Psykolog Helle Ruff

Cand.psych.aut., ph.d.

Helle Ruff

Cand.psych.aut., ph.d.

Telefon: 93832018
Mail: helle@psykologerne.dk

Udtalelser fra klienter

Oplever du angst, depression, stress eller utryghed?

Nogle gange kan de problemer, du aktuelt oplever i dit liv, hænge sammen med den måde, du er blevet mødt af din omverden tidligere i livet. Er du ikke blevet mødt med anerkendelse, forståelse og støtte, eller har du haft direkte traumatiserende oplevelser – så er uro, vrede, tristhed, mistillid og et negativt selvbillede helt naturlige reaktioner. 

Men du kan opleve, at reaktionerne forhindrer dig i at opbygge det liv, du gerne vil have, og at de spænder ben for dig i fx dit parforhold, forældreskab, arbejdsliv eller i dine venskaber.  

 

Hvordan hjælper terapi?

I vores samtaler får du hjælp til at få øje på nye perspektiver på dine problemer, sådan at du kan komme til at leve et liv, hvor problemerne fylder mindre, og du får mere overskud til det, som betyder noget for dig. Alt efter dine behov kan vi fx arbejde hen mod, at du:

  • får mere ro i hverdagen
  • kan håndtere din vrede eller angst
  • tør fokusere på og give udtryk for, hvad du ønsker
  • får tættere relationer
  • slipper dit behov for konstant kontrol
  • bliver fri fra tyngende skyld- og skamfølelser
  • oplever øget selvværd
  • kan håndtere påtrængende negative minder fra fortiden

 

Hvordan foregår terapien?

Noget af det vigtigste i terapi er, at du får et rum, hvor du bliver hørt og forstået. Derfor vil du få plads til at sætte ord på det, der fylder for dig – og hjælp til at forstå og italesætte det, som du endnu ikke har fundet ord for.

Sammen vil vi undersøge dine aktuelle problemer, og ved at opnå en dybere indsigt kan du begynde at adskille dig selv fra problemerne – og det kan give dig frihed til at vælge, hvordan dit liv skal se ud fremadrettet.

Samtaleforløbet kan være kortere eller længere, alt efter dine ønsker og behov.

 

Om mig

Jeg hedder Helle og er 41 år. Jeg er uddannet psykolog og er autoriseret af Psykolognævnet, og derudover har jeg en ph.d.-grad inden for hjerneforskning. Jeg har bred erfaring med at hjælpe voksne, unge og børn i forhold til en række forskellige problematikker. Jeg efteruddanner mig løbende og læner mig op af forskellige terapimetoder, og jeg er aktuelt i gang med at specialisere mig inden for traumeområdet.

Vi tager hos Psykologerne ikke imod lægehenvisninger, men du vil ofte kunne få tilskud fra Sygeforsikring “danmark” og andre private forsikringer til samtalerne hos mig – tjek blot med dit forsikringsselskab, om det er en mulighed.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Vesterbro (Axeltorv 6)

Helle Ruff

Cand.psych.aut., ph.d.

Oplever du angst, depression, stress, forvirring eller utryghed i dine relationer? At du er forkert, eller at verden er et utrygt sted? Det kan hænge sammen med den måde, du er blevet mødt af din om.. Læs mere

MandagOnsdagFredag Dagtider Dansk

Telefon: 93832018
Mail: helle@psykologerne.dk

Events med Helle Ruff

Seneste blogindlæg fra Helle Ruff

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Helle Ruff


Se flere podcasts

Nyheder fra Helle Ruff

Kontakt Helle Ruff

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Helle Ruff her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Helle Ruff i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.