Psykolog Mette Marie Sloth

Cand.psych.aut.

Mette Marie Sloth

Cand.psych.aut.

Telefon: 20 22 28 71
Mail: mette@psykologerne.dk

Velkommen!

Mit navn er Mette Sloth

Hos Psykologerne tilbyder jeg samtaler til mennesker med udfordringer som selvkritik, skyld eller skam, hvilket ofte kan være en del af en angst-, depressions-, eller stressproblematik.

Compassionfokuseret terapi (CFT) er en nyere terapeutisk retning, der integrerer elementer fra flere retninger indenfor psykologien, og som fokuserer på de følelser, der ligger bag menneskers tanker og handlinger. Det er den retning jeg primært arbejder ud fra, og retningen har vist sig at være yderst effektiv til behandling af uhensigtsmæssig grad af selv-kritik, skyld eller skam og til behandling af angst, depression og stress.

Når jeg arbejder med par bruger jeg min viden om compassionfokuseret terapi kombineret med retningen Emotionsfokuseret terapi (EFT), som jeg oplever kan noget helt særligt i forhold til udfordringer i parforholdet. Min tilgang i terapien er præget af nærvær og samtidig et klart fokus på, hvad du ønsker at arbejde med og nå frem til i forløbet og i den enkelte samtale. Jeg ser det som min fineste opgave at hjælpe dig til at kultivere medfølelse i forhold til dig selv og andre, som en del af det at hjælpe dig med at håndtere den problemstilling, som du kommer med. Som en del af min tereapeutiske tilgang gør jeg ofte brug af mindfulness og meditationer, som stærke evidensbaserede metoder i arbejdet med en lang række af psykologiske udfordringer.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet i 2009 og er autoriseret af psykolognævnet.

Jeg er optaget af kognitiv psykologi og særligt retningen Compassion Focused Therapy (CFT), som jeg har taget en toårig uddannelse i hos Kognitiv Center Århus. Ved siden af min egen praksis er jeg tilknyttet som konsulent hos en smerteklinik i Herlev, som behandler mennesker med komplekse kroniske smertetilstande. Psykologisk smertehåndtering har siden studietiden haft min store interesse, og jeg er fortsat optaget af at formidle og videreudvikle konkrete og brugbare redskaber til mennesker med en kronisk smerteproblematik. Jeg har en bred erfaring med individuelle samtaleforløb, men også med forløb med par samt med grupper og undervisning. Min erfaring stammer fra smerteklinikker og fra ansættelser, hvor fokus var på at hjælpe mennesker i arbejde efter kortere eller længere tids sygemelding.

Du kan booke tider hos mig via hjemmesidens bookingsystem. Hvis du har spørgsmål før du booker, kan du kontakte mig på e-mail: mette@psykologerne.dk

Jeg ser frem til at hilse på dig.

Mange hilsner, Mette Sloth

Islands Brygge (Kigkurren 8G)

Mette Marie Sloth

Cand.psych.aut.

Min tilgang i terapien er præget af nærvær og samtidig et klart fokus på, hvad du ønsker at arbejde med og nå frem til i forløbet og i den enkelte samtale. Jeg ser det som min fineste opgave at hjælpe dig til at kultivere medfølelse i forhold til dig selv og andre, som en del… Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Dagtider DanskEngelsk

Telefon: 20 22 28 71
Mail: mette@psykologerne.dk

Events med Mette Marie Sloth

Seneste blogindlæg fra Mette Marie Sloth

Førstehjælp til dig med kroniske smerter

5. februar 2023

Psykolog Mette Sloth

Førstehjælp til dig med kroniske smerter
Compassionfokuseret terapi (CFT)

9. december 2022

Psykolog Mette Sloth

Compassionfokuseret terapi (CFT)
Mit liv med PMS

28. november 2022

Psykolog Mette Sloth

Mit liv med PMS

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Mette Marie Sloth

#8 Hvor langt skal man gå for at få et godt liv?

16. august 2021

PMS - Powerkvinder Med Svingninger

#8 Hvor langt skal man gå for at få et godt liv?

Se flere podcasts

Nyheder fra Mette Marie Sloth

maj 2020

Psykolog Mette Sloth i ny Podcast hos Scleroseforeningen

Psykolog Mette Sloth medvirker Scleroseforeningens nye podcast-serie “Det Mentale Univers”. Podcasten tager fat på temaer, der på forskellig vis er relevante for mennesker med sclerose.

Første afsnit med Mette er netop udkommet på Spotify og handler om ensomhed i denne periode, hvor der har været restriktioner i forhold til kontakt med andre mennesker. Link til podcast:  Podcast Psykolog Mette Sloth

Vis flere nyheder

Kontakt Mette Marie Sloth

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Mette Marie Sloth her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til psykologhjælp hos psykolog Mette Marie Sloth i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!