Psykolog Michelle Miller

Cand.psych.

Michelle Miller

Cand.psych.

Telefon: 61 27 21 83
Mail: michelle@psykologerne.dk

Sexologi og parterapi

Jeg hedder Michelle Miller og arbejder som psykolog og sexolog. Jeg tilbyder hjælp til dig, der kommer alene, og til jer der kommer som par. Jeg tror på at seksualiteten er en naturlig og nærende del af et godt liv. Det mærker vi når det går godt, når vi kan lide vores krop, føler os frie til at leve, nyder tilværelsen eller har lidenskabelig sex med vores partner. Vi mærker det også, når det ikke går godt. Når skam forhindrer os i at finde en kæreste eller røre ved os selv. Når den følelsesmæssige afstand i forholdet skaber afstand i det seksuelle. Når intimiteten med os selv eller vores partner, falmer. Derfor er det vigtigt at arbejde med seksualiteten, fordi den er en af vores vigtigste livskilder, i sololivet og parlivet.

Jeg kan hjælpe dig der oplever…

 • Mindsket lyst til sex
 • Skam over krop og lyst
 • Præstationsangst
 • Besvær med at opnå orgasme
 • Rejsningsproblemer
 • Udfordringer med at give sig hen
 • Seksuel åbenhed og nysgerrighed

Jeg tilbyder parterapi til jer der oplever…

 • At sexlivet er gået i stå
 • At intimiteten er mindsket
 • Jalousi
 • Utroskab
 • Følelsesmæssig afstand
 • Konflikter
 • Tillidsproblemer

Jeg arbejder også med psykologiske problemstillinger som angst, sorg, stress, livskriser og depression.

Hvordan foregår det?

Terapien er baseret på samtaler. Igennem samtaler udforsker vi problemstillingen, det der bevæger sig i tanker, følelser og krop, metoder til at være til stede her og nu, og en dybere forståelse for dig selv og din partner. Vi bruger hjemmeopgaver til at udforske videre derhjemme. Det kan være observations- og skriveøvelser, guidede meditationer, handleplaner og handleskridt, samt øvelser til at udforske krop, seksualitet og intimitet. Jeg bruger tilgange som er anerkendte i fagkredse og som jeg har erfaring med virker, fra min praksis.

Hvad er det første skridt?

Du eller I kontakter mig på mail eller telefon med en kort beskrivelse af problemstillingen (valgfrit). Derfra aftaler vi en tid til den første session, hvor vi bruger sessionen på at opridse de store linjer. Jeg spørger ind til dit eller jeres aktuelle liv, fortiden, familiehistorien, sexlivet, parforholdet og andre relevante livsområder. Og vi begynder udgravningen af problemstillingen. Det handler med andre ord om at se, forstå og mærke efter. Efter første session overvejer du/I, om du/I har lyst til at komme igen, og så laver vi en plan derfra.

Om mig

Jeg har haft privat praksis siden 2010 og brænder for det tillidsfulde, terapeutiske rum. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og sexolog fra Sexologiskolen. Udover individuel og parterapi, afholder jeg kvindekurser med fokus på sex og nydelse, samt holder foredrag. Du kan kontakte mig på mail michelle@millersterapi.dk eller på telefon +45 6127 2183. Du er også velkommen til at besøge min hjemmeside www.millersterapi.dk.

Indre By (Rømersgade 3)

Michelle Miller

Cand.psych.

Jeg har haft privat praksis siden 2010 og brænder for det tillidsfulde, terapeutiske rum. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og sexolog fra Sexologiskolen. Udover individuel og parterapi, afholder jeg kvindekurser med fokus på sex og nydelse, samt holder foredrag. Læs mere

Telefon: 61 27 21 83
Mail: michelle@psykologerne.dk

Events med Michelle Miller

Seneste blogindlæg fra Michelle Miller

Er jeres sexliv gået i stå?

10. november 2022

Psykolog Michelle Miller

Er jeres sexliv gået i stå?

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Michelle Miller


Se flere podcasts

Nyheder fra Michelle Miller

Kontakt Michelle Miller

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book en konsultation hos psykolog Michelle Miller

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Michelle Miller i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.