Psykolog Mette Sloth
Cand.psych.aut.

juni 2021
man tirs ons tors fre lør søn
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Velkommen! Mit navn er Mette Sloth

Hos Psykologerne tilbyder jeg samtaler til mennesker med udfordringer som selvkritik, skyld eller skam, hvilket ofte kan være en del af en angst-, depressions-, eller stressproblematik.

Compassion fokuseret terapi er en del af det man omtaler som 3. generations kognitiv adfærdsterapi. Det er den retning jeg primært arbejder ud fra, og retningen har vist sig at være yderst effektiv til behandling af uhensigtsmæssig grad af selv-kritik, skyld eller skam og til behandling af angst, depression og stress.

Min tilgang i terapien er præget af nærvær og samtidig et klart fokus på, hvad du ønsker at arbejde med og nå frem til i forløbet og i den enkelte samtale. Jeg ser det som min fineste opgave at hjælpe dig til at kultivere medfølelse i forhold til dig selv og andre, som en del af det at hjælpe dig med at håndtere den problemstilling, som du kommer med. Som en del af min tereapeutiske tilgang gør jeg ofte brug af mindfulness og meditationer, som stærke evidensbaserede metoder i arbejdet med en lang række af psykologiske udfordringer.

 

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet i 2009 og er autoriseret af psykolognævnet. Jeg er optaget af kognitiv psykologi og særligt retningen Compassion Focused Therapy (CFT), som jeg har taget en toårig uddannelse i hos Kognitiv Center Århus.

Ved siden af min egen praksis hos Psykologerne.dk arbejder jeg 2 dage om ugen hos Scleroseforeningen og er tilknyttet som konsulent hos en smerteklinik i Herlev, som behandler mennesker med komplekse kroniske smertetilstande. Psykologisk smertehåndtering har siden studietiden haft min store interesse, og jeg er fortsat optaget af at formidle og videreudvikle konkrete og brugbare redskaber til mennesker med en kronisk smerteproblematik.

Jeg har en bred erfaring med individuelle samtaleforløb, men også med forløb med par samt med grupper og undervisning. Min erfaring stammer fra smerteklinikker og fra ansættelser, hvor fokus var på at hjælpe mennesker i arbejde efter kortere eller længere tids sygemelding.

 

Du kan booke tider hos mig via hjemmesidens bookingsystem. Hvis du har spørgsmål før du booker, kan du kontakte mig på e-mail: mette@psykologerne.dk

Jeg ser frem til at hilse på dig.

Mange hilsner,
Mette Sloth

Psykolog Mette Sloth

Cand.psych.aut.
Tlf.: 20 22 28 71
E-mail: mette@psykologerne.dk
Psykologhus:
Islands Brygge (Kigkurren 8G)
BOOK TID
OnsdagTorsdagFredag
Dagtider

Events med Mette Sloth

Ingen kommende events

Seneste blogindlæg fra Mette Sloth

Seneste podcasts med Mette Sloth

Nyheder fra Mette Sloth

maj 2020

Psykolog Mette Sloth i ny Podcast hos Scleroseforeningen

Psykolog Mette Sloth medvirker Scleroseforeningens nye podcast-serie “Det Mentale Univers”. Podcasten tager fat på temaer, der på forskellig vis er relevante for mennesker med sclerose.

Første afsnit med Mette er netop udkommet på Spotify og handler om ensomhed i denne periode, hvor der har været restriktioner i forhold til kontakt med andre mennesker. Link til podcast:  Podcast Psykolog Mette Sloth

Vis flere nyheder

Kontakt Psykolog Mette Sloth

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Psykolog Mette Sloth her

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Psykolog Mette Sloth i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

juni 2021
man tirs ons tors fre lør søn
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234