion, i mødet med svære problemstillinger. Dét, suppleret med analyseredskaber og behandlingsteknikker fra kognitiv-adfærdsterapi, giver et fundament, jeg selv gerne ville have haft som yngre behandler. Et fundament der øger arbejdsglæden og modvirker empatiudmattelse.

Kurser i Mindful Self-Compassion

Jeg afholder kurser i Mindful Self-Compassion, for private såvel som for praktiserende læger. Kurserne finder sted på Mallorca, i Roskilde og København, og holdes både som 5-dages intensive kurser og som 8-ugers kurser.

5-dages intensive er netop blevet godkendt af dansk Psykologforening til specialistuddannelsen, Tværgående modul.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2002. Er autoriseret ved Dansk Psykolog Nævn, specialist i psykoterapi indenfor referencerammen kognitiv psykoterapi, ved Dansk Psykolognævn, samt godkendt supervisor. Jeg har efteruddannet mig indenfor:

 • Kognitiv adfærds-terapi i Danmark og ved Beck Instituttet i USA
 • Compassion Fokuseret terapi, ved Prof. Paul Gilbert m.fl.
 • Mindful Self-Compassion, certificeret ved Center for Mindful Self-Compassion, USA
 • EMDR, trin I og II, akkrediteret
 • Mindfulness, både gennem instruktøruddannelsem, samt fra egen praksis og retreats siden 2001

Vesterbro (Axeltorv 6)

Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Jeg hjælper voksne og unge med problemstillinger som præstationsangst, lavt selvværd, stress, angst og depression. Mine indfaldsvinkler breder sig over det kognitive, self-compassion og mindfulness og EMDR, og i midten af det, ligger mit fokus på hvad der er det vigtigste for dig som klient. Både hvad der fylder lige nu, og hvad du måske… Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Dagtider DanskEngelsk

Telefon: 60148951
Mail: nina@psykologerne.dk

Events med Nina Werner

Seneste blogindlæg fra Nina Werner

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Nina Werner


Se flere podcasts

Nyheder fra Nina Werner

april 2023

MSC-kursus med fokus på Compassion, forebyggelse af stress og empatiudmattelse.

Skift selvkritik ud med selvmedfølelse. Det er overskriften overskriften og temaet i interviewet med Nina Werner til Depressionsforeningens magasin Balance. Læs hele interviewet her…

maj 2021

Nina Werner er gæst i Morten Münsters podcast – om at tale ordenligt til sig selv.

Nina Werner er gæst i Morten Münsters podcast. I podcasten taler Nina og Morten om den måde, vi taler til os selv på. For en stor mænge psykiske lidelser er tæt forbundet med den ufine tone, mange bruger overfor for sig selv. Hør podcastten her… Nina Werner er også forfatteren til bogen Fra Selvkritik – til self-compassion.

november 2020

Bogudgivelse Fra Selvkritik – til self-compassion

Psykolog Nina Werner har udgivet bogen “Fra Selvkritik – til self-compassion”

I bogen gennemgår Nina Werner, hvorfor vi er så hårde ved os selv – og dernæst forklarer hun, hvordan vi kan ændre vores tanker om os selv igennem psykologiske øvelser og guidede meditationer. Nina har indtalt meditationer, som medfølger når du køber bogen. Læs mere her eller køb bogen her…

Vis flere nyheder

Kontakt Nina Werner

Book en konsultation hos Nina Werner

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Nina Werner ved at udfylde blanketten herunder.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Nina Werner her og gennemfør booking.