Psykolog Helle Ruff

Ph.d., cand.psych.aut.

Helle Ruff

Ph.d., cand.psych.aut.

Telefon: 93832018
Mail: helle@psykologerne.dk

Udtalelser fra klienter

Oplever du angst, depression, stress eller utryghed?

Nogle gange kan de problemer, du aktuelt oplever i dit liv, hænge sammen med den måde, du er blevet mødt af din omverden tidligere i livet. Er du ikke blevet mødt med anerkendelse, forståelse og støtte, har du haft traumatiserende oplevelser eller er blevet udsat for svigt – så er uro, angst, tristhed, mistillid eller et negativt selvbillede helt naturlige reaktioner.

Du kan opleve, at dine reaktioner forhindrer dig i at opbygge det liv, du gerne vil have, og at de spænder ben for dig i fx dit parforhold, forældreskab, arbejdsliv eller i dine venskaber.

 

Hvordan hjælper terapi?

I vores samtaler får du hjælp til at få øje på nye perspektiver på dine problemer, sådan at du kan komme til at leve et liv, hvor problemerne fylder mindre, og du får mere overskud til det, som betyder noget for dig. Alt efter dine behov kan vi fx arbejde hen mod, at du:

  • får mere ro i hverdagen
  • kan håndtere din angst
  • tør fokusere på og give udtryk for, hvad du ønsker
  • får tættere relationer
  • slipper dit behov for konstant kontrol
  • bliver fri fra tyngende skyld- og skamfølelser
  • oplever øget selvværd
  • kan håndtere påtrængende negative minder fra fortiden

 

Hvordan foregår terapien?

Noget af det vigtigste i terapi er, at du får et rum, hvor du bliver hørt og forstået. Derfor vil du få plads til at sætte ord på det, der fylder for dig – og hjælp til at forstå og italesætte det, som du endnu ikke har fundet ord for.

Sammen vil vi undersøge dine aktuelle problemer, og ved at opnå en dybere indsigt kan du begynde at adskille dig selv fra problemerne – og det kan give dig større frihed til at vælge, hvordan dit liv skal se ud fremadrettet.

Samtaleforløbet kan være kortere eller længere, alt efter dine ønsker og behov.

 

Om mig

Jeg hedder Helle og er 42 år. Jeg er uddannet psykolog og er autoriseret af Psykolognævnet, og derudover har jeg en ph.d.-grad inden for hjerneforskning. Jeg har bred erfaring med at hjælpe voksne, unge og børn i forhold til en række forskellige problematikker. Jeg efteruddanner mig løbende og læner mig op af forskellige terapimetoder, og jeg er p.t. særligt interesseret i psykiske traumer.

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Vi tager hos Psykologerne ikke imod lægehenvisninger, men du vil ofte kunne få tilskud fra Sygeforsikring “danmark” og andre private forsikringer – tjek blot med dit forsikringsselskab, om det er en mulighed.

Vesterbro (Axeltorv 6)

Helle Ruff

Ph.d., cand.psych.aut.

Oplever du angst, depression, stress, forvirring eller utryghed i dine relationer? At du er forkert, eller at verden er et utrygt sted? Det kan hænge sammen med den måde, du er blevet mødt af din om.. Læs mere

MandagOnsdagFredag Dagtider Dansk

Telefon: 93832018
Mail: helle@psykologerne.dk

Events med Helle Ruff

Seneste blogindlæg fra Helle Ruff

Kæmper du med familietraumer?

11. oktober 2022

Psykolog Helle Ruff

Kæmper du med familietraumer?
Når voksne børn fravælger forældre

6. oktober 2022

Psykolog Helle Ruff

Når voksne børn fravælger forældre

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Helle Ruff


Se flere podcasts

Nyheder fra Helle Ruff

Kontakt Helle Ruff

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Helle Ruff her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Helle Ruff i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.