Psykolog Helle Ruff

Ph.d., cand.psych.aut.

Helle Ruff

Ph.d., cand.psych.aut.

Telefon: 93832018
Mail: helle@psykologerne.dk

Udtalelser fra klienter

Hvordan hjælper terapi?

I vores samtaler får du hjælp til at få øje på nye perspektiver på dine problemer. Alt efter dine behov kan vi fx arbejde hen mod, at du:

  • får mere ro i hverdagen
  • kan håndtere din angst
  • tør fokusere på og give udtryk for, hvad du ønsker
  • får tættere relationer
  • slipper dit behov for konstant kontrol
  • bliver fri fra tyngende skyld- og skamfølelser
  • oplever øget selvværd
  • kan håndtere påtrængende negative minder fra fortiden

Hvordan foregår terapien?

Noget af det vigtigste i terapi er, at du får et rum, hvor du bliver hørt og anerkendt. Derfor vil du få plads til at sætte ord på det, der fylder for dig – og hjælp til at forstå og italesætte det, som du endnu ikke har fundet ord for.

Sammen vil vi undersøge dine aktuelle problemer, og ved at opnå en dybere indsigt kan du begynde at adskille dig selv fra problemerne – og det kan give dig større frihed til at vælge, hvordan dit liv skal se ud fremadrettet.

Samtaleforløbet kan være kortere eller længere, alt efter dine ønsker og behov.

Om mig

Jeg hedder Helle og er 43 år. Jeg er uddannet psykolog og er autoriseret af Psykolognævnet, og derudover har jeg en ph.d.-grad inden for hjerneforskning. Jeg har bred erfaring med at hjælpe voksne, unge og børn i forhold til en række forskellige problematikker. Jeg efteruddanner mig løbende og læner mig op af forskellige terapimetoder, og jeg er p.t. særligt interesseret i psykiske traumer.

 

Praktisk:

Vi tager hos Psykologerne ikke imod lægehenvisninger, men du vil ofte kunne få tilskud fra Sygeforsikring “danmark” og andre private forsikringer – tjek blot med dit forsikringsselskab, om det er en mulighed.

Afbud skal ske senest 24 timer før samtalen, ellers betales fuld pris. Du afbestiller din tid igennem bookingsystemet eller på mail. I tilfælde af sygdom eller andet akut kan samtalen afholdes online.

Jeg arbejder under tavshedspligt. De oplysninger, du giver mig i terapeutisk sammenhæng, vil derfor ikke blive givet videre til andre.

Vesterbro (Axeltorv 6)

Helle Ruff

Ph.d., cand.psych.aut.

Jeg tilbyder samtaler, hvor du får hjælp til at gennemarbejde de konfliktfyldte følelser du kæmper med – fx angst, depression, stress, utryghed, tristhed, ensomhed eller uro. Læs mere

Telefon: 93832018
Mail: helle@psykologerne.dk

Events med Helle Ruff

Seneste blogindlæg fra Helle Ruff

Kæmper du med familietraumer?

11. oktober 2022

Psykolog Helle Ruff

Kæmper du med familietraumer?
Når voksne børn fravælger forældre

6. oktober 2022

Psykolog Helle Ruff

Når voksne børn fravælger forældre

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Helle Ruff


Se flere podcasts

Nyheder fra Helle Ruff

Kontakt Helle Ruff

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book en konsultation hos psykolog Helle Ruff

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Helle Ruff i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.