Psykolog Emilie Tang Kirk
Cand.psych.

oktober 2020
man tirs ons tors fre lør søn
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Velkommen – mit navn er Emilie, og jeg er psykolog

Måske har du en klar idé om, hvad du har brug for at tale om og arbejde med. Måske er du ikke sikker, men du kan bare mærke, at der er noget, der nager, og som du har brug for at dele med en, der er lyttende uden forbehold.

Begge dele er helt naturligt!

Min måde at arbejde på er intuitivt funderet – det vil sige, at jeg ikke arbejder ud fra én bestemt metode, men at jeg i højere grad gennem samtalen med dig fornemmer, hvad der vil være den mest hensigtsmæssige tilgang til dig og det, du kommer med.

I min optik bliver vi født ind i denne verden akkurat sådan, som vi skal være.

Det, vi bliver mødt med, de erfaringer, vi gør os og de hændelser, der sker i løbet af vores opvækst og tilværelse, er på godt og ondt med til at forme os og den måde, vi ser os selv og verden på.

Vi kan herfra bære på antagelser om os selv, som ikke tjener os; som spænder ben for os, dræner vores energi og holder os nede.

 

For mig er det væsentligt at finde frem til hvilke antagelser, der gør noget godt for dig, og hvilke der ikke tjener dig længere.

Få kroppen med

Et vigtigt fokus for mig vil ofte også være at få kroppen med, da det er i kroppen, vores følelser bor og giver sig til kende.

Mange mennesker er i høj grad vant til at være ‘i hovedet’, men i mindre grad i kroppen. Ofte kan vi være afskåret fra at kunne mærke, hvad der sker i kroppen, hvad der giver sig til kende, og hvad kroppen forsøger at fortælle os.

Kroppen taler sit eget, tydelige sprog, men mange er vant til at overhøre disse signaler, og kroppen kan derfor være nødt til at ringe med større og større ‘alarmklokker’ for at blive hørt.

At hjælpe dig med at skabe kontakt til kroppen og styrke kropsbevidstheden kan i terapien finde sted ved blot at have en øget opmærksomhed på, hvad du mærker, hvordan du har det fysisk lige nu; hvordan din krop har det.

Kontakt til kroppen kan også skabes ved, at jeg guider dig i mere formelle teknikker som for eksempel meditation og åndedrætsbevidsthed.

 

Når jeg møder dig første gang, vil det vigtigste for mig være, at du oplever tillid og tryghed i rummet, og at du føler dig set, hørt og forstået.

Lidt om mig

Jeg er 35 år og uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2012.

Jeg har fra tidligere arbejde erfaring med at hjælpe sygemeldte mennesker tilbage til arbejdsmarkedet; jeg har været ansat i privat praksis, og senest har jeg arbejdet som psykolog på smerteklinik og hjulpet mennesker med kroniske smerter med at håndtere og finde mening i de mange forskellige konsekvenser, fysiske smerter fører med sig – herunder de konkrete, fysiske begrænsninger, tab af arbejdsevne, stresssymptomer, identitetskrise, ensomhed, lavt selvværd, depression og angst.

 

Jeg ser frem til at møde dig!

Psykolog Emilie Tang Kirk

Cand.psych.
Tlf.: 60 94 50 96
E-mail: emilie@psykologerne.dk
Psykologhus:
Islands Brygge (Kigkurren 8G)
BOOK TID
MandagOnsdagFredag
DagtiderAftentiderAkuttider

Seneste blogindlæg fra Emilie Tang Kirk

Nyheder fra Emilie Tang Kirk

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Emilie Tang Kirk

Kontakt Emilie Tang Kirk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Emilie Tang Kirk

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Emilie Tang Kirk i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

oktober 2020
man tirs ons tors fre lør søn
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311